Πέμπτη 13 Ιουνίου 2019

Ο Μητσοτάκης σπρώχνει προς την παρανομία τρέμοντας μην χάσει τις εκλογές

Ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία σπρώχνουν προς την παρανομία από φόβο μήπως χάσουν τις εκλογές. 

Ο Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία έχουν τόσο μεγάλη αμφιβολία ότι θα κερδίσουν τις εκλογές του Ιούλη που έσπρωξαν τα διαγνωστικά κέντρα να κλείσουν για να φέρουν απόγνωση στον κόσμο, 
ο οποίος περιμένει να κάνει εξετάσεις....

Τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας ενορχήστρωσαν κλείσιμο των διαγνωστικών κέντρων την ημέρα που έκλεισε η Βουλή για τις εκλογές, προκειμένου να κάνουν ψηφοθηρία. 

Αφού μετά από τρεις ημέρες επικίνδυνου λαϊκισμού στην πλάτη των ασφαλισμένων η Νέα Δημοκρατία και το Μητσοτακαίικο κατάλαβαν ότι αυτή η τακτική τους γυρίζει μπούμερανγκ και ο λαός αγριεύει μαζί τους γι’ αυτά τα παιχνίδια, προχώρησαν σε μια ακόμα πιο λαϊκιστική και παράνομη κίνηση. 

Έσπρωξαν τα διαγνωστικά κέντρα να βάλουν τους ασφαλισμένους να πληρώνουν παρανόμως για τις εξετάσεις τους!

Κι ενώ διάφορα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας καταλαβαίνουν ότι αυτά τα καραγκιοζιλίκια είναι καταστροφικά για τη Νέα Δημοκρατία και δηλώνουν πως πρέπει να σταματήσει ο εκβιασμός των ασφαλισμένων από τα διαγνωστικά κέντρα παραμονές εκλογών, άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, που έχουν σχέση με την Υγεία, κάνουν δηλώσεις που με έμμεσο τρόπο καλύπτουν όλο αυτό το βρωμερό παιχνίδι σε βάρος των ασφαλισμένων. 

Οι Νεοδημοκράτες που θα τσακίσουν την παρανομία καταργώντας το πανεπιστημιακό άσυλο και βάζοντας τις ειδικές δυνάμεις του στρατού και της αστυνομίας στα Εξάρχεια, στηρίζουν και υποθάλπουν την παρανομία των διαγνωστικών κέντρων σε βάρος των ασφαλισμένων. 

Ας δώσει λοιπόν ο λαός 43% στη Νέα Δημοκρατία αντί για 33%, ώστε αν βολεύει στην τακτική της Νέας Δημοκρατίας να αφήσει τους ασφαλισμένους να ψοφολογάνε έξω από διαγνωστικά κέντρα και νοσοκομεία.

Μαυρομάτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...