Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Οργή του πολιτικού κόσμου για το χαμηλό πρόστιμο στην 90χρονη απατεώνισσα…

Πέρα από τις λαϊκίστικες προσεγγίσεις διαφόρων πολιτικών όσον αφορά την 90χρονη απατεώνισσα που έκλεβε το δημόσιο, αφού χωρίς έναρξη επαγγελματικής δραστηριότητας έπλεκε και πουλούσε τερλίκια στις αγορές μη αποδίδοντας φόρους και ΦΠΑ, υπήρξαν και σοβαρές προσεγγίσεις πολιτικών, τις οποίες έθαψαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φέρνουμε εμείς στο φως της δημοσιότητας....

Μυρσίνη Νοΐζου: 
«Δεν είναι δυνατόν να γίνονται ανεκτές οι παραβατικές συμπεριφορές. Αυτή δεν ήταν μια 90χρονη γιαγιά. Ήταν μία απατεώνισσα που έβαζε σε κίνδυνο τα πλεονάσματα της χώρας κλέβοντας φόρους και ΦΠΑ από το κράτος, που τόσο κόπο κάνει για να κρατηθεί ζωντανό. Το πρόστιμο των 200 ευρώ είναι απαράδεκτο γιατί δίνει το έναυσμα να αρχίσουν όλοι οι απατεώνες να πουλάνε πράγματα χωρίς να αποδίδουν φόρους και ΦΠΑ. Η περίπτωση της 90χρονης απατεώνισσας πρέπει να επανεξεταστεί».

Γιώργος Μύρτσος: 
«Κάπως έτσι δημιουργείται η τρύπα στα οικονομικά του κράτους. Η ανοχή σε απατεώνες, έστω κι αν αυτοί είναι υπέργηροι, είναι αυτή που αδειάζει τα ταμεία του κράτους. Η υπέργηρη αυτή απατεώνισσα στερούσε τα κρατικά ταμεία από φόρους και ΦΠΑ. Η ποινή των 200 ευρώ είναι προκλητικά χαμηλή για μια τέτοια μεγάλη απάτη».

Πέτρος Βόκκαλης: 
«Όταν οι μεγαλέμποροι, σαν αυτήν την 90χρονη απατεώνισσα, αρνούνται να αποδώσουν φορολογία και ΦΠΑ στο κράτος, είναι φυσιολογικό τα χρέη του κράτους να συσσωρεύονται και οι κυβερνήσεις να αναγκάζονται να ψηφίσουν μνημόνια. Η φοροδιαφυγή των μεγαλοκαρχαριών πρέπει να παταχθεί και η αρχή πρέπει να γίνει από αυτήν την 90χρονη μεγαλοφοροφυγά».

Κυριάκος Κητσοτάκης: 
Η φοροδιαφυγή 90χρονων μεγαλοεπιχειρηματιών, σαν την απατεώνισσα με τα τερλίκια, είναι η μάστιγα του Ελληνικού κράτους, για την οποία όμως οι ελεγκτικοί μηχανισμοί κάνουν τα στραβά μάτια και την τιμωρούν με πρόστιμα-ψίχουλα της τάξης των 200 ευρώ κι αυτή η αντιμετώπιση την ίδια στιγμή που λυσσάνε εναντίον των τίμιων off-shore εταιρειών! Απαράδεκτες διακρίσεις σε Σοβιετικά καθεστώτα.

Κυριάκος Γελόπουλος: 
Εγώ αυτά τα τερλίκια θα τα πουλούσα νόμιμα ως τα τερλίκια του Ιησού Χριστού και θα απέδιδα φόρους και ΦΠΑ!

Οράτιος Μενιππίδης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...