Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Οι Ελληνοαμερικανοί κουβαρντάδες άνοιξαν τις τσέπες τους για να μας ξαλαφρώσουν…

Οι Ελληνοαμερικανοί κουβαρντάδες με τις τεράστιες τσέπες που θα μας σώσουν 
και θα φέρουν και αλλοδαπούς κουβαρντάδες με μεγάλες τσέπες για να μας σώσουν, 
κατά το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ άνοιξαν τις τεράστιες τσέπες τους για να ξαλαφρώσουν τον Ελληνικό λαό. 

Άνοιξαν όμως τις τεράστιες τσέπες τους για να πάρουν κι όχι για να δώσουν....


Έτσι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει ετήσιο μποναμά 2 εκατομμύρια ευρώ στην ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης και μάλιστα αναδρομικά από το 2019 για την τόνωση της Ελληνικότητάς της! 

Θα μας τρελάνουν οι Ελληνοαμερικανοί κουβαρντάδες, που για να τονωθεί η Ελληνικότητά τους πρέπει να τους σκάνε οι κάτοικοι της Ελλάδας, οι οποίοι έχουν ρημαχτεί από τα μνημόνια και τους μνημονιακούς νόμους, 2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο στην ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Βοστώνης.

Άνοιξαν οι λεφτάδες οι Ελληνοαμερικανοί φαρδιά πλατιά τις τσέπες τους όχι για να δώσουν, αλλά για να πάρουν. 

Άνοιξαν οι κουβαρντάδες οι Ελληνοαμερικανοί φαρδιά πλατιά τις τσέπες τους για να ξαλαφρώσουν τους Έλληνες όχι από βάρη και βάσανα, αλλά από παράδες. 

Την ώρα λοιπόν που οι Έλληνες, μέσα στην ανέχειά τους μαζεύουν να στείλουν σχολικά είδη στην Ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, 
ο Μητσοτάκης έδωσε στους λεφτάδες τους Ελληνοαμερικανούς 2 εκατομμύρια ευρώ για να τονωθεί η Ελληνικότητά τους και εκείνοι τα πήραν, 
αντί να ζητήσουν αυτά τα λεφτά να πάνε στα σχολεία της Ελλάδας, της Βορείου Ηπείρου ή όπου αλλού δεν έχουν οικονομικές δυνατότητες και να πληρώσουν οι ίδιοι την Ελληνορθόδοξη Θεολογική Σχολή της Χάλκης. 

Τζάμπα κουβαρνταλίκι μας πουλάνε…

ΥΓ. Αν και είναι ξεκάθαρο από τα γραφόμενα, προς αποφυγή παρεξηγήσεων να ξανατονίσουμε ότι όλα τα παραπάνω αναφέρονται στους Ελληνοαμερικανούς λεφτάδες κι όχι στους Ελληνοαμερικανούς που δουλεύουν μεροδούλι μεροφάι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...