Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Στις 12 Ιούνη παραπέμπονται σε δίκη 11 μέλη του "Ρουβίκωνα"

Οπως μας ενημερώνει με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του "Ρουβίκωνα", 11 μέλη της αναρχικής αυτής ομάδας έλαβαν κλητήρια θεσπίσματα και παραπέμπονται σε δίκη στις 12 Ιούνη, βαρυνόμενοι για "αδικήματα" που σύμφωνα με την ποινική δίωξη συνέβησαν σε 8 ακτιβίστικες παρεμβάσεις μελών....


του "Ρουβίκωνα.
Και προσθέτει στην ανάρτησή του ο Γιώργος Καλαϊτζίδης. Οι κατηγορίες που έχουμε είναι μια σειρά από πλημμελήματα τα οποία έχουν μοιραστεί σε εμάς τους έντεκα με βάση τις υποθέσεις στις οποίες μας έχουν εμπλέξει.

Κάποιοι σύντροφοι έχουν μια υπόθεση άλλοι έχουν δύο ένας από μας τρεις και εμένα μου ριξαν στο... κεφάλι πέντε.

 
Οι μάρτυρες κατηγορίας έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.Θα αναφέρω μερικούς από αυτούς. Χρήστος Χαριτος ο διευθυντής ιατρός που έπαιρνε φακελάκια για να χειρουργήσει αλλιώς πέθαινες.

Κώστας Χαρδας συνταγματάρχης- στρατοπεδάρχης του Πενταγώνου. Νίκος Τσιρλης διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ υπεύθυνος για τις χιλιάδες διακοπές ρεύματος σε φτωχόσπιτα.
   
Κώστας Δελλης υπεύθυνος προσωπικού ασφαλείας στο υπουργείο Οικονομικών.Yavuzeser Alp γενικός διευθυντής της Turkish Airlines. Al kahtani sultan γραμματέας της πρεσβείας της Σαουδικής Αραβίας (μιας χώρας υπεύθυνης μεταξύ άλλων για τον θάνατο εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών στην Υεμένη).
 
Καταλήγει στο κείμενο του ο Γ. Κ. Αυτοί λοιπόν οι άνθρωποι θα έρθουν ως μάρτυρες κατηγορίας να μας... κατηγορήσουν και να μας κουνήσουν το δάχτυλο.
   
Λογαριάζουν βέβαια χωρίς εμάς αφού σκοπεύουμε να μετατρέψουμε αυτήν την δίκη παρωδία σε "λαϊκό πανηγύρι"όπου οι κατηγορούμενοι θα γίνουν κατήγοροι. 
 
Και φυσικά θα είστε όλοι καλεσμένοι... 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...