Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2020

Θα γυρίσουν φέρετρα τυλιγμένα στην ελληνική σημαία από την Σαουδική Αραβία;

Οι Στρατιωτικοί που ετοιμάζουν βαλίτσες για Σαουδική Αραβία μήπως θα γυρίσουν σε φέρετρα;

Μήπως η Ομοσπονδία των Στρατιωτικών, η ΠΟΕΣ, αντί να ζητά αύξηση των αποδοχών όσων σταλούν στην Μέση Ανατολή, να έλεγε ΟΧΙ στην Αποστολή τους;
Γιατί στη Μέση Ανατολή πέφτουν βόμβες και ρουκέτες....

 
Και όσο και αν το κρύβουν, οι Αμερικανοί είχαν 64 τραυματίες στην τελευταία επίθεση του Ιράν!


Διαβάζουμε:

Ο στρατός των ΗΠΑ παραδέχθηκε ότι περισσότερα στελέχη του από ό,τι είχε ανακοινώσει ως τώρα τραυματίστηκαν στην επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον δύο αμερικανικών βάσεων στην ιρακινή επικράτεια την 8η Ιανουαρίου σε αντίποινα για την εξόντωση του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί.
«Συνολικά 64 στελέχη» των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων είχε διαγνωστεί πως είχαν «ήπιας» μορφής διάσειση, ή «τραυματικές εγκεφαλικές κακώσεις», κατά τον όρο που χρησιμοποίησε ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας, ο αντισυνταγματάρχης Τόμας Κάμπελ. 
 
Ο ίδιος αξιωματικός είχε κάνει λόγο για 50 τραυματίες στην επίθεση του Ιράν. Αρχικά, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησής του διαβεβαίωσαν ότι κανένα στέλεχος των ένοπλων δυνάμεων των ΗΠΑ δεν τραυματίστηκε.
 
Η Τεχεράνη προχώρησε στις επιθέσεις αυτές σε αντίποινα για τη δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί, διοικητή της Δύναμης αλ Κουντς των Φρουρών της Επανάστασης, σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή κοντά στο αεροδρόμιο της Βαγδάτης την 3η Ιανουαρίου. Σύμφωνα με τον αντισυνταγματάρχη Κάμπελ, από τους 64 στρατιωτικούς που τραυματίστηκαν, οι 39 έχουν επιστρέψει στα καθήκοντά τους.
 
Μετά την επίθεση προσφέρθηκαν φροντίδες από γιατρούς «επί του πεδίου στο Ιράκ, στο Κουβέιτ και στη Γερμανία» στα στελέχη που τραυματίστηκαν, εξήγησε ο αξιωματικός επισημαίνοντας πως και ο νεότερος απολογισμός συνεχίζει να «υπόκειται σε αλλαγής».
 
ΕΜΕΙΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΑ ΑΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΚΙΝΑΛ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ και στον κόσμο των πλουσίων

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία - ΝΑΤΟ - ΕΕ - MOBIL - ENI - BP - Λάτση και Βαρδινογιάννη
ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΑΜΕ - ΔΕΝ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΜΕ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
Καλούμε το εργατικό και αντιπολεμικό κίνημα να αναλάβει συγκεκριμένες πρωτοβουλίες ενάντια στην σφαγή του κόσμου της εργασίας, της νεολαίας και των στρατευμένων.

Ενάντια στην πολεμοκαπηλεία των κυβερνήσεων ΝΔ και Ερντογάν.
 
ΟΡΟΣ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΕΣ ΗΠΑ - ΕΕ - ΡΩΣΙΑ, το ΝΑΤΟ και οι Πετρελαϊκές Εταιρίες, 
 
Να Ανατραπούν οι κυβερνήσεις της εκμετάλλευσης - καταπίεσης - πολεμικού ολέθρου.
 
Βλέπουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Άξονας των κρατών Ελλάδας - Κύπρου - Αιγύπτου - Ισραήλ, οι ανταγωνισμοί τους με το Τουρκικό κράτος σημαίνει θερμά επεισόδια και Πόλεμο.

Να Μπλοκάρουμε τις Πολεμικές Προετοιμασίες, τους Πολεμικούς Εξοπλισμούς, τις Προσλήψεις Μισθοφόρων.

Να αγωνιστούμε ενάντια στις πολεμικές συμφωνίες της Ελλάδας με ΗΠΑ και Γαλλία.

Να Αγωνιστούμε ενάντια στην Στρατιωτικοποίηση, τον Μιλιταρισμό, τον Εθνικισμό και το Κράτος του Ολοκληρωτικού Κοινοβουλευτισμού.

Να Απαιτήσουμε την Ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών και δικαιωμάτων της εργατικής τάξης και της νεολαίας.
 
Με Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.
 
ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ για Ελληνική Ολιγαρχία - ΝΑΤΟ - ΕΕ
 
Απάντηση μας ο Κοινός αγώνας Ελλήνων και Τούρκων Εργαζομένων και Φαντάρων.
 
Δεν μας ενώνει τίποτε με τις κυβερνήσεις, δεν έχουμε κανένα Εθνικό Συμφέρον να υπερασπιστούμε.
 
Αντιθέτως, μας ενώνουν πολλά ΚΟΙΝΑ ΤΑΞΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ με την Τουρκική Αριστερά, με τον καταπιεσμένο κόσμο της εργασίας στην Τουρκία.
 
Ο Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ.
Απαιτείται επομένως ένα νέο εργατικό Διεθνιστικό Αντικαπιταλιστικό κίνημα ενάντια στην Αστική Παραγωγική Ανασυγκρότηση που θέλει Δούλο τον κόσμο της εργασίας, ενάντια στους ¨εθνικού στόχους και την εθνική ενότητα¨ που απαιτεί η αστική τάξη για να μας μετατρέψει σε Κρέας στα Κανόνια της, Αναλώσιμους της Κερδοφορίας του κόσμου του πλούτου.
Δεν προετοιμαζόμαστε για να Δολοφονηθούμε μεταξύ μας εργάτες και νεολαία για επιχειρηματικά, κρατικά και Ιμπεριαλιστικά συμφέροντα.
Αγωνιζόμαστε για την Ανατροπή της Καπιταλιστικής Κυριαρχίας, για την Κοινωνική Απελευθέρωση.  
Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος
Επιτροπή Αλληλεγγύης Στρατευμένων

ΤΗΛ. ΕΠΙΚ. 6932955437


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...