Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020

Γιατί ηχογράφησε παράνομα ο Βαρουφάκης το Eurogroup, αφού όλοι οι Έλληνες είναι νόμιμοι;

Ο Γιάννης Βαρουφάκης, ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25, παρέδωσε στη Βουλή τις ηχογραφήσεις των κρίσιμων Eurogroup στις οποίες συμμετείχε, 
ο πρόεδρος της Βουλής αρνήθηκε να τις παραλάβει, και ακολούθησε ένας χαμός.

Δεν ντρέπεται ο Βαρουφάκης να ηχογραφεί κρυφά το Eurogroup;” και διάφορα τέτοια....

Γιατί να ντρέπεται ο Βαρουφάκης να ηχογραφεί το Eurogroup;

Τι είναι το Eurogroup; Ο Θεός;

Το Eurogroup δεν είναι ένας από τους θεσμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. To Eurogroup είναι ένα άτυπο όργανο.

Με μια μικρή αναζήτηση στο Διαδίκτυο, θα διαπιστώσετε πως το Eurogroup αμφισβητείται και θεωρείται παράνομο από πολλούς γνωστούς Ευρωπαίους.

Επίσης, το θέμα είναι αν ο Βαρουφάκης ηχογραφούσε τον Σόιμπλε και τα άλλα “παιδιά” ή ότι ξέσκισαν τη χώρα μας με τη βοήθεια, βέβαια, των ντόπιων συνεργατών τους που χρεοκόπησαν τη χώρα;

Αν είχα να πω κάτι στον Βαρουφάκη, θα ήταν γιατί δέχτηκε να είναι υπουργός Οικονομικών σε μια κυβέρνηση που ήταν στημένη.

Είχα την ευκαιρία να του κάνω προσωπικά αυτή την ερώτηση και μου απάντησε πως δεν πιστεύει πως ο Τσίπρας ήταν στημένος από την αρχή αλλά πως το πάλεψε, έχοντας, βέβαια, πάντα στο μυαλό του πως, αν στράβωνε η πολιτική Βαρουφάκη, υπήρχε πάντα και η δυνατότητα της υποταγής. Είχε ο Τσίπρας και τον Δραγασάκη, τον κομμουνιστή, τον επαναστάτη.

Μπορεί κάποιοι να κάνουν κριτική στον Βαρουφάκη γιατί συμμετέχει στη Βουλή ενός προτεκτοράτου, ενώ θα μπορούσαν να τον κατηγορήσουν για αφόρητη επιπολαιότητα στην πρόταση του κόμματός του για να είναι η Μάγδα Φύσσα Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μεγάλη τιμή για τη μητέρα ενός ανθρώπου που δολοφονήθηκε από τους νεοναζί να την προτείνεις -χωρίς καν να την έχεις ενημερώσει- για Πρόεδρο της Δημοκρατίας στη Βουλή ενός προτεκτοράτου που δεν έχει καμία σχέση με την Δημοκρατία.

Να κάνεις κριτική στον Βαρουφάκη γιατί -παρά τα πολύ πρωτοποριακά λόγια- έγινε κι αυτός γλάστρα του Χατζηνικολάου, του Αυτιά και άλλων τέτοιων μεγάλων δημοσιογράφων των ολιγαρχών, που φιλοξενούν και ακροδεξιούς, και χαριεντίζονται μαζί τους.

Ταπεινή μου γνώμη είναι πως η εμφάνιση του Βαρουφάκη με τη σύζυγό του στην εκπομπή του Χατζηνικολάου -μια εκπομπή μνημειώδους ανοησίας και lifestyle- ήταν θλιβερή. Αυτό το “νέο” που φέρνει ο Βαρουφάκης είναι πάρα πολύ παλιό. Και δεν δικαιούται πια να λέει πως δεν γνωρίζει τι συμβαίνει στη χώρα. Γνωρίζει πολύ καλά.

Γιατί, όμως, λυσσάνε κάποιοι στο ενδεχόμενο να γίνουν γνωστές οι ηχογραφήσεις του Eurogroup;

Αλλά να δεχτώ εγώ πως είναι παράνομο να ηχογραφεί ο Βαρουφάκης το Eurogroup.

Η χρεοκοπία της χώρας ήταν νόμιμη;

Μάλλον, αν κρίνουμε από το γεγονός πως δεν οδηγήθηκε κανένας πολιτικός στην Δικαιοσύνη.

Τι είναι νόμιμο στην Ελλάδα;

Όλα παράνομα είναι.

Και όλοι είναι παράνομοι. Εντάξει, εκτός από τον Μαρινάκη.

Δηλαδή, μας πήραν τη χώρα, εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες έφυγαν ή εξαθλιώθηκαν και παράνομος είναι ο Βαρουφάκης που πέντε χρόνια μετά την χρεοκοπία ηχογράφησε τα Eurogroup;

Πόσα σκατά υπάρχουν στα μυαλά των Ελλήνων;

Επίσης, πώς είναι δυνατόν να παίρνουν οι Έλληνες στα σοβαρά τους ξεπουλημένους δημοσιογράφους που δουλεύουν για τα ΜΜΕ της Μαφίας των ολιγαρχών;

Αυτοί θα κρίνουν τον Βαρουφάκη ή οποιονδήποτε άλλον;

Τα λαμόγια που επί δεκαετίες ήταν στα μέσα και στα έξω, που αποθέωναν τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, που τρώγανε με δέκα μασέλες, που ήταν στο payroll -τι περίεργο που ποτέ δεν ήρθαν στη δημοσιότητα τα έγγραφα με τους δημοσιογράφους που ήταν στο payroll- όλοι αυτοί που έκαναν επάγγελμα τη ρουφιανιά και την αλλαξοκωλιά, θα κρίνουν κιόλας;

Αυτοί οι δημοσιογράφοι που είναι μόνιμα μπουκωμένοι με τα αρxίδια των αφεντικών τους είναι νόμιμοι;

Ναι, αυτοί οι δημοσιογράφοι είναι νόμιμοι και παράνομος είναι ο Τζούλιαν Ασάνζ. Τον μισούν τον Ασάνζ οι Έλληνες δημοσιογράφοι γιατί τους θυμίζει την δική τους χρεοκοπία και το χάλι τους.

Με την ευκαιρία, πριν από μερικές μέρες, ένας δημοσιογράφος -που εργάζεται στο ΜΜΕ κάποιοι ολιγάρχη- μου είπε πως ο Ασάνζ είναι νάρκισσος και εγωπαθής, και νοιάζεται μόνο για την πάρτη του.

Τελικά, δεν είναι περίεργο που η χώρα χρεοκόπησε και χάθηκε για πάντα.

Είναι προφανές πως η δουλοπρέπεια των σημερινών Ελλήνων -που σέβονται το …Eurogroup- έχει φτάσει στο διάστημα.

(Κάτι που είναι πολύ αστείο -και να το προσέξετε- είναι πως πολλοί από αυτούς που κατηγορούν τον Γιάνη Βαρουφάκη ότι είναι νάρκισσος, είναι Αλίκες Βουγιουκλάκες. Ποζάρουν στο Facebook -με πολλά φίλτρα- σαν παιδούλες και σαν γκόμενοι, ενώ είναι 70 ετών. Καταπληκτικό.)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...