Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018

Ετοιμάζονται "Κίτρινα Γιλέκα" και στην Πορτογαλία, που δήθεν βγήκε από τα μνημόνια...

Μετά τα Γαλλικά "κίτρινα γιλέκα" ήρθε η σειρά της Πορτογαλίας. 

Τουλάχιστον αυτό είναι το κίνημα που δημιουργήθηκε στο Facebook με τίτλο "Ας σταματήσουμε την Πορτογαλία ως μορφή διαμαρτυρίας"....


Εκτός από τις τιμές των καυσίμων, η εστίαση θα είναι και η μείωση του ΦΠΑ και των γενικών φόρων.

Η κίνηση που προγραμματίστηκε για τις 21 Δεκεμβρίου ξεκίνησε πριν λίγες μέρες στο Facebook, αλλά ήδη έχει χιλιάδες ανθρώπους με ενδιαφέρον.

Η σύνδεση με την εκδήλωση όπου θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες είναι εδώ...

Κείμενο εκδήλωσης, σε πρόχειρη μετάφραση από τα Πορτογαλικά

Κερδίζετε € 580 ...κερδίζουν € 4600.

Πληρώνετε για τα πιο ακριβά καύσιμα στην Ευρώπη ...παίρνουν επιδοτήσεις για ταξίδια που δεν έκαναν.

Πληρώνετε φόρους, το φως, το νερό και το φυσικό αέριο ...έχουν πληρωμένο σπίτι με τα πάντα περιλαμβάνονται, τα πάντα, οδηγός, αυτοκίνητο, μάγειρες, κλπ.

Οι γέροι σας έχουν εργαστεί όλη τους τη ζωή και τώρα λαμβάνουν € 260 ανταμοιβή ...αυτοί διαμαρτύρονται ότι  με € 5.500 δεν μπορούν να ζήσουν.

Πρέπει να εργαστείτε τουλάχιστον 40 χρόνια για να διακοσμήσετε μίζερα τα σπίτια σας ...ξοδεύουν μια ντουζίνα χρόνια κάνοντας σκατά και βγαίνουν με ανακαίνιση εκατομμυρίων δολαρίων.

Βλέπετε τα παιδιά σας να μεταναστεύουν στο εξωτερικό ...παίρνουν πάντα ένα άλλο tachito για οικογένεια και φίλους.

Κλέβετε € 10, πηγαίνετε στη φυλακή ...κλέβουν εκατομμύρια και είναι δικαιολογημένα.

Έχετε μια φορολογική επιβάρυνση από τα πιο ακριβά στον κόσμο ...κρύβουν εκατομμύρια σε υπεράκτιες περιοχές στην Ελβετία και την Καραϊβική.

Πληρώνετε τις οικονομικές τρύπες των εθνικών τραπεζών ...χωρίζουν τα κέρδη εκατομμυρίων μεταξύ τους.

Πληρώνεστε ολοένα και πιο άσχημα στο NHS για έλλειψη κεφαλαίων ...έχουν ασφάλιση ασθενείας, γιατρούς και νοσηλευτές μόνιμα στην Α.Σ., κάρτας λευκού για να πάνε στον ιδιωτικό, κλπ., Όλα πληρωμένα με δημόσιο χρήμα.

Κλπ ... κλπ ... κλπ.

Η Πορτογαλία επέστρεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που θα ψηφιστεί το καλύτερο τουριστικό προορισμό στον κόσμο... Έχουμε την πιο όμορφη χώρα με καλούς ανθρώπους, ένα εξαιρετικό πολιτισμό, γεωγραφικά καλή θέση, έχουμε τη μεγαλύτερη θαλάσσια διάσταση της Ευρώπης, το κλίμα του φθόνου ... δηλαδή ... Η Πορτογαλία είναι μια πλούσια χώρα, αλλά δυστυχώς αυτός ο πλούτος έχει υποστεί κακή διαχείριση, λεηλάτησε, κλαπεί με την πάροδο των χρόνων πολιτικοί, κυβερνητικοί αξιωματούχοι, διευθυντές, τραπεζίτες και άλλοι.

Νομίζεις ότι είναι δίκαιο; Αποδεκτό; 

Δεν αρρωστήσατε να εργάζεστε, απλά να πληρώσετε τους λογαριασμούς;

Φανταστείτε τη ζωή σας όπως θα ήταν εάν ο μισθός σας διπλασιαζόταν και οι φορολογικές σας υποχρεώσεις έπεφταν στο μισό του τρέχοντος...

Είναι ΠΙΘΑΝΗ ... πρέπει να κάνουμε επανάσταση στη σάπια δημοκρατία που ευνοεί τους πλούσιους και εκμεταλλεύεται τους φτωχούς ...

Εάν συμφωνείτε τότε μοιραστείτε για να προσεγγίσετε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ενωμένοι θα νικήσουμε ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...