Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Η "μάσκα" του Φασισμού...

Όποιος δεν μαθαίνει από την ιστορία,
αναγκάζεται να την ξαναζήσει !!!

Τι σχέση έχει η σημερινή «μάσκα» τού Covid-19
με το άστρο τού Δαβίδ,
που φορούσαν οι Εβραίοι στη ναζιστική Γερμανία;

Τώρα, που η φτώχεια έχει αρχίσει να τρομάζει τους ανθρώπους περισσότερο από την υποτιθέμενη πανδημία, θα αρχίσει και η λογική να δίνει απαντήσεις σε απλά ερωτήματα, τα οποία μέχρι τώρα δεν έθετε κανένας στον εαυτό του, γιατί ο φόβος και ο πανικός που προκαλούσαν τα συστημικά ΜΜΕ δεν άφηναν τον άνθρωπο να σκεφτεί καθαρά....

 
Τώρα, όμως, που αρχίζει και διαλύεται η «αντάρα» τού πανικού και αρχίζουν να φαίνονται τα «συντρίμμια» μιας τεράστιας εθνικής καταστροφής, θα  αρχίσει να φαίνεται και ο ρόλος τού Covid-19 ...Αυτός είναι ένας ιός-«βιολογικό όπλο» ...Ένα «βιολογικό όπλο» τεράστιας ισχύος αν αναλογιστεί κάποιος τη ζημιά που έκανε στην κοινωνία και την οικονομία της ...Ένα «βιολογικό» όπλο, για το οποίο εύκολα μπορεί κάποιος να καταλάβει και ποιοι το εξαπέλυσαν εναντίον της ανθρωπότητας, αν σκεφτεί ποιων τα ΜΜΕ —με την προπαγάνδα τους— αύξησαν στον μέγιστο βαθμό την καταστροφική του αποτελεσματικότητα ...Αν σκεφτεί κάποιος ότι μέχρι και η Μέρκελ επαίνεσε την Ελλάδα και τους Έλληνες για την απόλυτη συμμόρφωσή τους ...Μέχρι και χρήματα μας χάρισε για ν’ «αντέξουμε» ....

Είναι πλέον φανερό πως βαδίζουμε στα τελευταία «μέτρα» ενός μεγάλου κι επικίνδυνου σχεδιασμού, τον οποίον δεν τον γνωρίζουμε. Είναι φανερό πως η Νέα Τάξη βιάζεται να βάλει τους λαούς στο «μαντρί» της, και, για να το πετύχει αυτό, απαιτείται ο έλεγχός τους. Ήταν απαραίτητο να αμολήσει τα «καλά» «σκυλιά» της, για να τρομάξουν τα απείθαρχα και άρα «κακά» «πρόβατα» τής ανθρωπότητας. Ήταν απαραίτητο για τους τοκογλύφους παγκοσμιοποιητές τής Νέας Τάξης να βρουν έναν τρόπο να παγιδεύσουν την ανθρωπότητα και να την οδηγήσουν εκεί όπου τους βολεύει, χωρίς να βρουν αντίσταση μπροστά τους. Το σύστημα εξουσίας ήθελε οπωσδήποτε να χειραγωγήσει την ανθρωπότητα για να ολοκληρώσει τα σχέδιά του, χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος αντίδρασής της.

Απόδειξη ότι αποτελούσε στρατηγική επιδίωξη του συστήματος η κατάσταση αυτή, είναι το γεγονός ότι τη χρηματοδότησε το ίδιο ...Το ίδιο σύστημα, το οποίο «στραγγίζει» τους λαούς για τα κέρδη, ήταν αυτό, το οποίο χρηματοδότησε χωρίς κανέναν ενδοιασμό τις ηγεσίες, για να δώσουν τα «ψίχουλα» που απαιτούσε η επιλογή τού να περιορίσουν τους ανθρώπους στα σπίτια τους. Το ίδιο το σύστημα εξαγόρασε την πρώτη πιθανή «αντίδραση», η οποία μπορούσε να εκδηλωθεί στην κοινωνία από τον υποχρεωτικό εγκλεισμό της. Αναγκαστικά το έκανε αυτό, εφόσον, μέσω αυτής της πολιτικής, επεδίωκε συγκεκριμένους στόχους. Ήθελε να βάλει την κοινωνία σε μια τρομερή κατάσταση απομόνωσης, για να την τρομάξει, να την ελέγξει και να την απειλήσει προκαταβολικά πριν κάνει την επόμενή του κίνηση, η οποία βέβαια θα είναι και η σημαντική για το ίδιο. Η πανδημία τού ιού, δηλαδή, δεν είναι το «ζητούμενο» για το σύστημα ...Είναι απλά ο «προθάλαμος» γι’ αυτό το οποίο σύντομα θα καταλάβουμε ως «ζητούμενο».

Με το παγκόσμιο lockdown τής οικονομίας —εξ αιτίας τού ιού— και τον υποχρεωτικό εγκλεισμό των ανθρώπων στα σπίτια τους, πέτυχαν αυτό που επιθυμούσαν ...Πέτυχαν να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες, οι οποίες καθηλώνουν τον άνθρωπο στην αδυναμία. Κατόρθωσαν και εξουθένωσαν τον κόσμο οικονομικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και συναισθηματικά ...Αυτός ήταν ο πραγματικός στόχος τού Covid-19 ...Να τρομοκρατήσουν την κοινωνία, για να τη φέρουν σε μια μαζική «κρίση πανικού» ...Να φέρουν τον κόσμο στα όρια τής απόγνωσης ...Να «δαμάσουν» την κοινωνία και να την κάνουν ν’ ανέχεται φασιστικές πολιτικές, τις οποίες λίγες ημέρες πριν τις γνώριζε μόνον από τα βιβλία.

Περί αυτού πρόκειται ...Γίνεται προετοιμασία τής κοινωνίας, για να μην αντιδρά αυτή σε φασιστικές πρακτικές. Ποινικοποίησαν επισήμως - και με φασιστικού τύπου νόμους - την αντίθετη άποψη ...Να ανέχεται ο κόσμος αστυνομικούς ελέγχους πολιτών ...Αστυνομικά μπλοκ στους δρόμους ...Απαγορεύσεις κυκλοφορίας ...Απαγορεύσεις συναθροίσεων ...Απαγορεύσεις μετακινήσεων από πόλη σε πόλη ...Απαγορεύσεις κοινωνικών και οικογενειακών εκδηλώσεων ...Να ανέχεται τιμωρίες των «απείθαρχων» ...Να δέχεται να επιβραβεύονται χαφιέδες. Αυτά όλα αποτελούν «επιτυχία» τού φασισμού και αυτό γίνεται μόνον εάν μία κοινωνία φτάσει στα όρια της και φοβάται ν’ αντιδράσει ...Στα όρια εκείνα, στα οποία μπορεί να φέρει μια κοινωνία μόνον ένας πόλεμος, και, επειδή μιλάμε για την ανθρωπότητα στο σύνολό της, μιλάμε για Παγκόσμιο Πόλεμο.

Αυτόν τον ψυχολογικό στόχο έχει όχι μόνον η εμφάνιση του «ιού», αλλά και η μέθοδος αντιμετώπισής του. Η υποχρεωτική χρήση τής μάσκας τη μετατρέπει σε ένα πολύ σκληρό πολιτικό «εργαλείο», το οποίο έχει πολύ συγκεκριμένο στόχο. Κατ’ αρχάς να πούμε πως είναι παντελώς άχρηστη για τους λόγους τους οποίους επικαλούνται. Δεν προσφέρει καμία προστασία και ειδικά σε ανοικτούς χώρους απλά μετατρέπει τον άνθρωπο σε μεταμφιεσμένο «καρναβάλι». Πιο πολλές πιθανότητες έχει κάποιος ν’ αρρωστήσει από μια μάσκα, την οποία χρησιμοποιεί με λάθος τρόπο και για πολλές ώρες, παρά ν’ αρρωστήσει από τον δήθεν «θανατηφόρο» ιό, ο οποίος καθημερινά αποδεικνύεται πως είναι μια «φάρσα». Υπάρχουν άπειροι επιστήμονες, οι οποίοι έχουν καταθέσει επωνύμως αυτήν την άποψη, και δεν αποτελεί αυτό δική μας εκτίμηση.

Ο λόγος για τον οποίον επιβάλουν τη μάσκα αυτήν είναι πολύ συγκεκριμένος ...Έχει σχέση με τη χειραγώγηση και υποταγή των ανθρώπων και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με υγειονομικούς λόγους ...Η μάσκα αυτή έχει τη λειτουργία που κάποτε είχαν τα «αστέρια» τού Δαυίδ, τα οποία επέβαλαν στους Εβραίους να φοράνε σε απόλυτα εμφανές σημείο επάνω στα ρούχα τους. Το «αστέρι» κάποτε το επέβαλαν οι φασίστες στους απλούς Εβραίους, για να τους αναγκάσουν να υποταχθούν στον σχεδιασμό τους ...Για να τους αναγκάσουν ν’ αφήσουν τα σπίτια τους και χωρίς αντιδράσεις να μπουν στα τρένα και να πάνε εκεί όπου βόλευε εκείνους, οι οποίοι είχαν λόγους να τους μετακινήσουν με όσο το δυνατόν μικρότερες αντιδράσεις ...Για να τους αναγκάσουν να μπουν στα διάφορα «Νταχάου» χωρίς πολύ φασαρία. Τους τα επέβαλαν, για να τους «ξεχωρίσουν» από τους υπόλοιπους ανθρώπους και να βάλουν και την υπόλοιπη —και ορατά, λόγω συμβόλων— «διαφορετική» κοινωνία να τους «πιέσει» προς την κατεύθυνση της υποταγής στις εντολές της εξουσίας ...Για να αισθάνονται πως δεν μπορούν να «κρυφτούν» από την εξουσία, η οποία ήθελε και ζητούσε συγκεκριμένα πράγματα απ’ αυτούς.

Περί αυτού πρόκειται. Η μάσκα, επειδή είναι ορατή —και σε σημείο μάλιστα το οποίο είναι απόλυτα εμφανές και άρα δεν μπορεί να κρυφτεί—, στιγματίσει και άρα χαρακτηρίζει τους ανθρώπους. Στην πραγματικότητα η μάσκα αποτελεί μια «δήλωση» κοινωνικών φρονημάτων, εφόσον υποτίθεται συνδέεται με την έννοια της κοινωνικής «υπευθυνότητας» και άρα με το πόσο συμφωνεί αυτός που τη φορά —ή αρνείται να τη φορέσει— με την άποψη της κυρίαρχης εξουσίας. Αυτό δίνει τη δυνατότητα στο σύστημα να το χειρίζεται αυτό κατά βούληση ...και με στόχο την τρομοκράτηση του λαού. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; ...Πως ο πολίτης, από τη στιγμή που εξαναγκάζεται και φορά τη μάσκα, το πρώτο πράγμα που έμμεσα κάνει είναι πως αποδέχεται την εξουσία αυτού που την επιβάλει, είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί ο ίδιος με τον λόγο για τον οποίο του επιβάλουν να τη φορέσει. Και μόνον που φοράς τη μάσκα, κάνεις μια «δήλωση» υποταγής. Από εκεί και πέρα, βγαίνοντας στο δρόμο φορώντας την, δίνεις την «άδεια» στην εξουσία να σε ελέγχει —καθημερινά και καθ’ όλη τη διάρκεια του εικοσιτετράωρου— και αυτό σημαίνει πως έχεις αποδεχθεί στον απόλυτο βαθμό τους όρους της.

Με τη μάσκα δίνεται η δυνατότητα στο σύστημα εξουσίας να διχάζει την κοινωνία και να «βλέπει» με απόλυτη ακρίβεια πόσο —και αν— ελέγχει την κοινωνία, προκειμένου να κάνει τις μελλοντικές «κινήσεις» του. «Βλέπει» ποιοι είναι «μαζί» του και ποιοι είναι «εναντίον» του και ανάλογα ενεργεί. Δεν έχει σημασία αν το διακριτικό αυτό «στοιχείο» το φοράνε ο «κακοί», για να ξεχωρίζουν από τους «καλούς» ή το αντίστροφο. Σημασία έχει ότι το σύστημα καταφέρνει και —με τη συγκατάθεση μέρους τής κοινωνίας— «στιγματίζει» αυτούς που επιθυμεί και τους στοχοποιεί με σκοπό να τους τρομοκρατήσει. Με τη χρήση τής μάσκας μπορεί και μεταβιβάζει —παράνομα— μέρος τής εξουσίας του και στους δικούς του «εκλεκτούς», οι οποίοι λειτουργούν ως τα «μάτια» του και τ’ «αυτιά» του...

...Αυτό που κάνουν, δηλαδή, όλα τα φασιστικά συστήματα με τους «εκλεκτούς» τους, οι οποίοι λειτουργούν ως παρακράτος ...Μεταβιβάζουν αυθαίρετα και παράνομα ένα είδος εξουσίας σε απλούς πολίτες, για να ελέγχουν ΟΛΟΥΣ τους υπόλοιπους ...Αυτό που κάνει μία Χούντα με τους φασίστες, οι οποίοι παρακολουθούν τους γείτονες ...Αυτό που κάνει μια θρησκεία με τους «Ταλιμπάν», οι οποίοι παρακολουθούν ποιος δεν «νηστεύει» ή ποιος δεν φοράει «μπούργκα» κλπ. ...Αυτό που έκανε το ναζιστικό κράτος τού Χίτλερ, το οποίο έδινε «εξουσία» στους ναζιστές πολίτες να ελέγχουν τους Εβραίους, για το αν αυτοί υποτάσσονται στην εξουσία, φορώντας ή όχι το αστέρι τού Δαυίδ ...Αυτό που έκανε το ναζιστικό κράτος τού Χίτλερ και απαγόρευε στους «στιγματισμένους» να μπαίνουν στα μαγαζιά, ώστε να εξυπηρετηθούν.

Το φασιστικό σύστημα με αυτήν την απλή μέθοδο κοινωνικού διαχωρισμού εκμεταλλεύεται τους δικούς του φανατικούς και μαζί μ’ αυτούς και τα πιο ευκολόπιστα και τρομοκρατημένα μέλη τής κοινωνίας, τα οποία αυτοβούλως το υποκαθιστούν στη δική του «δουλειά». Αυτή η μίξη «ευνοημένων» και αφελών πολιτών —με την «εξουσία» που νιώθουν ότι παίρνουν, σαν τα «καλά» παιδιά τού συστήματος— το στηρίζουν στις πιο σκληρές εκδοχές των αποφάσεών του ...Απλοί πολίτες είναι αυτοί, οι οποίοι θα σου κάνουν παρατήρηση εάν δεν φοράς μάσκα ...Απλοί πολίτες είναι αυτοί, οι οποίοι θα σου πουν να τη σηκώσεις πάνω από τη μύτη αν δεν τη φοράς με τον «νόμιμο» τρόπο ...Απλοί πολίτες είναι αυτοί, οι οποίοι θα σε απειλήσουν ακόμα και με τη βία αν δεν συμμορφώνεσαι «εις τας διαταγάς» των «φωτισμένων» ηγετών, οι οποίοι μας «αγαπάνε» και θέλουν το «καλό» μας ...Αυτοί οι απλοί πολίτες είναι εκείνοι, οι οποίοι σε διατηρούν συνέχεια στα όρια που έχει ανάγκη η εξουσία να σε διατηρεί, αλλά δεν έχει τα μέσα —και βέβαια δεν θέλει— να σε προκαλεί απευθείας, προκειμένου να το κάνει η ίδια μέσω των «οργάνων» καταστολής. 

Και μόνον να δει κάποιος ποιοι είναι αυτοί, οι οποίοι πρώτοι —και θεαματικά— φοράνε τις μάσκες, θα καταλάβει τι συμβαίνει. Δεν υπάρχει βολεμένος νεοταξίτης αστός, που να αμφισβητεί την αξία της ...Δεν υπάρχει μαρξιστής στον κόσμο, που να αμφισβητεί την αξία τής χρήσης τής μάσκας. Φτάσαμε στο σημείο να κάνουμε δηλώσεις μετακίνησης για να βγούμε από τα σπίτια μας και να μην αντιδρά κανείς. Ακόμα και οι γνωστοί-«απείθαρχοι» και «επαναστάτες» κομμουνιστές κάνουν «επανάσταση» με κωδικό σωματικής «άσκησης» και φορώντας μάσκες ...Διαδηλώνουν «βίαια», αλλά, έχοντας στείλει «μήνυμα» εξόδου από τα σπίτια τους και τηρώντας τις «αποστάσεις» ...Πετάνε πέτρες στους αστυνομικούς, αλλά με μάσκες, γιατί είναι κοινωνικά «υπεύθυνοι». Θέλουν να «ανοίξουν» τα «κεφάλια» των «οργάνων» τής τάξεως, αλλά ...όχι να τους «κολλήσουν» τον ιό.

Ειδικά με τους κομμουνιστές τα πράγματα είναι γελοία, γιατί πρέπει να δείξουν στα αφεντικά τους πως είναι «καλά» παιδιά, τη στιγμή που το μεροκάματό τους το βγάζουν ως «κακά». Δεν μπορούν να κάνουν διαφορετικά οι καραγκιόζηδες, αν σκεφτεί κάποιος πως ο ιός και οι μάσκες είναι επιλογές των δικών τους αφεντικών ...Επιλογές των Σιωνιστών τοκογλύφων, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες τού ΚΚΕ και του ΚΚΕ-Εσωτερικού, που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ ...Επιλογές των Σιωνιστών, οι οποίοι ελέγχουν τη Νέα Τάξη και έχουν τους λόγους τους να «υποτάξουν» την κοινωνία με τέτοιου είδους πρακτικές. Με το «άλλοθι» της υγείας και της επιβίωσης της γιαγιάς η κοινωνία υποτάσσεται και αυτοελέγχεται, δίνοντας στην εξουσία τη δυνατότητα να παίζει ψυχολογικά παιχνίδια εις βάρος της. Επιπλέον, η ίδια αυτή εξουσία με τη χρήση αυτού του μέσου μπορεί και γνωρίζει ποιοι άνθρωποι μεμονωμένα είναι απείθαρχοι και επιπλέον δεν φοβούνται να έρθουν αντιμέτωποι μ’ αυτήν.

Η υποχρεωτική χρήση τής μάσκας, δηλαδή, δεν είναι καθόλου αυτό που φαίνεται και σε καμία περίπτωση δεν έχει σχέση με την υγεία των πληθυσμών. Η παγκόσμια χρήση τής μάσκας είναι εκείνη, η οποία «ευθυγραμμίζει» το σύνολο των υποταγμένων λαών σε ένα κοινό παγκόσμιο κέντρο αποφάσεων ...Η μάσκα είναι το «εργαλείο» εκείνο, το οποίο επιτρέπει μαρξιστική εξουσία τής Νέας Τάξης να «δαμάσει» την απειθαρχία τού συνόλου των λαών και στην πραγματικότητα να παίξει με την ψυχολογία τους. Από εκεί και πέρα ο ίδιος ο ιός —ως υγειονομικό πρόβλημα— είναι το άλλοθι αυτής της μαρξιστικής εξουσίας να εξαφανίσει όλους τους μικρομεσαίους ανταγωνιστές των μονοπωλίων των «εκλεκτών» της και αυτό δεν μπορεί να γίνει εάν δεν τρομοκρατηθεί ο λαός ...Εάν δεν περιοριστεί ο άνθρωπος στα σπίτια του και σαν τρομαγμένο ζώο να περιμένει να τον «σώσει» το ίδιο το σύστημα που τον έφερε σ’ αυτήν την κατάσταση. Αυτό ήταν το ζητούμενο τόσο του ιού όσο και της μάσκας ...Να βιώσει η κοινωνία συνθήκες πολέμου, και του τρόμου που αυτός προκαλεί ...Να περιμένει από τους «νικητές» να τον βάλουν σε μια «κανονικότητα» που τους βολεύει, για να μπορέσει να συνεχίσει να ζει.

Αντιλαμβανόμαστε πλέον όλοι ότι μιλάμε για τους «κολλητούς» τού Μητσοτάκη στη Λέσχη Μπίλντερμπεργκ ...Του Μητσοτάκη, ο οποίος, υπακούοντας στα κελεύσματα των τοκογλύφων παγκοσμιοποιητών, έσπευσε —από τους πρώτους ηγέτες στον κόσμο— να βάλει την Ελλάδα στο lockdown ...Του Μητσοτάκη, ο οποίος έσπευσε να βάλει από τους πρώτους «μάσκα» στην Ελλάδα, για να την τοποθετήσει στα «καλά» και «υπάκουα» κράτη τής Νέας Τάξης. Αν σκεφτεί κάποιος την τεράστια καταστροφή τής οικονομίας, εύκολα μπορεί να μιλήσει για εσχάτη προδοσία, σε περίπτωση που αποκαλυφθεί πως όλη η φαρσοκωμωδία τής πανδημίας ήταν μια απάτη τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και των κατά τόπους λακέδων της, οι οποίοι παριστάνουν τους εθνικούς ηγέτες ...Εσχάτη προδοσία, αν αποδειχθεί ότι ο Μητσοτάκης γνώριζε εκ των προτέρων το «πρότζεκτ» τής πανδημίας και έσπευσε να τους εξυπηρετήσει εις βάρους τού ελληνικού λαού και του ελληνικού κράτους. 

Δεν υπάρχει άλλη κατηγορία, η οποία να μπορεί να εκφράσει με τόση ακρίβεια αυτό το οποίο συνέβη. Στον πραγματικό κόσμο και στην πραγματική οικονομία αυτή η «φαρσοκωμωδία» των δούλων τής Λέσχης Μπίλντερμπεργκ ήδη είναι μια τεράστια οικονομική καταστροφή, η οποία είναι θέμα χρόνου να μετατραπεί σε ανθρωπιστική κρίση. Ισοπεδώθηκαν τα πάντα ...σαν να έπεσαν —με την άδεια των ηγετών μας— χιλιάδες βόμβες στις πόλεις μας ...Χιλιάδες επιχειρήσεις καταστράφηκαν και εκατοντάδες χιλιάδες συνάνθρωποί μας δεν θα γυρίσουν ποτέ στην περίφημη «κανονικότητα», γιατί απλούστατα δεν υπάρχουν πλέον οι θέσεις εργασίας τους ...Η νέα γενιά έχει χάσει πλέον τις ελπίδες της ότι θα βρει κάποια δουλειά για να ξεκινήσει τη ζωή της ...Η σπουδάζουσα νεολαία έχει αποπροσανατολιστεί και έχει χάσει το εκπαιδευτικό της «βήμα» ...Η κοινωνία έχει αρχίσει να χάσει τη δυναμική της και την αισιοδοξία της και απόδειξη αυτού είναι η τεράστια κατανάλωση ψυχοτρόπων φαρμάκων. 

Όλα αυτά είναι εγκλήματα ...και, όταν υπάρχουν εγκλήματα, υπάρχουν και εγκληματίες. Αν αποδειχθεί ότι σ’ αυτήν την καταστροφή μάς έσπρωξαν συνειδητά οι κυβερνώντες, επειδή αυτές ήταν οι εντολές των αφεντικών τους, «μαύρο φίδι» που τους έφαγε. Οι γονείς τους —ως δοσίλογοι— τη γλίτωσαν το 1945 ...οι ίδιοι, όμως, δεν θα γλιτώσουν, γιατί ο κόσμος πλέον άλλαξε. Αν αυτό συνδυαστεί και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα «αφεντικά» τους —λόγω της εκλογονοθείας— στις ΗΠΑ, δεν είναι και πολύ σίγουρο ότι θα μακροημερεύσουν.

Τα σκουπίδια, που, για άλλη μία φορά, κατέστρεψαν την Ελλάδα, αυτήν τη φορά θα την «πληρώσουν». Πλησιάζει η μεγάλη ώρα τής απελευθέρωσης και κάποιοι θα ψάχνουν μέρος να κρυφτούν...

Τραϊανού Παναγιώτης

Κατεβάστε το κείμενο σε μορφή PDF

 

eam-b

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...