Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Συλλαλητήριο για την Μακεδονία LIVE – Λεπτό προς λεπτό όλες οι εξελίξεις

Για τις 14:00 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία στην Αθήνα, ωστόσο κόσμος συγκεντρώνεται ώρες πριν! - 

Καταφθάνουν από το πρωί τα πρώτα λεωφορεία από την επαρχία - 

Στο Σύνταγμα ήδη οι πρώτοι διαδηλωτές - Κλέβουν την παράσταση οι κρητικοί με τις παραδοσιακές φορεσιές και....

τις κατσούνες - Πολλά πανό και σημαίες - "Αστακός" η πρωτεύουσα - Κλειστοί δρόμοι και σταθμοί του μετρό - Διαβάστε πώς μπορείτε να πάτε στο Σύνταγμα - Παρακολουθήστε όλα όσα συμβαίνουν στην "καρδιά" της Αθήνας, μέσα από το live blogging του newsit.gr


Όλα έτοιμα στην Αθήνα για το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Από νωρίς το πρωί της Κυριακής, 04.02.2018, ξεκίνησαν να καταφθάνουν οι πρώτοι διαδηλωτές. Η πλατεία Συντάγματος έχει ήδη ντυθεί στα… γαλανόλευκα.

«Ντυμένα» με ελληνικές σημαίες και τα πούλμαν από την επαρχία που μετέφεραν διαδηλωτές, τα οποία από το πρωί καταφθάνουν στην πρωτεύουσα. Το συλλαλητήριο θα ξεκινήσει… επισήμως στις 14:00 το μεσημέρι. Και όλα δείχνουν πως το Σύνταγμα θα… βουλιάξει από εκατοντάδες χιλιάδες κόσμο.

Εδώ να σημειωθεί πως υπήρξε ανάληψη ευθύνης από αναρχικούς για την επίθεση στο σπίτι του κενρικού ομιλητή του συλλαλητηρίου, Μίκη Θεοδωράκη.

Παρακολουθείστε λεπτό προς λεπτό όσα συμβαίνουν στο συλλαλητήριο, μέσα από το live blogging του newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...