Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

Κάλεσμα Τσίπρα στα ρετάλια των ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού για να μην χάσει την κουτάλα

Με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, απόψε στο Μέγαρο Μουσικής μαζεύτηκαν Συριζαίοι με τις ανυπόληπτες μειοψηφίες Ποταμιού, ΠΑΣΟΚ (Μαραντζίδης, Διαλυνάς, Μπίστη) για να πουν τι καλή που είναι η συμφωνία των Πρεσπών, και με την ευκαιρία πέρασε και ο Τσίπρας για να δώσει τον επόμενο στόχο.

Διαβάζουμε στην Αυγή:....

Προσκλητήριο του Αλέξη Τσίπρα σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες. Κανείς δεν μπορεί να λείψει. Η ιστορία θα καταγράψει τις δυνάμεις της Δημοκρατίας και του προοδευτικού μετώπου. Κανείς δεν πρόκειται να κρυφτεί από τις βαριές πολιτικές ευθύνες. Δεν υπάρχει η πολυτέλεια της σιωπής, διότι μπροστά σε ιστορικά διλήμματα ο καθένας οφείλει να παίρνει ιστορικές αποφάσεις με αυτά τα λόγια έκλεισε την ομιλία του, ο Πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μουσικής για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Αλ. Τσίπρας: Οικοδόμηση μιας μεγάλης κοινωνικής συμμαχίας της αριστεράς, της οικολογίας και της σοσιαλδημοκρατίας παρόντες στο Ευρωκοινοβούλιο και στην μεγάλη μάχη για την προοδευτική διακυβέρνηση για τον τόπο μας που είναι μπροστά μας στις εκλογές τον Οκτώβριο για να διαφυλάξουμε την έξοδο από την κρίση με κοινωνικό πρόσημο. Για να μην γυρίσει η χώρα μας στις απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες πολιτικές που έχουν την ευθύνη για τις πολιτικές λιτότητας.

Ο Αλέξης Τσίπρας και θέλει να βρει μεθαύριο 151 βουλευτές, αλλά να μαζέψει ότι βρει για το μέλλον. Βέβαια ποντάρει σε απαξιωμένο πολιτικό δυναμικό, "τελειωμένο", όπως Ραγκούση, Μπίστη, κτλ,...

Ο Καθένας ότι βρει για να δουλεύει τον εαυτό του, ότι έχει ελπίδες...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...