Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Ευτυχώς ήρθε η κανονικότητα: Το επιτελικό κράτος του Κούλη εν δράσει στη Μαλακάσα!

Κλειστή μέχρι και πριν λίγο, η Εθνική οδός Αθηνών - Λαμίας, εξαιτίας χιονόπτωσης, που είχε εγκαίρως προβλεφθεί. 
Στα social media κυκλοφορούν εικόνες - ντοκουμέντα από το χάος που έχει δημιουργηθεί στο ύψος της Μαλακάσας, λόγω της χιονόπτωσης που «έφερε» η κακοκαιρία «Ζηνοβία»....

Οι παραχωρησιούρχοι που παρά το κλείσιμο του δρόμου, συνέχιζαν και εισέπρατταν διόδια, και βέβαια δεν είχαν μεριμνήσει για το σημερινό.

Το Κράτος, επί Κούλη για άλλη μία φορά, όμηρος των ολιγαρχών ανέχεται δημόσιοι δρόμοι αντί να εξυπηρετούν, ταλαιπωρούν... 
 
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις: 
Μία από τις πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος της ταλαιπωρίας που υφίστανται οι οδηγοί αλλά και οι επιβάτες των Ι.Χ, των λεωφορείων αλλά και των φορτηγών που βρίσκονται εγκλωβισμένοι στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, αναρτήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Twitter.
Όπως σημειώνεται από τον χρήστη του δημοφιλούς social media ο οποίος ανέβασε τη φωτογραφία: 
«Τα κόκκινα φώτα είναι η ουρά μπροστά,ενώ δεν ξέρω τι γίνεται πίσω μου». Λίγο νωρίτερα, είχε αναρτηθεί το εξής μήνυμα από τον ίδιο λογαριασμό:
«Στη Μαλακάσα είμαστε εγκλωβισμένοι σε ουρά χιλιομέτρων είτε έχουμε αλυσίδες είτε όχι, χωρίς καμία ενημέρωση και χωρίς να κουνιόμαστε ένα μέτρο. Υπάρχουν οικογένειες με μικρά παιδιά. Αυτή τη στιγμή δεν χιονίζει, αλλά βρέχει.Τα ΜΜΕ το αποκρύπτουν για προφανείς λόγους».

Κόλλησε το εκχιονιστικό γιατί δεν είχε αλυσίδες
 
Μόνο στην Ελλάδα της συνεχώς λιτότητας και
περικοπής -αρπαχτής- δημόσιων δαπανών θα μπορούσε να υπάρχει εκχιονιστικό που δεν διέθετε αλυσίδες.

  
Ευτυχώς ήρθε η κανονικότητα του Κούλη και οι αυτοκινητόδρομοι κλείνουν από το χιόνι...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...