Σάββατο 19 Μαΐου 2018

Το "δεν κάναμε, δεν θα κάνουμε πλειστηριασμούς" του συμβολαιογραφικού γραφείου που, κατά τη Λιάνα Κανέλλη, "χτύπησε περίεργα" ο Ρουβίκωνας!

Από τις αποδελτιώσεις  μέχρι τώρα που δημοσιεύτηκαν στην ιστοσελίδα "ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ" παρμένες από επίσημα στοιχεία του ΕΦΚΑ - Τομέας Ασφάλισης Νομικών.
 
Το γραφείο της συμβολαιογράφου Δάλλα-Πολυζώη Θηρεσία μαζί με τον Δάλλα Παναγιώτη, έχει....

δημοσιεύσει τους εξής πλειστηριασμούς:
 

⦿ Μάιος 2016 έως Δεκέμβρης 2017
62 συμβατικούς πλειστηριασμούς και 1 ηλεκτρονικό.

11 επαναλήψεις συμβατικών και 8 μεταβολές ηλ/νικών.

 

⦿ Γενάρης 2018
4 συμβατικούς και 4 ηλεκτρονικούς.

 

⦿ Φλεβάρης 2018
1 συμβατικό, 6 ηλεκτρονικούς.

 

⦿ Μάρτης 2018
8 ηλεκτρονικούς.

 

⦿ Απρίλιο 2018 (χωρίς να έχει αποδελτιωθεί όλος ο μήνας)
2 ηλεκτρονικούς.

 
ΣΗΜ 1.: Από τους παραπάνω πλειστηριασμούς κανείς άλλος εκτός του ίδιου του οφειλέτη και της εφορίας, δεν μπορεί να γνώριζε, πόσοι και ποιοι αφορούσαν σε πρώτες κατοικίες!  

Ούτε ο/η συμβολαιογράφος όπως επίσημα παραδέχθηκε ο συμβολαιογραφικός σύλλογός Αθηνών, πόσο μάλλον η κα Λιάνα Κανέλλη που ανέλαβε υπεράσπιση της συμβολαιογράφου!
 
ΣΗΜ.2: Γιατί πρέπει να υπερασπίζεται κανείς (πόσο μάλλον το ΚΚΕ) μόνο την πρώτη κατοικία, την οποία δεν γνωρίζουμε κιόλας ποιοι πλειστηριασμοί την αφορούν όπως προαναφέρθηκε.
 
Οι πλειστηριασμοί δηλαδή που αφορούν σε ιδιωτική περιουσία χαμηλής αξίας είτε κατοικιών, είτε καταστημάτων, είτε επιχειρήσεων πρέπει οπωσδήποτε να γίνουν;
 
Πρέπει οπωσδήποτε να περάσουν στις ανακεφαλαιωμένες και πληρωμένες πολλάκις ΑΠ' ΟΛΟΥΣ τους πολίτες αδηφάγες τράπεζες αυτές οι ιδιωτικές περιουσίες;
 

Και δυστυχώς, όπως σε όλους τους πλειστηριασμούς, έτσι και σ' αυτούς του συγκεκριμένου γραφείου οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ αφορούν σε ΧΑΜΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ ιδιωτική περιουσία. Κοινώς φτωχόσπιτα για όσους δεν καταλαβαίνουν και όχι επαύλεις τις οποίες κανένας δεν πειράζει!
 
ΣΗΜ 3: Στην διάθεση κάθε ενδιαφερομένου οι μοναδικοί κωδικοί για κάθε ένα πλειστηριασμό που δημοσίευσε το συμβολαιογραφικό γραφείο της κ. Δάλλα. 



ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΤΡΑΓΑΛΟΥ



tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...