Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Ποιον φοβούνται οι ΗΠΑ;

ΗΠΑ: Ένα κράτος με 325.000.000 κατοίκους, με ΑΕΠ 18,57 τρισεκατομμύρια δολάρια, με χιλιάδες πυρηνικά, δεκάδες χιλιάδες αεροσκάφη, άρματα, πυροβόλα.
 
Η μοναδική υπερδύναμη του πλανήτη, το πιο δυνατό κράτος του κόσμου. Το πρώτο σε τεχνολογία, πλούτο και ένοπλες δυνάμεις....


Ποιόν άραγε να φοβάται ένας τέτοιος γίγαντας; Την Κίνα; Ίσως. Τη Ρωσία; Μπορεί. Μια μελλοντική συμμαχία ισχυρών κρατών, που θα αντιτίθεται στον επεκτατισμό τους; Πιθανό.

Οι ΗΠΑ όμως τρέμουν σήμερα τον Κουφοντίνα! 
 
Δεν κάνω πλάκα. Ίσως κάνουν πλάκα άλλοι, πάντως η είδηση είναι σε πολλά site.

Η Αμερικάνική πρεσβεία σχολίασε την άδεια που αναγκάστηκε να δώσει η Eλληνική αστική δικαιοσύνη μετά την απεργία πείνας του Δημήτρη Κουφοντίνα και τον αγώνα συμπαράστασης πολλών Συντρόφων.
 
Aν πράγματι έγινε κάτι τέτοιο, τότε ο Δημήτρης Κουφοντίνας είναι θεός! Ούτε καν Superman, θεός κατευθείαν!

Ξέρουμε πως οι Αμερικάνοι θέλουν την εξόντωση κάθε αντιθέτου στα ιμπεριαλιστικά τους σχέδια, δεν μας κάνει λοιπόν αυτό εντύπωση. Ούτε μας κάνει εντύπωση η επέμβαση στα εσωτερικά της χωράς μας, ακόμα και σ' αυτό τον τομέα, που δεν έχει σχέση με τη γενικότερη πολιτική που υπηρετεί πλήρως τα αμερικάνικα συμφέροντα.
 
Άλλωστε και παλαιότερα με την υπόθεση Μπελογιάννη πχ, ο τότε σταθμάρχης της CIA οργάνωσε την καταδίκη του Κομμουνιστή αγωνιστή. Οι ΗΠΑ έδωσαν τότε μια διαταγή και οι ντόπιοι δούλοι τους τσακίστηκαν, να την εκτελέσουν, χωρίς όμως δημόσιες ανακοινώσεις.

Γιατί λοιπόν τώρα η πρεσβεία των ΗΠΑ, να παρέμβει με τέτοιο φανερό και προκλητικό τρόπο; Οι ΗΠΑ έχουν έμπειρους διπλωμάτες. Δεν τους είπε κάποιος ότι μ' αυτό τον τρόπο κάνουν μεγάλο λάθος;

Ίσως έγραψαν αυτά στο twitter, γιατί ο Δημήτρης Κουφοντίνας και η 17Ν έβλαψαν ουσιαστικά τ' αμερικάνικα συμφέροντα στην Ελλάδα, χτυπώντας τους πράκτορες τους. Ίσως πάλι οι Αμερικάνοι καβάλησαν το καλάμι, όταν μάλιστα ο σημερινός Πρόεδρος των ΗΠΑ είναι από τους πιο ανισόρροπους, που θα μπορούσαν να βρουν.
 
Πάντως, όπως και να 'χει, έκαναν με αυτή τη δήλωση το Δημήτρη Κουφοντίνα ήρωα και σύμβολο όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο!

Όσο για τα περί τρομοκρατίας τα επιστρέφουμε στους φονιάδες των λαών.
 
Οι μεγαλύτεροι τρομοκράτες του πλανήτη, οι χειρότεροι κατά συρροή δολοφόνοι, είναι οι Πρόεδροι των ΗΠΑ, οι οποίοι εξόντωσαν και συνεχίζουν να εξοντώνουν εκατομμύρια αθώους συνανθρώπους μας με σκοπό την καταλήστευση και την υποταγή χωρών... 

Γράφει ο mitsos175.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...