Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

"η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε τη χώρα..."!!!

Λένε: "η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε τη χώρα..."!!!

Ποια γενιά; 300 φοιτητές κλείστηκαν στο Πολυτεχνείο... ήξεραν ότι έπαιζαν την ζωή τους... αναθάρρησε ο αριστερός κόσμος και παρά τις διώξεις κατέβηκε στους δρόμους πέριξ του Πολυτεχνείου να διαδηλώσει.

Ποια γενιά; ΟΛΟΙ οι άλλοι βρίσκονταν στα σπίτια τους, κρυμμένοι, "σώπα μή μιλάς" έλεγαν, ήταν νοικοκυραίοι... στις επερχόμενες εκλογές ψήφισαν ΝΔ με ποσοστό άνω του 54%! Τί να λέμε; δεν ήταν ακροδεξιά ήταν δεξιά, δεν ήταν Γιάννης ήταν Γιαννάκης...


Από αυτούς τους 300 φοιτητές κάποιοι πούλησαν τα ιδανικά για τα οποία εξεγέρθηκαν... εξαγοράστηκε η συνείδησή τους για μια πολιτική καρέκλα... και ως συνήθως βρέθηκαν οι καλοθελητές να απαξιώσουν στο σύνολό της, την ηρωική πράξη. "Η γενιά του Πολυτεχνείου μας ξεπούλησε"!!!

Η γενιά του Παπαδόπουλου σας ξεπούλησε, κλασικοί μηδενιστές.

Μήτρα φασιστική άλλωστε είναι να προβοκάρεις συλλήβδην όσους αντιστάθηκαν στο καθεστώς.

"Όλοι το ίδιο"!!! Πώς είναι όλοι το ίδιο; Όλοι μαζί κάθισαν στις καρέκλες; Ποιες καρέκλες; Αφού το κράτος ήταν στελεχωμένο από τους ταγματασφαλίτες, τους δωσίλογους, τους μαυραγορίτες, τους καταδότες... αφού οι διάδοχοί αυτών ήταν οι απόγονοί τους...

Κάπου εκεί αρχίζουν και τα σενάρια συνωμοσιολογίας και οι Αμερικανοί "πράχτορες" που σχεδίασαν λέει την εξέγερση στο Πολυτεχνείο για να ανατρέψουν το δικτάτορα!!!

Καταλαβαίνουμε και αυτούς που έχουν περιορισμένη αντίληψη ελέω ημιμάθειας - αμάθειας και αυτούς που προσπαθούν να παρουσιάσουν τον δικτάτορα ως εθνοσωτήριο λύση που ανετράπη συνωμοσιολογικά.

Για εμάς αρκούν οι δηλώσεις Κλίντον για τον ρόλο των ΗΠΑ στην επταετία. Δεν χρειάζεται να το πολυκουράζουμε... πόση ιστορία να διδάξεις μέσα στο διαδικτυακό περίγυρο;

Είναι αποπροσανατολιστικό να κάτσουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες. Μη τα βάζετε με ένα ηλίθιο… θα σας νικήσει εκ πείρας.

Ο Ουίλιαμ Χιρστ, "πατέρας" της κίτρινης δημοσιογραφίας έλεγε: "Φτιάξε μου τις εικόνες και θα φτιάξω τον πόλεμο"!

Έπρεπε να δημιουργήσει κατάλληλο κλίμα στην κοινή γνώμη, ενόψει της αμερικανικής εισβολής στην Κούβα το 1898. Ο ίδιος, το 1935 ανέλαβε την αντικομουνιστική προπαγάνδα περί "σταλινικού λοιμού" στην Ουκρανία. Τί κι αν αποδείχθηκε αργότερα δικαστικά ότι το ρεπορτάζ και οι εικόνες ήταν κατασκευασμένα;

Πες πες κάτι θα μείνει... Όταν ερωτήθηκε ο Γκέμπελς αν υπήρχαν κρεματόρια κι αν οι ναζί εξολόθρευαν τους Εβραίους εκείνος απάντησε: "Αδύνατον, αν συνέβαινε κάτι τέτοιο θα το γνώριζα". Ακόμα ψάχνουμε να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες;

Το ιδεολογικό πογκρόμ στην Ελλάδα κρατούσε πριν την ναζιστική κατοχή. Συνεχίστηκε και μετά την ήττα των ναζί, με κάθε τρόπο έτσι ώστε να υποστεί λοβοτομή ο λαός, να ξεχάσει με κάθε τρόπο την ιστορία, να "αναμορφωθεί".

Στους "νικητές" δεν έμεινε ουσιαστικά κάτι άλλο να υποτάξουν πέρα από κάποια τελευταία μνημεία που έμειναν. Γι' αυτό έχουν αναλάβει οι χρυσαυγίτες και τα βεβηλώνουν.

Για εμάς δεν αποτελεί καμία έκπληξη η πράξη τους. Έχουν συνηθίσει να κρύβονται στη θρασυδειλία τους... έβαζαν την κουκούλα και κατέδιδαν, κάθε αγωνιστή που αντιστέκονταν. Άλλοτε μαυραγορίτες, άλλοτε δωσίλογοι, άλλοτε χίτες, άλλοτε γερμανοτσολιάδες, κάθε μέρα αποδεικνύουν ότι είναι γνήσιοι απόγονοι των βασανιστών στους τόπους εξορίας...

Η συντριπτική πλειοψηφία έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου, και δεν διαθέτει την κριτική ικανότητα πια να διαχωρίσει τα αυτονόητα. Ο λαός, με κριτήριο το ένστικτο, κινείται ανάμεσα σε παραφιλολογίες για την αυτοσυντήρησή του.

Στην πορεία για το Πολυτεχνείο με τα ΜΑΤ παίζαμε τον καλό και τον κακό μπάτσο. Οι μισοί είχαν κυκλώσει τον αντιεξουσιαστικό χώρο και οι άλλοι μισοί συνόδευαν τους Συριζαίους για να τους προστατευσουν! Τραγελαφικό; "Ποιό Πολυτεχνείο;"

Ο χρυσαυγίτης σου λέει δεν υπήρξε Πολυτεχνείο! Τί να κάτσεις να πεις και ποιο διάλογο να ανοίξεις λοιπόν; Έκαναν και την χημειοθεραπεία τους οι αγρότες χθες! Έχει σημασία όμως;

Αρκεί να επανασυμφιλιωθείς με τον μπάτσο τώρα που είσαι ΣΥΡΙΖΑ!!! Ή δεν αρκεί; Τι; Σε έκλεψε μπάτσος; Πάρε το 100!!!

Δώσε στους μπάτσο-Δαρείους νερά… πριν προλάβουν να σου πάρουν τα νερά, τα τσιπς, τα σοκολατοειδή, σε δείρουν και το σώμα των αδιάφθορων διατάξει προανάκριση και ΕΔΕ!!! Το ξεχάσαμε και αυτό; Περσινό επίτευγμα θαρρώ...

Και η αστυνομία θα διενεργεί προανακρίσεις και ΕΔΕ για το αν οι δυνάμεις καταστολής υπερέβησαν τα εσκαμμένα!!! Ποια εσκαμμένα; εδώ μιλάμε ότι έχει δημιουργηθεί ένα όρυγμα στο οποίο εναποτίθεται το χρυσαυγίτικο παραλήρημα και η δικαιοσύνη ποιεί την νήσσαν. Ποια δικαιοσύνη;

Το νεράντζι είναι θλον όργανο και μπορεί να αποτελέσει ένα επικίνδυνο όπλο στα χέρια εξαγριωμένων διαδηλωτών και να τραυματίσει τους μπατσο-Δαρείους (13.2.2014 συνεδρίαση του Α' Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά).

Η χρήση του γκλοπ ανάποδα, σιδερογροθιάς, απαγορευμένων δακρυγόνων σε ευθεία βολή, κρότου-λάμψης κτλ είναι νόμιμος τρόπος απώθησης των διαδηλωτών! Ο εμβολισμός διαδηλωτών μέσω οχημάτων θεωρείται τροχαίο ατύχημα! Ενίοτε στους απείθαρχους φορτώνουμε και σακίδια με μολότοφ... στο δόγμα νόμος και τάξη.

Πέρσι βγήκε η Βούλτεψη και μίλησε για εθνικές επετείους αναφέροντας μεταξύ άλλων την 21η Απριλίου!!! Φέτος, ο Τσίπρας έκανε απόβαση στο Πολυτεχνείο με αλυσίδα ασφαλιτών για να καταθέσει στεφάνι! Τόσους ασφαλίτες μέσα στο Πολυτεχνείο είχαμε να δούμε από την επάρατο επταετία.

Όρε Γιώργο Παπαδόπουλε σήκω να δεις τί λένε οι πετροπέρδικες...

Βγαίνει ο Τριανταφυλλίδης και μας καλεί να κάνουμε ασπίδα ενάντια στους πλειστηριασμούς που ψηφίζει αυτός και το κόμμα του!

Βγαίνουν τα νεόπλουτα χαρτοφυλάκια της Black Rock στο πνεύμα του κοινωνικού αυτοματισμού για τον νεοπλουτισμό.

Σε καλεί ο ΣΥΡΙΖΑ για αντίσταση! Βγαίνεις και τρως χημικά! "Γιατί βγήκες;" Κάθε ένας με τους 10 πόνους του... όχι έναν!

Μαλώνει ο χριστιανός με τον μουσουλμάνο για το ποιος από τους θεούς τους είναι ορίτζιναλ! Και οι δύο θρησκείες έχουν συμμετάσχει στο αιματοκύλισμα του πλανήτη από τους πρόθυμους θρησκόληπτους και λοιπούς επενδυτές του θανάτου.

Κάθε πικραμένος στον κόσμο του. Πιστοί κάθε λογής ξεπροβάλλουν από το πουθενά! Ναι, αλλά δεν είπατε κάτι για την Μαρφίν! Τί σας ενοχλεί εσάς που βάλαμε την σημαία της Γαλλίας; Εσείς είστε υποκριτές. Σταλινιστές σας ψάχνει ο αντιεξουσιαστικός χώρος!

Τί θα γίνει, θα πεις κάτι για το ΚΚΕ;

Για την ΑΝΤΑΡΣΥΑ; Δεν παίζετε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ, Μόνο το ΚΚΕ παίζετε! Μην ξαναβρίσεις το ΚΚΕ, το ΚΚΕ!

Φασίστες της ΛΑΕ, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να απαγορεύσετε στον ΣΥΡΙΖΑ την πορεία στην Αμερικανική Πρεσβεία;

Μην ανεβάζεις τη ΛΑΕ. Ανέβασες ΚΚΕ;

Οπορτούνια, πάλι ΑΝΤΑΡΣΥΑ ανέβασες;

Τώρα τελευταία ασχολείστε με το λουμπεναριό. Πολύ χαμηλό επίπεδο!

Παίζετε τη Βενεζουέλα; Τολμάτε και μιλάτε ρε αριστεροί προπαγανδιστές για την Βενεζουέλα, τον Τσάβες και τον Μαδούρο;

Και στο λέει ο υποστηρικτής του Πινοτσέτ, της Θάτσερ και της σχολής του Σικάγο!

Μιλάμε για ένα ατελείωτο θέατρο παραλόγου.

Μην πάτε μακριά. Είμαστε μια Γενική Συνέλευση πολυκατοικίας 10.000.000 συνιδιοκτητών και ενοικιαστών. Εδώ πας σε Γενική Συνέλευση 10 ατόμων και δεν βρίσκεις άκρη! Θα βρεις άκρη στα 10.000.000;

Τί άλλο να σχολιάσεις λοιπόν;

Η γενιά του Πολυτεχνείου κατέστρεψε τους νοικοκυραίους!


Παλιό αλλά διαχρονικό άρθρο... από Νομικά Ανάλατα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...