Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020

Κάποια στιγμή οι "αρμόδιοι" θα το αντιληφθούν ότι είναι μάταιη η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν αποστειρωμένες καταστάσεις. (Βίντεο)

Αν μπορούσαν με νόμους και διατάγματα καθώς και προσταγές του τύπου "αποφασίζομεν και διατάσομεν", να επιβάλλουν τον "νόμο και την τάξη", όπως τα ευαγγελίζονται αυτά οι εξουσιαστές, θα βρισκόμαστε ακόμα στον Μεσαίωνα.

Αυτό φαίνεται ότι αδυνατεί να το αντιληφθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και ο υπουργός της, μπάτσων....

 
και καταστολής Μ. Χρυσοχοϊδης που μας δηλώνει αδυναμία να προσγειωθεί από τα σύννεφα του ναρκισσισμού του στην πραγματικότητα.
 
Και μάλλον ο πολιτικός προϊστάμενος των δυνάμεων καταστολής δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι ακόμα και οι "επίλεκτοι" ένστολοι πραιτοριανοί προστασίας του συστήματος, πέρα απ' το να εκδηλώνουν σε τυχαίους πολίτες την κτηνωδία που τους διακατέχει, είναι εντελώς ανίκανοι να ανταποκριθούν αποτελεσματικά ακόμα και σε απλές κατασταλτικές επιχειρήσεις.

Η αιφνιδιαστική ανακατάληψη δυο κτιρίων που είχαν εκκενωθεί στην περιοχή του Κουκακίου (σε Ματρόζου 45 και Παναιτωλίου 21) και ότι οι ΕΚΑΜίτες,γελοιοποιήθηκαν αφού χρειάστηκαν περισσότερη από μια ώρα για να επαναφέρουν την κατάσταση που είχαν επιβάλλει, δείχνει το αυτονόητο. Αλλο το "θέλω" και άλλο το "μπορώ".

Χαρακτηριστικό για την αστυνομική βαρβαρότητα είναι το παρακάτω βίντεο. Και φυσικά το σημερινό αποτέλεσμα με την εκκένωση των ανακατειλημμένων κτιρίων είναι προσωρινό. Πολύ σύντομα θα αναστραφεί. Και τότε τι; Πάλι θα έχουμε τα ίδια;

Κάποια στιγμή, δεν μπορεί... οι "αρμόδιοι" θα το αντιληφθούν ότι είναι μάταιη η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν αποστειρωμένες καταστάσεις.
 



tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...