Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Να ζητήσουμε ανταλλάγματα για τη δολοφονία του Καντάφι!

«Να θυμίσουμε στους Αμερικανούς και στους Ευρωπαίους ότι πήραμε μέρος στη δολοφονία του Καντάφι και στην ανατροπή του καθεστώτος του στη Λιβύη και να ζητήσουμε ανταλλάγματα».

Η απίστευτη παραπάνω πρόταση ακούγεται στην Ελληνική τηλεόραση από διάφορους είτε έτσι ακριβώς, είτε με παραλλαγές....
 

Η παραπάνω αθλιότητα ακούγεται στο πλαίσιο της απαίτησης από τους συμμάχους να στηρίξουν την Ελλάδα κι όχι την Τουρκία στο ζήτημα της συμφωνίας μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης για τα θαλάσσια σύνορά τους!

Δηλαδή οι σύμμαχοι να μας στηρίξουν όχι επειδή έχουμε δίκιο, αλλά επειδή συμμετείχαμε με διάφορους τρόπους στους βομβαρδισμούς της Λιβύης και στη δολοφονία του Καντάφι! 

Δηλαδή ζητάμε στήριξη όχι γιατί οι αξιώσεις μας είναι στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου, αλλά γιατί συμπράξαμε και συμμετείχαμε σ’ ένα έγκλημα.

Βέβαια, αυτοί που ξεστομίζουν την παραπάνω πρόταση συμπληρώνουν ότι ο Καντάφι ήταν ένας στυγερός δικτάτορας, αλλά από πότε η ανθρωπότητα όρισε τις ΗΠΑ και την Ελλάδα για να ξεκαθαρίζουν τον κόσμο από δικτάτορες;! 

Ποιες;! Τις ΗΠΑ, οι οποίες όποτε τις βολεύει δολοφονούν λαούς για να εγκαταστήσουν δικτάτορες και όποτε τις βολεύει πάλι δολοφονούν λαούς για να ξηλώσουν δικτάτορες. Και αν οι ΗΠΑ και η Ελλάδα επέβαλαν το Διεθνές Δίκαιο στη Λιβύη, γιατί δεν πήγαν πρώτα να το επιβάλουν στην Κύπρο;

Αυτό βέβαια που δεν λένε όσοι Έλληνες ζητάνε ανταλλάγματα για τη δολοφονία του Καντάφι, είναι πως απάλλαξαν τη Λιβύη από έναν δικτάτορα, ο οποίος μάλιστα ήταν φιλικός προς την Ελλάδα, και την γέμισαν με πολλούς δικτάτορες, δικτατορίσκους και φυλάρχους, οι περισσότεροι εκ των οποίων είναι εχθρικοί προς την Ελλάδα. 

Τέτοια επιβολή του Διεθνούς Δικαίου έκαναν οι διάφοροι δολοφόνοι στη Λιβύη του Καντάφι, μεταξύ αυτών και οι Έλληνες και αντί να βγάλουν τον σκασμό τολμούν και διαφημίζουν εκείνη συμμετοχή μας σ’ εκείνο το έγκλημα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...