Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Όταν το φιάσκο βαπτίζεται θρίαμβος

Κοντάρια, κράνη, γάντια, κουκούλες, ρούχα αμφίεσης και πυροσβεστήρες στη «γιάφκα» της ΑΣΟΕΕ” έχει τίτλο Η Καθημερινή προπαγάνδα.

Τα
Νέα ψέματα γράφουν “ΑΣΟΕΕ : Η Αστυνομία ανακάλυψε ολόκληρο «επιχειρησιακό στρατηγείο» μπαχαλάκηδων στο υπόγειο

Για “μεγάλη αστυνομική επιχείρηση” μιλάνε και οι άλλες πατσαβούρες....

Κι εγώ, αφού βλέπω τα “
ευρήματα”, ρωτάω τους παπαγάλους, τους ψεύτες κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση, τους βλάκες με περικεφαλαία: Τι από αυτά που βρήκε η αστυνομία στην τεράστια επιχείρηση είναι παράνομο;

Οι
πυροσβεστήρες; Να πιάσετε τότε το φονιά του Ζακ που είχε ένα στο ρημαδιακό του. Αφού δεν τον πιάσατε για φόνο, πιάστε τον τουλάχιστο γι αυτό.

Όσο για τα
κοντάρια, τα κράνη, τα ρούχα αμφίεσης και τα λοιπά, ξέρω άλλη μια γιάφκα πραγματικών μπαχαλάκηδων που τα έχει και μάλιστα σε μεγαλύτερες ποσότητες. Έχω και φωτογραφίες, που το αποδεικνύουν.

Φυσικά εννοώ την
φασιστική μάζωξη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Και κράνη είχανε και κοντάρια και μασκαράδες μπόλικους. Μάλιστα εκεί είχανε κι ασπίδες, θώρακες, σάρισες, σαγιονάρες, όλο το σετ. Και πολλούς βλάκες με περικεφαλαίες. Κάποιοι ήταν λιγάκι ξεβράκωτοι αλλά, αφού δεν παρεξηγήθηκε η εικόνα της Παναγίας, δεν πειράζει.

Μια που μιλάμε για μπάχαλα, ο
Αφρικανός από τη Νάουσα τι ακριβώς ήταν; Τα φασιστοειδή που κυκλοφορούν μασκαρεμένοι, που βρίζουν και απειλούν πρόσφυγες, τι ακριβώς είναι; 

Η αστυνομία έπαθε μεγάλο
φιάσκο. Στην ουσία δεν βρήκαν τίποτε. Τα ΜΜΕ όμως είχαν προαναγγείλει πως θα έβρισκαν τουλάχιστο εργοστάσιο πυρομαχικών, μολότοφ, ίσως άρματα μάχης, τα αεροπλάνα για τους ιπτάμενους Αναρχικούς και πολλά άλλα παράνομα.

Για να καλύψουν λοιπόν το
φιάσκο, τη νίλα που έπαθαν, όλα τα πουλημένα ΜΜΕ λένε κουταμάρες. Πχ: Έκτακτο! Σκουπίδια βρέθηκαν σε κάδο απορριμάτων έξω από σχολείο.

Δεν υπάρχει είδηση, αλλά αν δώσεις δραματικό τόνο, κάνεις άρθρα με ανάλογους τίτλους, τότε εκείνος που διαβάζει, νομίζει πως κάτι έγινε. Δεν έγινε τίποτε.

Βρήκαν τέσσερα κοντάρια σημαιών, μέσα σε μια Σχολή. 1 Σφυρί και κάμποσους πυροσβεστήρες. Εντάξει και μερικά κράνη, καθώς και άδεια μπουκάλια. Ε, και;

Όπως πριν λίγο καιρό είχαν συλλάβει... βιβλία! Όλα αυτά φυσικά γίνονται με σκοπό να επιβληθεί δικτατορία, με κοινοβουλευτικό μανδύα.

Να καταργηθεί εντελώς το Άσυλο, να μπαίνουν παντού μπάτσοι να σπάνε πόρτες κλπ, κλπ.

Κοντολογίς θέλουν να μας τρομοκρατήσουν για να μην αντισταθούμε σε αυτά που ετοιμάζουν.

Τα καθάρματα της ΔΑΠ και της τσόντας - ΠΑΣΠ στο μεταξύ έπαιξαν το ρόλο του Μπογδάνου, του ρουφιάνου, του βαλτού, ώστε οι μπάτσοι να μπουκάρουν στις σχολές.

Τα γαλαζοπράσινα παράσιτα, ο καρκίνος της Παιδείας, δεν ενοχλούνται, που τα πτυχία τους υποβαθμίζονται, που οι σχολές κλείνουν, που δεν δίνονται παρά ψίχουλα για την εκπαίδευση, που αύριο οι φοιτητές θα είναι πτυχιούχοι άνεργοι, δεν τους νοιάζουν οι περικοπές, το μπάχαλο που δημιουργεί το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, τους ενδιαφέρει μόνο να σουλατσάρουν μπάτσοι στους διαδρόμους και τα αμφιθέατρα!

Κι αυτό, γιατί τα υποταγμένα κομπλεξικά κωλόπαιδα, βάζουν πάνω από όλα τη γραμμή του κόμματος. Άλλωστε το κόμμα διορίζει κι όχι τα προσόντα ή τα πτυχία.
 

Τρέμουν λοιπόν τους φοιτητές που αγωνίζονται για ένα καλύτερο αύριο.

Η πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησε στη χρεοκοπία. Η πολιτική αυτή μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα.

Θα πούμε λοιπόν τόσο στους πραιτοριανούς όσο και στους χαχόλους πως δεν φοβούμαστε. Θα παλέψουμε για δωρεάν παιδεία, για εργασία, για αξιοπρέπεια.

Έχουμε συνηθίσει να παραπατάμε με το κεφάλι ψηλά και να μη σερνόμαστε σα σκουλήκια στα γραφεία των κηφήνων της Βουλής για ένα ρουσφετάκι.

ΥΓ. Μπάτσοι, δεν θα το πιστέψετε. Στην κουζίνα μου έχω μαχαιροπίρουνα!!! Πότε θα κάνετε έφοδο; Να πάω να δανειστώ κανένα πυροσβεστήρα, ή μήπως αρκούν; Έχω και σκούπα με σκουπόξυλο. Την προτιμώ απ' την ηλεκτρική. Πιο φτηνή και πιο αθόρυβη. 

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...