Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Βίντεο - Αγωνιστικό προσκλητήριο έξω από την Περιφέρεια Ηπείρου Παρασκευή 1η Ιουνίου, στις 6.00 μ.μ.

Η «Πρωτοβουλία Πολιτών» απευθύνει κάλεσμα σε πολίτες, φορείς, σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, τοπικές κοινωνίες, εργατικά κέντρα και κόμματα να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση της 1ης Ιουνίου.

Στην ανακοίνωσή τους μεταξύ άλλων τονίζουν: 

"Οι τοπικοί άρχοντες, μετά τις αντιδράσεις των πολιτών, αποφεύγουν να πάρουν θέση, καίτοι αρχικά διατυμπάνιζαν την πετρελαϊκή δραστηριότητα ως σωτήρια για την περιοχή.

Η αλλαγή αυτή οφείλεται στη διεύρυνση του μετώπου συλλογικοτήτων και πολιτών και στο γεγονός ότι οι τοπικές κοινωνίες αντιλαμβάνονται πως δεν θα έχουν εν τέλει κανένα οικονομικό όφελος....


Εξάλλου, είναι σαφές ότι η Ήπειρος θα απωλέσει την ταυτότητά της και τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, αφού θα υποβαθμιστεί το φυσικό και το θαλάσσιο περιβάλλον και κάθε ποιοτική παραγωγική δραστηριότητα.

Βασικό σύνθημα παραμένει το «Έξω τα πετρέλαια από την Ήπειρο», ενώ το βλέμμα των «Πρωτοβουλιών» είναι στραμμένο και στο Ιόνιο, όπου αναμένεται οι πολυεθνικές εταιρίες, μετά την «άδεια» της κυβέρνησης, να ξεκινήσουν τις έρευνες".ΟΧΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ!

 
ΟΧΙ Στον Περιβαλλοντικό Όλεθρο!

 
ΟΧΙ Στο Βιασμό Της Φύσης & Των Πλασμάτων Της!

 
ΟΧΙ Στο Ξεπούλημα & Τη Λεηλασία Της Ηπείρου!
 
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 1η Ιουνίου Ιωάννινα - 6:00μ.μ. στην Περιφέρεια Ηπείρου
 
Βρείτε πληροφορίες στο σχετικό facebook. event
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...