Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Έκαναν….πάρτι - Άνω κάτω τα Γιάννινα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Έκαναν….πάρτι στην πόλη!

Πάρτι στα Γιάννινα έκαναν από το πρωί της Κυριακής οι οπαδοί του ΠΑΟΚ… Πάρτι που κορυφώθηκε με το «ντου» στο γήπεδο, γεγονός που έκανε έξω φρενών τους φιλάθλους του ΠΑΣ. 

Εικόνες που δύσκολα θα βρουν προηγούμενες μεταξύ των ελληνικών γηπέδων....

Οργισμένη τόσο με την διοίκηση του «Άγιαξ» κυρίως όμως με την στάση της τοπικής αστυνομίας, η οποία δεν κατάφερε ούτε για μια στιγμή να επιβάλλει την τάξη.

Από τις δέκα το πρωί περίπου φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, κινούνταν οργανωμένοι στην πόλη. Και οργανωμένη έφτασαν στις κερκίδες του γηπέδου, παρότι αρκετοί δεν κατείχαν εισιτήρια.

Παρότι τα παιχνίδια ΠΑΣ και ΠΑΟΚ έχουν προιστορία, παρότι η… καλή μέρα από το πρωί φαίνονταν, τα  μέτρα της αστυνομίας αποδείχθηκαν άκρως αναποτελεσματικά! Κρίμα που είχαν μεταφερθεί και διμοιρίες από την ευρύτερη περιοχή!


Αποποιείται οποιαδήποτε ευθύνη για τα έκτροπα στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ, εκφράζει την λύπη της για όσα συνέβησαν στο στάδιο και με νόημα σημειώνει ότι αναμένει να δει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα.

Στην ανακοίνωση αναφέρει:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα ήθελε να εκφράσει τη λύπη της για τα γεγονότα που έγιναν στο ΕΣΙ «οι Ζωσιμάδες» και θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε ότι από μέρους, ότι κάναμε ότι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν για να διατηρηθεί ηρεμία στο γήπεδο.

Δυστυχώς όμως, όπως ήδη μπορεί πολύ εύκολα να διαπιστώσει κάποιος από τα δημοσιεύματα που υπάρχουν αλλά και θα γίνουν στον τύπο, δεν ήταν εφικτό να αποφευχθεί.

Αναμένουμε και μεις από μέρους μας να δούμε εν τέλει ποιος έχει την ευθύνη για τα γεγονότα..

Και πάλι εκφράζουμε τη θλίψη μας και ζητάμε συγνώμη από το λαό του ΠΑΣ, τους κατόχους εισιτηρίων (που είχαν προμηθευτεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες) και διαρκείας για τα γεγονότα αυτά.

Υποσχόμαστε ότι αυτό το γεγονός δεν θα μείνει απλά σαν μία μαύρη σελίδα ιστορίας στο γήπεδο μας…


Επίθεση σε βανάκι του ΠΑΟΚ, σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, την ώρα που διέρχονταν που από τον πιο κεντρικό δρόμο της πόλης, την οδό Δωδώνης.

Η επίθεση έγινε στο ρεύμα ανόδου, στο ύψος της Στρατολογίας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, άτομα που βρίσκονταν μέσα στο πάρκο Κουραμπά, πέταξαν φωτοβολίδες εναντίον του (κάποιοι έκαναν λόγο για χειροβομβίδες ή μολότοφ) οι οποίες δεν βρήκαν στόχο καθώς έπεσαν στη νησίδα του δρόμου.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας και δυνάμεις των ΜΑΤ. Ο δρόμος έκλεισε και η κυκλοφορία στο ρεύμα ανόδου διακόπηκε για περισσότερη από μισή ώρα.

Το βανάκι ελέγχθηκε σχολαστικά και λίγο μετά τις εννιάμισι αναχώρησε συνοδεία της αστυνομίας.

Η περιοχή αναστατώθηκε και δεκάδες κάτοικοι κατέβηκαν στο δρόμο καθώς ο κρότος από τις φωτοβολίδες που έπεσαν ήταν εκκωφαντικός.

 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...