Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019

Και ο Σημίτης και ο Βενιζέλος στην Προεδρία της Δημοκρατίας

Ενθουσιασμό έχει προκαλέσει στους Έλληνες το πολύ πιθανό ενδεχόμενο ο επόμενος Πρόεδρος της Δημοκρατίας να είναι ο Κώστας Σημίτης ή ο Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Ο Κώστας Σημίτης έχει στα θετικά του την είσοδο της Ελλάδας με πλαστά στοιχεία στην ευρωζώνη 
-μετά από εντολή που έδωσε στην Goldman Sachs να παραποιήσει τα δημόσια στοιχεία-, ενώ μεγάλο του ατού είναι ότι όλοι σχεδόν οι υπουργοί του χρηματίζονταν....

-χωρίς αυτός να το ξέρει, γιατί δεν είναι και πολύ έξυπνος-, να έχουν τραβήγματα με την Δικαιοσύνη και να μπαινοβγαίνουν στις φυλακές.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έχει ως πλεονέκτημα τον νόμο περί μη ευθύνης υπουργών αλλά και το ότι, ως υπουργός Οικονομικών, υπέγραψε την υπαγωγή των ομολόγων της χώρας στο αγγλικό δίκαιο και την απαγόρευση της μετατροπής του εξωτερικού χρέους σε εθνικό νόμισμα, με αποτέλεσμα να υποθηκευθεί η χώρα για πάντα.

Τώρα ο Κώστας Σημίτης φαίνεται να παίρνει το προβάδισμα έναντι του Ευάγγελου Βενιζέλου για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού το δεξί του χέρι, ο Θόδωρος Τσουκάτος, μας ενημέρωσε πως το ΠΑΣΟΚ χάλασε στις εκλογές του 2000 16 δισεκατομμύρια δραχμές που προήλθαν από ιδιώτες αλλά πάλι ο Κώστας Σημίτης δεν είχε πάρει χαμπάρι γιατί μπορεί ο Σημίτης να ήταν οκτώ χρόνια πρωθυπουργός και να χρηματίζονταν όλοι αυτοί που είχε επιλέξει γύρω του αλλά αυτός κοίταγε τη δουλειά του.

Βέβαια, υπάρχει ο κίνδυνος να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο Κώστας Σημίτης και να βρεθεί στη φυλακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ακολουθώντας τον δρόμο του Άκη Τσοχατζόπουλου και του Γιάννου Παπαντωνίου.

Επειδή, προς μεγάλη απογοήτευση του Βαρδινογιάννη, υπάρχει ο κίνδυνος το ΠΑΣΟΚ να μείνει εκτός Βουλής στις επόμενες εκλογές, μπορεί ο Βενιζέλος να βρεθεί στο κελί 33 και θα πέσει σε κατάθλιψη ο Χρήστος Χωμενίδης που -για κάποιον ανεξήγητο για εσάς λόγο- λατρεύει και τον Σημίτη και τον Βενιζέλο.

Είναι γνωστό σε όλους πως το Κίνημα Αλλαγής -το ΠΑΣΟΚ δηλαδή- υπάρχει ακόμα, μόνο και μόνο για να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος.

Μια καλή λύση για να είναι ασφαλείς και ο Σημίτης και ο Βενιζέλος είναι να γίνουν μαζί Πρόεδροι της Δημοκρατίας.

Να έχουμε δυο Προέδρους της Δημοκρατίας. Σημίτη και Βενιζέλο. Θα μας ζηλεύουν όλοι.

Και στη φυλακή ποιον θα στείλουμε;

Να στείλουμε στη φυλακή τον Πολάκη που καπνίζει και σοκάρει τις ευαίσθητες ψυχές που τις σοκάρει κάποιος που καπνίζει και όχι αυτοί που κατέκλεψαν τη δημόσια περιουσία και οδήγησαν τη χώρα στην χρεοκοπία.

(Φεβρουάριος 2019. Εννιά χρόνια μετά την χρεοκοπία της χώρας. Ο Σημίτης και ο Βενιζέλος κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι, κάποιοι συνεχίζουν να τους γράφουν αγιογραφίες και ο ένας από τους δυο μπορεί να γίνει και Πρόεδρος της Δημοκρατίας με πρωθυπουργό το ζαβό παιδί του Μητσοτάκη. Και οι Έλληνες νομίζουν πως έχουν αδικηθεί και αξίζουν κάτι καλύτερο.)
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...