Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Μια ανακοίνωση: αγνοείται η είδηση...

Συνεδρίασε την Κυριακή 7 Ιανουαρίου η Περιφερειακή Συντονιστική Επιτροπή (ΠΣΕ) Ηπείρου του ΣΥΡΙΖΑ με τη συμμετοχή των Βουλευτών Ηπείρου του κόμματος, των συντονιστών των Νομαρχιακών Επιτροπών της Ηπείρου, μέλους του Οργανωτικού και των υπολοίπων μελών της.

Αυτή είναι κατ’ αρχάς, η πρώτη είδηση της ανακοίνωσης του συντονιστικού οργάνου, όπως μας...
 
κάνει γνωστό ο συντονιστής του Κώστας Μπασιούκας.

Ότι υπάρχει συντονιστικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ήπειρο και ότι συνεδριάζει…

«Σε αυτή τη συνάντηση συζητήθηκαν οι δυνατότητες συμβολής του κόμματος στην πορεία υλοποίησης των άμεσων και ώριμων ζητημάτων της περιοχής μας, καθώς και την παραπέρα επεξεργασία και προώθηση των μεσοπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προτάσεων των φορέων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ατόμων και συλλογικοτήτων που συμμετείχαν στις διαδικασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στα Γιάννενα».

Μην ψάχνετε γι’ άλλο κείμενο.

Αυτή είναι όλη κι όλη η ανακοίνωση. 
Το ποια θέματα συζητήθηκαν, σε ποια δόθηκε προτεραιότητα κτλ. είναι σαν τη λεγόμενη «μυστική διπλωματία» που ακολουθεί ο Κοτζιάς στο Σκοπιανό. Δεν τα λέμε προς τα έξω για να μην τα μαθαίνουν οι οχτροί μας…

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Για να γίνουν τα λόγια πράξη, στηρίζουμε κάθε ατομική και συλλογική προσπάθεια που σκοπεύει στη δίκαιη ανάπτυξη για την κοινωνία και με αυτή».
Τι ως κυβέρνηση, τι ως αντιπολίτευση… τα ίδια έλεγε και λέει ο ΣΥΡΙΖΑ, καμία διαφορά απολύτως…

Ένας απολογισμός για το τι έχει γίνει αυτά τα τρία χρόνια στην Ήπειρο, θα είχε επίσης ενδιαφέρον για την κυβερνητική παράταξη, αλλά ίσως τον άφησαν γι’ αργότερα, για το Πάσχα ας πούμε, ώστε να έρθει κι η λύτρωση της Ανάστασης μαζί και να μην στενοχωριούνται για το ότι δεν έγινε τίποτα…

Άντε. Καλή χρονιά!

bourxas

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...