Παρασκευή, 13 Ιουλίου 2018

Πολύ νατοϊκός για να πεθάνει – Ξεκαρδιστικό σποτ της ΚΝΕ για τον Αλέξη Τσίπρα με άρωμα “Δυο ξένων” [VIDEO]

Στα 90ς ανέτρεξε η ΚΝΕ για να προσφέρει ένα απολαυστικό βίντεο που σχολιάζει καυστικά τις οβιδιακές μεταμορφώσεις του Τσίπρα για ΝΑΤΟ και ΗΠΑ πριν και μετά την άνοδο στην εξουσία. 

Ένα απολαυστικό σποτ της ΚΝΕ για τη στάση του Τσίπρα απέναντι στο ΝΑΤΟ και τις ΗΠΑ, όταν ήταν αντιπολίτευση και ζητούσε την (αυτο)κατάργησή του μέχρι και σήμερα, που στη διάρκεια της συνόδου που έληξε σήμερα καμάρωνε για το ότι, την ώρα που ματώνει ο λαός «Διατηρήσαμε και διατηρούμε άνω του....
 
2% τις αμυντικές μας δαπάνες σε σχέση με το ΑΕΠ μας, μένοντας συνεπείς γενικότερα στην εκπλήρωση των δεσμεύσεών μας έναντι της Συμμαχίας».Πηγή έμπνευσης το αγαπημένο σε πολλούς σήριαλ της δεκαετίας του ’90 “Δυο ξένοι” και συγκεκριμένα η σκηνή που ο Τόλης (Αλέξανδρος Ρήγας) αποκηρύσσει τον κομμουνισμό για να κερδίσει την εύνοια ενός Αμερικανού στρατιώτη-αντικείμενου του πόθου. 

Το μόνο που μένει τώρα είναι οι ποικιλώνυμοι “δικαιωματιστές” του διαδικτύου να διαρρήξουν τα ιμάτια τους για την ομοφοβία των κομμουνιστών, γιατί πώς ν’απαντήσεις με πραγματικά  επιχειρήματα στο βασικό σύνθημα του βίντεο πως ο Τσίπρας πολύ σκληρός για να πεθάνει”… είναι “εύκολος” όμως για να ξεπλύνει τους δολοφόνους»;Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...