Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Σφραγίζουν το Nammos, σφραγίζουν και τον τάφο τους!

Λουκέτο 48 ωρών έβαλαν ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς προορισμούς, το μπιτσόμπαρο Nammos της Μυκόνου!
Όπως μαθαίνουμε, εφοριακοί εντόπισαν πως η συγκεκριμένη επιχείρηση δεν είχε κόψει κανά δυο αποδείξεις. Για την ακρίβεια 250....
Συνολικής αξίας 73.000 ευρώ και τη σφράγισαν για 48 ολόκληρες ώρες.
Σφράγισμα που χαλάει το πάρτι που θα γινόταν με Πολύ Σημαντικά Άτομα (VIP) σήμερα και στο οποίο ήταν προσκεκλημένες τρεις ιέρειες της μόδας, ανάμεσά τους και η Κέιτ Μος! 

Τώρα όμως οι εγκαταστάσεις του Nammos, θα παραμείνουν κλειστές μέχρι τη Δευτέρα.
Το συγκεκριμένο μπιτσόμπαρο δεν έχει για πρώτη φορά τραβήγματα με τις ελεγκτικές υπηρεσίες, αφού σε κάποιο σημείο βρέθηκε να χρωστάει περίπου 7,8 εκατομμύρια ευρώ στην εφορία, αλλά τελικά χρειάστηκε να πληρώσει μόνο 2,8 από αυτά. Χρέη 1 εκατομμυρίου ευρώ φαίνεται πως είχε και στο ΙΚΑ, τα οποία αφορούσαν εισφορές εργαζομένων.
Όπως ήταν φυσικό, το συγκεκριμένο σφράγισμα, δημιούργησε σάλο στην ελληνική κοινή γνώμη, με έναν από τους πιο εμβληματικούς opinion makers, τον Μάριο Μπρούσκο Στυλιανόπουλο, να βγαίνει από τα ρούχα του:
Διαβάζω ότι οι συμπλεγματικοί μαρξιστές που κυβερνούν τη χώρα σφράγισαν το Nammos για 48 ώρες. 

Λίγο πριν από τα εγκαίνια του mall «Vito Of love» στην Ψαρρού, όπου είναι προσκεκλημένοι μεγιστάνες και ιέρειες της μόδας, τα τιποτένια ανθρωπάκια που καταδιώκουν την επιχειρηματική δραστηριότητα πηγαίνουν και βάζουν λουκέτο σε έναν από τους σημαντικότερους διεθνείς προορισμούς. 

Δυσφημίζουν τη χώρα και δυσαρεστούν προσκεκλημένους που έχουν επιρροή παγκοσμίου βεληνεκούς. 

Αιτία; Υποτίθεται ότι δεν κόπηκαν αποδείξεις ύψους €70000, δηλαδή όσο είναι οι υπερωρίες του Καρανίκα για 6 μήνες. 

Βρε γελοία ανθρωπάκια, πηγαίνετε και βάζετε λουκέτο σ’ ένα μαγαζί που προσελκύει το διεθνές jet set και μάλιστα σε μια εποχή όπου η χώρα μας είναι ο απόπατος της Ευρώπης; 

Για €70000 βρε κακομοίρηδες; 

Πόσο κομπλεξικοί και φθονεροί μπορείτε να γίνετε; 

Αλήθεια, με τα 36 ακίνητα και τα €2 εκ. του συντρόφου Σταθάκη τι έγινε; 

Ουστ να χαθείτε.
Η δράση των ελεγκτικών υπηρεσιών στο νησί, στρέφεται ευθέως ενάντια στην υγιή επιχειρηματικότητα και τους ανθρώπους της πραγματικής οικονομίας, την ίδια στιγμή που στο νησί κυκλοφορούν πλανόδιοι πωλητές λουκουμάδων, που αγοράζουν το λουκουμά για 0,50 ευρώ και τον πουλάνε για 2,50 ευρώ, όπως πολύ δαιμόνια αποκάλυψε ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος:
Όμως αυτόν τον κύριο δεν τον ακουμπάει κανένας. Γιατί ανήκει στις συντεχνίες που λυμαίνονται την Ελλάδα εδώ και χρόνια, ζημιώνοντας την ελληνική οικονομία.

Απεναντίας, κυνηγάνε το Nammos, επειδή δεν έκοψε ας πούμε 250 αποδείξεις, που στο κάτω κάτω, μπορεί απλά να τις ξέχασε λόγω της αυξημένης προσέλευσης στο μαγαζί, το οποίο πλημμυρίζει από επισκέπτες του διεθνούς τζετ σετ!
Ντρεπόμαστε.

1 σχόλιο:

  1. Αχ ναι!!!!! Πως θα ζήσουμε χωρίς μπιτσοκωλόμπαρα την ώρα που πέφτουν άνθρωποι από το νοσοκομείο Λάρισας από ψηλούς ορόφους γιατί δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν για την υγεία τους.....την ώρα που γραπώνουν λουκουματζήδες καστανάδες κουλουρτζήδες πωλητές ψητών καλαμποκιών και τους κοπανάνε πρόστιμα ίσα με την τάφρο των Μαριαννών; (καλά δεν την ξέρεις αλλά δεν πειράζει....) Να ΄πάτε να πνιγείτε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...