Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2021

«Ταξίδι της Αμάλ»: Το υποκριτικό πανηγύρι των λύκων με την προβιά του ανθρωπιστή...

Εδώ βλέπετε τη νέα θρησκεία και το ξόανο του ιερού τοτέμ της.

Οι δυνατοί που μοιράζουν τον πλανήτη σε φέουδα ξεριζώνοντας τους λαούς από τις πατρογονικές εστίες τους, έχουν φροντίσει για τους τρόπους με τους οποίους θα γίνεται η πλύση εγκεφάλου και για τις ελεεινές πρακτικές με τις οποίες θα εξασφαλίζεται ο έλεγχος των μαζών.

Η εκτρωματική αυτή μαριονέτα, που δεν θυμίζει καθόλου πονεμένο και ταλαιπωρημένο παιδί, πέρασε από παντού για να χωθεί και να ριζώσει στις συνειδήσεις.
Τι μάς είπαν;
Ότι η κούκλα «Μικρή Αμάλ» συμβολίζει εκατοντάδες... 
 
 
χιλιάδες παιδιά-πρόσφυγες, χωρισμένα από τις οικογένειές τους, και ότι φτιάχτηκε για να μας ευαισθητοποιήσει, να αφυπνίσει τα ανθρωπιστικά μας αισθήματα και να ενημερώσει μέσα από «δράσεις».
Λες και οι υπαίτιοι της συμφοράς είμαστε εμείς οι γηγενείς, οι καθημερινοί άνθρωποι του μόχθου, και όχι οι ειδικοί επιτελείς των μεγάλων κρατικών δυνάμεων, που χρηματοδοτούν τις ένοπλες συγκρούσεις, που πυροδοτούν τις εμφύλιες διαμάχες, και οργανώνουν τους μαζικούς εκτοπισμούς.

Όλο αυτό το υποκριτικό πανηγύρι το είπανε «Ταξίδι της Αμάλ» και με την έκκληση «ένα βήμα ακόμα» ζητήσανε την οικονομική στήριξή μας προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τα «καλλιτεχνικά» δρώμενα στο «διεθνές φεστιβάλ πολιτισμού» για τους πρόσφυγες. Δείτε εδώ: https://www.walkwithamal.org/.../%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE.../

Κι όποιον σιχάθηκε την υποκρισία τους και κατήγγειλε την ελεεινή επιχείρηση εθισμού των λαών στην προσφυγιά και την εμπορία του ανθρώπινου πόνου, τον είπαν ακροδεξιό.
Ποιοι;
Οι αιμοβόροι λύκοι με την προβιά του ανθρωπιστή και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι: σύμβουλοι, επικοινωνιολόγοι, καλλιτέχνες, ακτιβιστές και λοιποί.
Οι Ταλιμπάν μπροστά τους είναι γραφικοί ιθαγενείς του 16ου αιώνα.

«Αμάλ» σημαίνει «ελπίδα».
Ελπίδα, λοιπόν, είναι η κάθε Αμάλ να ζει στην πατρίδα της ασφαλής με την οικογένειά της και να ταξιδεύει μόνο για αναψυχή ή για σπουδές ή να μεταναστεύει οικειοθελώς.

Δεν είναι, όπως μας λένε, να «περπατάει από χώρα σε χώρα με την ελπίδα πως κάπου θα υπάρχει γι’ αυτήν το σπίτι που θα μείνει, θα μεγαλώσει, θα μορφωθεί και θα φτιάξει τον δικό της κόσμο».

Δεν είναι να περιπλανιέται από δω κι από κει και να ελεείται από τους μεταπράτες του ανθρωπισμού (του τάχαμου) καθώς οργώνει την ξενιτιά ψάχνοντας με αγωνία τη μάνα της.

Και για να προλάβω τις παρεξηγήσεις και τις παρερμηνείες, εχθρός μας δεν είναι ο ταλαιπωρημένος άνθρωπος, ο ανέστιος που ζητάει βοήθεια, πόσω μάλλον αν είναι παιδί.

Εχθρός μας είναι αυτός που παρουσιάζει την προσφυγιά ως γεγονός αναπόφευκτο προκειμένου να εξαφανίζει τις πατρίδες, τους εθνικούς πολιτισμούς, τους λαούς και τις τοπικές κοινωνίες για να λεηλατεί μετά ανενόχλητος και να καρπούται τα αγαθά τους.

Εχθρός είναι αυτός που με διαδικασίες παρόμοιες με αυτές στο Αφγανιστάν, θα βάλει τον Τούρκο να μας ξεσπιτώσει πριν πούμε κίμινο. Ξέρει από τέτοια ο σουλτάνος. Τα συνηθίζει.

Για δείτε το ταξίδι της Αμάλ στον χάρτη. Δεν ήταν καθόλου τυχαία η διαδρομή. Ήταν σκανδαλωδώς σχεδιασμένη για να εξασφαλίσει τον εθισμό και τη συναίνεσή μας σ΄ αυτό που επιχειρείται.
Όποιος δεν το βλέπει είναι αφελής.  

@Irene Petrakaki


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...