Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Βίντεο: ΧΥΤΑ ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - Η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ένα συνοπτικό βίντεο για την πραγματικότητα.

Μερικά από τα στοιχεία που δεν θα σας πουν τα κανάλια.

Φυσικά, για να δεις την αλήθεια χρειάζεται να σβήσεις το «βολικό» ψέμα που σου σερβίρουν... ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ !!!

Επίδειξη δύναμης έκαναν το βράδυ της Τρίτης 26 Ιουνίου τα ΜΑΤ του ΣΥΡΙΖΑ στην Λευκίμμη 10 χρόνια μετά, με εκτεταμένη χρήση χημικών εναντίον των κατοίκων της Λευκίμμης στην Κέρκυρα που αντιδρούν στην μετατροπή της γης τους σε σκουπιδότοπο....
 
Η δολοφονική στάση επίθεση των ΜΑΤ είχε στόχο την οργή των κατοίκων της Λευκίμμης απέναντι σε μια κυβέρνηση που του υφάρπαξε την ψήφο τους με ψεύτικες υποσχέσεις.

Ως γνωστόν αυτό είχε επιχειρηθεί και δέκα χρόνια πριν από την τότε κυβέρνηση. 

Τότε σκοτώθηκε μια γυναίκα στην διάρκεια των συμπλοκών και δεκάδες κάτοικοι βρέθηκαν στο νοσοκομείο τραυματισμένοι. Ακολούθησε μια μακρόχρονη δικαστική περιπέτεια με δεκάδες δίκες.

Η σημερινή δημοτική αρχή του ΣΥΡΙΖΑ καθώς και η Περιφέρεια Ιονίων νήσων (επίσης του ΣΥΡΙΖΑ) επιχειρεί κάτι ανάλογο. Αφού ροκάνισαν τον χρόνο επί τέσσερα χρόνια χωρίς να βάλουν σε εφαρμογή ένα σχέδιο για την ολοκληρωμένη διαχείριση των απορριμμάτων δηλώνουν σήμερα ότι η δημιουργία μια ακόμα χωματερής είναι μονόδρομος.

Έτσι η δημοτική και περιφερειακή αρχή μαζί με την κυβέρνηση κατάφεραν το ακατόρθωτο. Η Κέρκυρα έγινε ένας απέραντος σκουπιδότοπος .

Το δημοτικό συμβούλιο έχει σχεδόν όλο παραιτηθεί. 

Η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ με την αλλεπάλληλες παραιτήσεις διαλύεται. Αυτή την ώρα ετοιμάζονται και άλλες παραιτήσεις .

Την προηγούμενη Παρασκευή έγινε στην πόλη της Κέρκυρας μια διαδήλωση χιλιάδων κατοίκων που πολιόρκησε το ιστορικό κτήριο του Σαν Τζιάκομο με το σύνθημα «Δεν παέι άλλο».

Ο Δήμαρχος Κ. Νικολούζος είναι σε πλήρη απομόνωση . 

Δεκάδες κόμματα και φορείς εκδίδουν ανακοινώσεις και συμπαραστέκονται ενεργά στους κατοίκους της Λευκίμμης ενώ γίνονται διεργασίες για ευρύτερες κινητοποιήσεις σε όλο το νησί που βρίσκεται πλέον σε απελπιστική κατάσταση.

Στις διαδηλώσεις παίρνουν μέρος και ξένοι τουρίστες με δικά τους πανό.

Αν δεν αποφασίσει η κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική τότε αυτό το καλοκαίρι θα είναι ένας εφιάλτης για τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες με συνέπειες για την υγεία αλλά και την οικονομία του νησιού.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...