Πέμπτη 3 Μαΐου 2018

Το επόμενο δίλημμα των εκλογών: Μαρινάκης ή Σαββίδης;

Αποκλειστικό! Έχω το επόμενο δίλημμα των εκλογών: Μαρινάκης ή Σαββίδης;

Άννας ή Καϊάφας; Σκύλλα ή Χάρυβδη; Αυτά είναι ουσιαστικά ερωτήματα.
 
Γιατί αν βγει το “άλογο”, ή μάλλον ο γάιδαρος του εφοπλιστή, οι νέες φρεγάτες αντί για πυραύλους....
 

θα έχουν ηρωίνη. 
 

“Θα μαστουρώσουμε τους Τούρκους σίγουρα ναι, θα τους τρελάνουμε στην πρέζα σίγουρα ναι...”
 
Ο Ολυμπιακός θα ταυτιστεί με την Εθνική, θα παίρνει κάθε χρόνο το Νταμπλ ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ενώ όλοι οι διαιτητές θα βγάλουν τα μαύρα και θα φοράνε κόκκινα.
 

Αν βγει ο υποτακτικός του Ρώσου, θα πάρουμε Ρώσικους πυραύλους, Ρώσικα άρματα, Ρώσικα αεροπλάνα, Ρώσικη σαλάτα, ενώ η οπλοφορία θα γίνει υποχρεωτική ειδικά στα γήπεδα.
 
Δεν θα μπαίνεις χωρίς εισιτήριο και περίστροφο.
 
Ο ΠΑΟΚ θα παίρνει τα πρωταθλήματα χωρίς αγώνες, για να μην κουράζονται οι παίχτες. Το ποια ομάδα θα υποβιβάζεται, θα παίζεται πλέον στη Ρώσικη Ρουλέτα. 
 

Ο Κούλης υπόσχεται να δώσει πίσω τα χρήματα που έδωσαν για άδειες τα κανάλια, ενώ θα πληρώνουμε φόρο και στο κράτος και στους επιχειρηματίες – επενδυτές, οι οποίοι θα μας κάνουν τη χάρη να μας βάζουν να δουλεύουμε από το πρωί ως το βράδυ, για να έχουμε κάποια ασχολία. 

Αν θα πληρωνόμαστε; Ρε 'σεις, όλο απαιτήσεις είστε...
 

Ο Τσίπρας από την άλλη θα μοιράσει προαγωγές στους Αγίους της Εκκλησίας. Έτσι όλοι οι Όσιοι θα γίνουν Άγιοι, οι Άγιοι Υπεράγιοι, οι Άγγελοι Αρχάγγελοι κοκ.
 
Προαγωγή θα δουν κι οι φασίστες, οι οποίοι θα εξελιχθούν σε... σκυλόψαρα! Επιτέλους ανάπτυξη, μια ζωή ασπόνδυλα;
 

Η Ανάπτυξη θα έρθει καβάλα στο επόμενο Μνημόνιο, που θα αποτελειώσει όσους αυθάδεις ανέργους, άστεγους και επίμονους συνταξιούχους δεν λεν ακόμα να πεθάνουν από την πείνα

Αίσχος! Πως θα υπάρχει έξοδος στις αγορές χωρίς ανθρωποθυσίες; 

Ο Μαρινάκης βέβαια δεν έχει καμιά σχέση με το Μητσοτάκη. Το λέει ο ίδιος. Τον πιστεύω. Απλά είχε αγοράσει πακέτο τον Κούλη με κάτι συσκευές.
 
Γι' αυτό πρέπει να προσέχεις τις προσφορές. Ούτε με ναρκωτικά έχει σχέση πλην του Ποδοσφαίρου, το οποίο όμως είναι είναι νόμιμο. Κι αυτό πάλι ο ίδιος το λέει. 

Αν λέει αλήθεια; 

Υποθέτω σε λίγο θα μας πει, πως συνάντησε τον Άι Βασίλη. Α! Και δεν υπάρχει παράγκα στο ποδόσφαιρο.
 
Επίσης ο γάιδαρος πετάει.
 

Ούτε ο Σαββίδης έχει σχέση με το ΣΥΡΙΖΑ. Καμία απολύτως. Απλά, όταν το αφεντικό της ΝΔ απείλησε έναν από την άλλη συμμορία, ο κυβερνητικός διπρόσωπος του είπε πως, αν τον ενοχλήσει ξανά, θα το πει στον Ιβάν. Τον τρομερό.
 

Αν είναι μαφιόζοι όλοι αυτοί; Μα γιατί το λέτε; Μην δείτε δηλαδή έναν άνθρωπο να οπλοφορεί για αυτοπροστασία ή να έχει μερικούς τόνους πρέζα για δική του χρήση, ή κάποιον άλλο να παίρνει όλες τις μεγάλες δουλειές, αμέσως να τους κουτσομπολέψετε!
 
Αφού η Αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη, τους αθώωσε όλους και θα τους αθωώνει εις τους αιώνας των αιώνων. Αμήν.
 

Αχ αγάπη μου! Οι μαφιόζοι είναι στη Βουλή. Αλληλοσκοτώνονται οι συμμορίες για τους Νονούς. Με τη μόνη διαφορά πως επειδή φτιάχνουν τους νόμους, δεν θα τιμωρηθούν ποτέ.
 
Όλοι οι επιχειρηματίες, όλοι όσοι έχουν λεφτά, δεν είναι ΠΟΤΕ μ' ένα κόμμα. Μπορεί να αγοράσουν κάμποσους πολιτικούς, να νοικιάσουν μερικούς αρχηγούς, αλλά έχουν μια μόνο ιδεολογία: Το προσωπικό κέρδος και την απόκτηση περισσότερων με οποιοδήποτε τρόπο.
 
Δεν είναι ποτέ ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΡΙΖΑ ή οποιοδήποτε αστικό κόμμα. Τα κόμματα είναι δικά τους.
 
Είναι κάτι σαν τις μετοχές. Ο ένας πχ χει το 80% της αντιπολίτευσης, το 20% της κυβέρνησης και το 50% από άλλες μικρότερες πολιτικές εταιρίες (ή εταίρες). 

Ο άλλος έχει το 60% της κυβέρνησης το 10% της αντιπολίτευσης κι ένα καλό μερίδιο από τους υπόλοιπους. Εκείνος που έχει τις περισσότερες μετοχές σ' ένα κόμμα κοιτάζει να το κάνει κυβέρνηση, ώστε να ελέγχει ο ίδιος την κουτάλα.
 

Πάντοτε γίνονταν έτσι. Επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι κοκ, ενέπλεκαν συχνά τα μπουτάκια τους σ' ένα ατέλειωτο όργιο. Μόνο που κάθε φορά γκαστρωνόμασταν όλοι εμείς.
 
Κάντε πολιτική με προφυλακτικό, αλλιώς θα κολλήσετε αρρώστιες.
 
Καπιταλισμό, εθνικισμό, ναζισμό κοκ... 


Γράφει ο mitsos175



tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...