Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοί κάνουν γενοκτονία, εμείς τί κάνουμε;

Είναι πραγματικά απελπιστικό κάθε τρεις και λίγο να συνοδεύουμε φίλους και γνωστούς σε τόπο χλοερό σε τόπο αναψύξεως.
Πριν από τρεις μήνες ένας ξάδερφος 30 χρονών άφησε την τελευταία του πνοή χτυπημένος από την επάρατη νόσο, πριν από μια εβδομάδα ένας φίλος 50 χρονών και σήμερα ένας άλλος φίλος 60 χρονών και οι δύο από ανακοπή καρδιάς.
Στο ενδιάμεσο άλλοι τέσσερις,
                                 ηλικίας από 65 μέχρι 72 χρονών....

Πολλοί είναι αυτοί που θα σκεφτούν πως είναι σύμπτωση, πως έτυχε όπως τυχαίνει σε πολλούς να χάνουμε γνωστούς και φίλους άλλοτε αιφνίδια και άλλοτε μετά από αγώνα και μεγάλη ταλαιπωρία από κάποια χρόνια ασθένεια.

Η αλήθεια είναι πως δεν είναι σύμπτωση, δεν είναι τυχαίο, δεν είναι κάτι το φυσιολογικό είναι ένα σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού και μάλιστα πολύ καλά οργανωμένο. Παλαιότερα ο Ευ.Βενιζέλος έλεγε πως όσοι αυτοκτονούν είναι ψυχολογικά ασθενείς, σήμερα ο Πολάκης χαίρεται για το υψηλό επίπεδο υγείας που προσφέρει η χώρα ενώ πρόσφατα ακούσαμε τον Τσακαλώτο να μας λέει πως η ευτυχία των Ελλήνων έχει ανέβει στα ύψη σύμφωνα με πρόσφατες μελέτες… ευτυχίας.

Η ΕΛΣΤΑΤ όμως, με στοιχεία του 2014 μας ενημέρωσε το 2016 πως το 30% των ανδρών και το 70% των γυναικών πάσχει από κατάθλιψη. Το 15% του πληθυσμού καθυστέρησε ή δεν έλαβε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη ενώ το 11% δεν έχει την δυνατότητα να πάρει τα φάρμακα του, ένας στους δύο δηλώνει μια χρόνια πάθηση, 2% του πληθυσμού έχει υποστεί έμφραγμα, 2% έχει υποστεί εγκεφαλικό ενώ οι υπερτασικοί έφτασαν το 21%. Και όλα αυτά σε ένα σύστημα υγείας που αδυνατούσε να προσφέρει την αξιοπρεπή περίθαλψη. 

Αυτά είναι στοιχεία πριν από τέσσερα χρόνια, όλοι καταλαβαίνουμε πως οι αριθμοί αυτοί σήμερα έχουν αυξηθεί κατά πολύ ενώ βλέπουμε την κατάσταση στο σύστημα υγείας να είναι από απελπιστική έως άθλια. 

Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και το καλά κρυμμένο μυστικό των αυτοκτονιών -όπως ακριβώς και στα χρόνια της δικτατορίας που γινόταν βασανιστήρια αλλά κανένα ΜΜΕ δεν ανέφερε τίποτα έτσι και σήμερα τα κυρίαρχα ΜΜΕ δεν αναφέρουν τίποτα και αυτό τα καθιστά συνένοχους στο έγκλημα- τότε μπορούμε να καταλάβουμε το μέγεθος της καταστροφής που ζούμε. 

Σε απόλυτους αριθμούς από το 2010 μέχρι το 2016 έχουμε υποστεί μείωση πληθυσμού 360.000 ψυχές. Ούτε στην ναζιστική κατοχή δεν είχαμε υποστεί τέτοια μείωση πληθυσμού. 

Τα μνημόνια εκτός από την οικονομική καταστροφή, το ξεπούλημα της χώρας και την υποδούλωση μας στην ΕΕ και το ευρώ έχουν και έναν άλλον κρυφό στόχο, την γενοκτονία μας.

Να τι σημαίνει ο όρος γενοκτονία σύμφωνα με την Διεθνή σύμβαση του ΟΗΕ το 1948: 

Γενοκτονία αποτελεί μια οποιαδήποτε από τις ακόλουθες πράξεις η οποία διαπράττεται με σκοπό την καταστροφή εξ’ ολοκλήρου ή εν μέρει μιας εθνικής, εθνοτικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας: 

α) δολοφονία μελών της ομάδας 

β) Η πρόκληση σοβαρής σωματικής ή διανοητικής βλάβης σε μέλη της ομάδας 

γ) Η εθελούσια επιβολή στην ομάδα συνθηκών που αποσκοπούν στην ολοσχερή ή μερική φυσική εξόντωση της 

δ) Επιβολή μέτρων που αποσκοπούν στην παρεμπόδιση των γεννήσεων στο εσωτερικό της ομάδας 

ε) Η δια της βίας μεταφορά των παιδιών της ομάδας σε μια άλλη ομάδα.

Το 2014 είχαμε μόνο το β,γ και δ, σήμερα πληρούμε όλες τις παραπάνω προυποθέσεις. Σημειωτέον αρκεί μόνο μια από τις παραπάνω πράξεις για να υποστεί γενοκτονία ένας λαός. Στην Πατρίδα μας υλοποιούνται και οι πέντε χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, χωρίς να δούμε ούτε ένα τανκ, χωρίς να έχουμε εμφύλιο, ή εμφανή δικτατορία ή πραξικόπημα. 

Ο Δούρειος Ίππος της γενοκτονίας μας είναι το ψεύτικο και παράνομο χρέος που δημιουργήθηκε με κατασκευασμένα στοιχεία και με υπογραφές προσκυνημένων και δοσίλογων πολιτικών.

“Ούτε με το πιστόλι στον κρόταφο δεν υπογράφεις κάτι τέτοιο” είχε πει ο συνταγματολόγος Κασσιμάτης για την δανειακή σύμβαση του 2010.Εδώ και οχτώ χρόνια έχουμε μια μνημονιακή κυβέρνηση που αλλάζει πρόσωπα και κόμματα αλλά όχι τακτική και πολιτική. 

Παραδώσανε Εθνική κυριαρχία, νομοθετική εξουσία, δώσανε τον πλήρη έλεγχο των δημοσιονομικών, παραχωρούν την δημοσία περιουσία, ξεπουλούν τον ορυκτό πλούτο και τις δημόσιες υποδομές, θέλουν να μετατρέψουν την χώρα σε σκουπιδότοπο στερών υγρών και ψυχικών αποβλήτων, λεηλατούν την ιδιωτική περιουσία, εκδιώχνουν τα παιδιά μας και μας σκοτώνουν καθημερινά. 

Το “γιατί” το ξέρουμε πολύ καλά αρκεί να δούμε τα πόθεν έσχες των πολιτικών, των τραπεζιτών και των δικαστών, το “πως” το κρύβουν μέσα σε χιλιάδες σελίδες μνημονίων εφαρμοστικών δανειακών συμβάσεων και πράξεων νομοθετικού περιεχομένου, το “πότε” το ακούμε καθημερινά <<για πάντα>>

Αυτή είναι η πραγματικότητα που μας έχουν επιβάλει, αυτή είναι η νέα κατοχή που βρίσκεται η Πατρίδα. 

Ίσως μερικοί ν α μην συμφωνούν μαζί μου ίσως να πιστεύουν πως κάτι θα γίνει και θα φτιάξουν τα πράγματα, ίσως να νομίζουν πως είναι μια μπόρα και θα περάσει, ίσως να νομίζουν πως τα ΜΜΕ τους λένε την αλήθεια και πως τα τούρκικα σήριαλ δείχνουν τον πραγματικό κόσμο που ζούμε, ίσως να πιστεύουν πως τα πρότυπα των παιδιών μας είναι στο survivor και πως οι πολιτικοί μας είναι έντιμοι και ειλικρινείς, ίσως πιστεύουν πως το ευρώ και η ΕΕ μας προσφέρουν ασφάλεια και ησυχία, ίσως να πιστεύουν πως είναι αδύνατον να επιβιώσουμε εκτός ΕΕ και ευρώ και πολλά άλλα.

Σε ένα πράγμα όμως πρέπει να συμφωνήσουμε όλοι. 

Η γενοκτονία που συντελείτε αυτή στιγμή στην Ελλάδα είναι μια πραγματικότητα που μόνο η ενότητα του λαού μπορεί να αποτρέψει. 

Η ανάθεση της εξουσίας και η αδιαφορία για την πολιτική ζωή και τα κοινά, μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση. 

Είναι γεγονός πως ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να νικήσει έναν ενωμένο λαό. 

Αν θέλουμε να δούμε ξανά την Ελλάδα ψηλά όπως της αξίζει ας σταματήσουμε να ασχολούμαστε με το ΕΓΩ και ας ασχοληθούμε με το ΕΜΕΙΣ. 

Τώρα έχουμε την ευκαιρία να ενωθούμε και να φτιάξουμε ένα καινούργιο κράτος που θα υπηρετεί τον πολίτη και όχι τον εξουσιαστή. 

Τώρα μπορούμε να ενωθούμε και να απελευθερωθούμε. 

Αν ΟΧΙ τώρα πότε;  Αν ΟΧΙ εσύ ποιός;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...