Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2019

Η παρότρυνση του τρισμέγιστου "διανοούμενου" και "καλλιτέχνη" Σ. Γονίδη προς τον Π. Καμμένο

Το να ασχολείσαι με σούργελα κάθε είδους και στην προκειμένη περίπτωση με τον -κατά δήλωση του- ψηφοφόρο της Χ.Α, γαβγατζή τραγουδιστή Σταμάτη Γονίδη, προφανώς και είναι άσκοπο.

Ο "συγγραφέας" -πάλι κατά δήλωση του- και "εφευρέτης", πολύ σημαντικών ανακαλύψεων τις οποίες παρουσιάζει κατ' αποκλειστικότητα στις τηλεοπτικές εκπομπές του Δημοσθένη Λιακόπουλου, αυτή την φορά ανέλαβε δημόσια να συμβουλέψει των αρχηγό των....


ΑΝΕΛ και η παρότρυνση που έκανε στον Π. Καμμένο για κάποιες ακροδεξιές ιστοσελίδες θεωρήθηκε άξια αναφοράς.

Συγκεκριμένα, απ' ότι διαβάζουμε, ο πρώην υπουργός Εθνικής Αμυνας, θέλησε να πνίξει στο οινόπνευμα τους νταλγκάδες του, μετά το "διαζύγιο" που πήρε από τον Τσίπρας και επέλεξε να διασκεδάσει  σε νυχτερινό σκυλάδικο της παραλιακής όπου τραγουδάει ο Σταμάτης Γονίδης.

Είπιε τα κανονικά του, μεράκλωσε και στο άκουσα του άσματος "Απ' τα ψηλά στα χαμηλά", είπε ο Καμμένος να ρίξει τις στροφές του στην πίστα του μαγαζιού.

Καθώς, λοιπόν χόρευε ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, ο Γονίδης θεώρησε σκόπιμο να του υποδείξει δημόσια, ποια πρέπει να είναι από δω και πέρα η πολιτική του στάση, λέγοντας του: "Μην ξαναεμπιστευτείς τους αριστερούς".

Μια τέτοια διαπίστωση από έναν τιτανομέγιστο "διανοούμενο" και "καλλιτέχνη" μόνο ένα βιντεάκι όπως το παρακάτω μπορεί να την προσεγγίσει:




tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...