Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Πρωτοφανής "επιδόσεις" από την "μεγάλη των αυτιάδων σχολή". Οι νόμιμες παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, έσπασαν κάθε ρεκόρ.

Την είδηση την συναντάμε στα "ψιλά Κυριακάτικης εφημερίδας. Απ' αυτή ενημερωνόμαστε ότι σύμφωνα με ανακοίνωση της αρμόδιας ανεξάρτητης αρχής για τη διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών, οι "νόμιμες" παρακολουθήσεις τηλεφωνικών συνδιαλέξεων κατά το 2018, γνώρισαν μια πρωτοφανή άνοδο σχετικά με τις περασμένες χρονιές.

Καταγράφηκαν 11.113 άρσεις απορρήτου....
 
επικοινωνιών μετά από εισαγγελική εντολή και άλλες 3.400 µε βούλευμα που στατιστικά αποτελούν ρεκόρ. 

Κι αν οι κατασταλτικού μηχανισμοί παρακολουθούν "νόμιμα", τα τηλέφωνα τόσων χιλιάδων ανθρώπων, μπορεί να υποθέσουμε ότι "η μεγάλη των αυτιάδων σχολή", κρατικών και παρακρατικών μηχανισμών, αλλά και "μυστήριων" τύπων -από θαμώνες ξένων πρεσβειών μέχρι "περίεργους" ιδιώτες-, έχει στοχοποιήσει πολλούς περισσότερους χρήστες τηλεφώνων.

Αν προσθέσετε ότι παρακολουθούνται και όλες οι διαδικτυακές μας επαφές -mail και συνομιλίες- καταλαβαίνεται ότι η εποχή του "Μεγάλου Αδελφού" είναι εδώ. Και μάλιστα η εδραίωση της έγινε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Ηταν τον Νοέμβρη του 2015 με πρωθυπουργό τον Τσίπρα και διοικητή της ΕΥΠ τον Γιάννη Ρουμπάτη, όταν έγινε γνωστό ότι η κακόφημη υπηρεσία του τελευταίου, απέκτησε υπερσύγχρονο εξοπλισμό «και πραγματοποιεί πλέον πάσης φύσεως υποκλοπές σε σταθερά και κινητά τηλέφωνα, σε διαδικτυακές επικοινωνίες, ίσως δε –όπως φημολογείται – και στα δίκτυα των Ενόπλων Δυνάμεων», όπως σημείωνε δημοσίευμα.
(Ποτέ δεν πάθαμε πόσο πλήρωσε γι' αυτό ο αιματηρά φορολογούμενου λαού, ούτε ξέρουμε πόσες είναι οι μίζες που έπεσαν σ' αυτή την δαπάνη, όπως συμβαίνει σ’ αυτές τις ανάλογες περιπτώσεις).

Η άποψη μας είναι πάντως ότι σε μια χώρα που έχουν προηγηθεί εποχές Τόμπρα και Γρυλάκη, έχουν γίνει γνωστές οι δραστηριότητες της ομάδας, με τον κωδικό ΟΛΕΦ, η οποία είχε στήσει το δικό της "μαγαζί" μέσα στην ΕΥΠ, το τι οδήγησε στην σύλληψη των παιδιών από την "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" και τόσα άλλα, πρέπει να είναι κανείς εντελώς ηλίθιος να πιστεύει στο "απόρρητο" των τηλεφωνικών συνομιλιών.
Πόσο μάλιστα όταν βρίσκεται σε διαδικασία η παλινόρθωση του κράτους της σκληρής δεξιάς. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...