Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Αποκαλύψεις των Anonymous «για το δίκτυο παιδεραστίας του Επστάιν» και με Eλληνικό χρώμα...

Μία λίστα με τον τίτλο «Μικρό μαύρο βιβλίο του Τζέφρεϋ Επστάιν» και με την αναφορά εκατοντάδων ονομάτων μεγάλων αστέρων της διεθνούς σόουμπιζ, 
του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου δημοσίευσαν οι Anonymous στις ΗΠΑ, 
κάνοντας πράξη τις απειλές τους απέναντι στην κρατική αναλγησία αναφορικά με τη δολοφονία του Τζορτζ Φλόυντ....


Κατά τη δημοσίευσή τους, οι Anonymous αναφέρουν πως ο λόγος που το κάνουν είναι επειδή η κυβέρνηση Τραμπ δεν προτίθεται να αποδώσει δικαιοσύνη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως δεν είναι δυνατό να διαπιστωθεί ούτε η εγκυρότητα της λίστας, ούτε το τι ακριβώς σημαίνει το γεγονός πως τα ονόματα που αναφέρονται βρίσκονται στην εν λόγω λίστα, η οποία αναφέρεται ως «ατζέντα του Επστάιν».

Δείτε αναλυτικά τη λίστα που δόθηκε στη δημοσιότητα:

Παρόλα αυτά, η αναφορά ονομάτων όπως της Ιβάνκα και Ιβάνα Τραμπ, της Ναόμι Κάμπελ, του Κρις Έβανς, του Μικ Τζάγκερ, του Γουίλ Σμιθ, του Τόνυ Μπλερ, του Μάικλ Μπλούμπεργκ, του Μάικλ Τζάκσον και άλλων, οδήγησαν αρκετά ελληνικά ηλεκτρονικά ΜΜΕ στη δημοσίευση πληροφοριών για την επίμαχη λίστα.

Ακόμα, συναντώνται τα ονόματα αρκετών μελών της οικογένειας Κένεντι (Τεντ, Μπόμπι, Έντουαρντ, Άντριου, Μαίρη, Έθελ, Τζο), του Χένρι Κίσινγκερ, των μεγιστάνων Νικ και Τόμας Πρίτζκερ, του Ντέιβιντ Κοχ, του προέδρου του μουσείου του Λονδίνου, Κλάιβ Μπάνιστερ, του Κρις Φορμπς και άλλων.

Ωστόσο, διατρέχοντας τη λίστα, συναντά κανείς και ελληνικά ονόματα εφοπλιστικών οικογενειών, όπως των Δημήτρη Γουλανδρή, Νικόλα Μπούκη, Νικόλα και Βαρβάρας Μαυρολέων, και Κωνσταντίνου Νιάρχου. Επίσης, υπάρχει μία καταχώρηση «Greece MC and Pavlos prince», η οποία αποδίδεται στον «πρίγκιπα Παύλο» και την Μαρί Σαντάλ, της έκπτωτης βασιλικής οικογένειας.

Σημειώνεται πως οι Anonymous έδωσαν στη δημοσιότητα μία ακόμα λίστα, με ένα διαφορετικό αρχείο, το οποίο φέρεται να περιλαμβάνει κατηγορίες σε βάρος του Τραμπ και του Επστάιν για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο δισεκατομμυριούχος Τζέφρι Επστάιν βρέθηκε τον Αύγουστο του 2019 νεκρός στο κελί του, καθώς αντιμετώπιζε κατηγορίες για βιασμό και για trafficking ανηλίκων, τουλάχιστον για την τριετία 2002-2005, όπου φερόταν να έφερνε ανήλικα κορίτσια σε κατοικίες ιδιοκτησίας του, «για να επιδοθεί σε σεξουαλικές πράξεις μαζί τους, έπειτα από τις οποίες τους έδινε εκατοντάδες δολάρια μετρητά». 

Ο χρηματιστής βρισκόταν αντιμέτωπος με ποινές κάθειρξης έως και 45 ετών, ενώ είχε καταδικαστεί και το 2008 για παιδεραστία, με πλήθος δημοσιευμάτων να τον θέλουν να διοργανώνει «σεξουαλικά πάρτι» με ανήλικα κορίτσια και καλεσμένους διάσημους φίλους του, πολιτικούς, επιχειρηματίες και γαλαζοαίματους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...