Σάββατο 10 Αυγούστου 2019

Ξορκίζοντας την καντεμιά του Κούλη

Κούλη μου, εγώ προληπτικός δεν είμαι, αλλά τα σκόρδα τα έχω δίπλα τώρα που σου γράφω, για παν ενδεχόμενο.

Μην ξαναπάς ταξίδια στην Ελλάδα. Μας ρήμαξες! Πάει ο τουρισμός μας. Μέχρι σεισμούς είχαμε εκεί που πάτησες, κατσικοπόδαρε, νισάφι!

Που να πας; Δεν πας στο διάολο καλύτερα, να ησυχάσουμε όλοι; Γινήκαμε διεθνώς ρεζίλι. Πολλοί τουρίστες που ήρθαν το είπαν: Δεν ξαναπατάμε Ελλάδα. Μας λήστεψαν! 

Αυτό είναι αλήθεια. Καλύτερα να παραγγείλεις χρυσάφι με διαμάντια σε κάποια μαγαζιά, παρά καλαμαράκια με πατάτες. Λιγότερα θα δώσεις....

Πάντως, αν θες να κάνεις ηλιοθεραπεία, μαυρίζεις σε δευτερόλεπτα. Μαύρο σε κάνουν άμα δεν πληρώσεις. 

"Μα δεν θέλω να κάτσω σε ξαπλώστρα. - Ά ώστε μας προσβάλλεις ε; Δεν του αρέσει η ξαπλώστρα μας του κυρίου! Να για να μάθεις!" 

Κι από μεταφορές σκίζουμε. Να πάνε οι γαλάζιες θεούσες στα λιμάνια, να δουν πόσο θρήσκοι είμαστε. Ο Χριστός, η Παναγία (και τα καντήλια) στο στόμα κάθε πιστού. Που του άλλαξαν την πίστη με την ταλαιπωρία.

Πάντως η Όλγα η Κεφαλογιάννη κάπου πρέπει να κρυφογελάει.
 

Λάβατε εσείς μήνυμα από το 112; Που είναι ο Μητσοτάκης, αυτό να μας πείτε. Να ξέρουμε από που θα μας έρθει το κακό. Στην Κρήτη!; Γιατί; Εντάξει, δεν τον ψήφισε, αλλά δεν είναι ανάγκη να είναι τόσο εκδικητικός.  

Πολάκη! Πάρε ένα πακέτο τσιγάρα και κάτσε δίπλα στον Κούλη. Φύσα τον καπνό πάνω του μπας και φύγει. Ήρωα θα σε ανακηρύξουν οι Κρητικοί, αν τον διώξεις. Θα χαλάσεις τα πνευμόνια σου, αλλά θα σώσεις το νησί.  

Μητσοτάκης για 112: Κάναμε αυτό που οφείλαμε. Μας προειδοποιούν πως έρχεται καταστροφή. Έρχεστε όμως δεύτεροι κύριοι. Το ξέρουμε ήδη, εδώ κι ένα μήνα αυτό λέμε, δεν θα αφήσουν τίποτα οι νεοδημοκράτες. Θα τα ρημάξουν όλα. 

Για τα αίτια των καταστροφών, θα μιλήσουμε σοβαρά; Τους νόμους που χαρίζουν τη χώρα, τις πλάτες των πολιτικών στους καταπατητές, τα ρουσφέτια, την ανικανότητα των κομματόσκυλων, τις άγριες περικοπές σε προσωπικό και υλικό, τις αυθαιρεσίες, την έλλειψη υποδομών και πολλά άλλα; Μόνο γραπτό μήνυμα, είναι τώρα να λέμε κουβέντες; 

"Εγώ πάντως δεν ξανάρχομαι Ελλάδα". Μας λέει πανέμορφο Μοντέλο. Τυχερή! Τι να πω κι εγώ, που είμαι να καταδικασμένος, να μένω εδώ με το Μητσοτάκη να κυβερνά; Γιατί δε φεύγω; Γιατί θέλω να διώξω αυτόν. Αυτός κάνει ζημιά, όχι εμείς. 

Άλλωστε, δε λέει να είσαι φτωχός μετανάστης στην ΕΕ. Μπορεί να δαγκώσω κάποιο χοιρινό που θα με κλωτσάει και να πάθω πανούκλα.

Τα γουρούνια της Ευρώπης έχουν Αφρικανική πανώλη. Βλέπετε, οι άνθρωποι δεν περνάνε τα σύνορα. Τα βακτήρια, οι ιοί κλπ έχουν διαβατήρια. Όπως και τα φράγκα. Πάνε παντού.

Μην ανησυχείτε, δεν κολλά ανθρώπους η συγκεκριμένη αρρώστια. Μόνο κάτι φασίστες κινδυνεύουν, οπότε σκοτιστήκαμε. Τρώτε λοιπόν άφοβα σουβλάκι, κοντοσούβλι, σπληνάντερο.... Δεν έχετε ούτε για πατάτες; Αν ψηφίσατε Μητσοτάκη, καλά να πάθετε...

Γράφει ο mitsos175 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...