Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

Βίντεο από αλβανικό κανάλι με τον Κατσιφά να κρατάει Καλάσνικοφ και να πυροβολεί.

Καταιγιστικές είναι οι πληροφορίες που έρχονται στην δημοσιότητα και μας βοηθούν να σχηματίσουμε πιο ολοκληρωμένη άποψη για το ποιόν του ομογενή Κωνσταντίνο Κατσίφα, αλλά και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ ο Κατσίφας ήταν σεσημασμένος έμπορας ναρκωτικών ενώ είχε συλληφθεί το 2008, στο Χαλάνδρι, για κατοχή μισού κιλού ακατέργαστης κάνναβης και είχε ασκηθεί εναντίον του....
 
 ποινική δίωξη ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης.

Η ίδια πηγή μας ενημερώνει ότι παρά τις αρχικές πληροφορίες που κυκλοφόρησαν δεν υπάρχουν διαθέσιμα στοιχεία ούτε μαρτυρίες, που να συνδέουν την ένοπλη συμπλοκή στην έπεσε νεκρός 35χρονος  με την ύψωση της ελληνικής σημαίας.

Τονίζεται μάλιστα ότι ο ίδιος συμμετείχε στον σημαιοστολισμό στους Βουλιαράτες, όπου αναρτήθηκαν δεκάδες σημαίες, ενόψει της επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940, χωρίς να ανακύψει κάποιο θέμα.

Την ίδια στιγμή το αλβανικό τηλεοπτικό κανάλι Report TV προβάλει βίντεο στο οποίο που είναι τραβηγμένο μέσα από καφενείο στο οποίο φαίνεται ο Κατσιφάς, να κρατάει Καλάσνικοφ ενώ ακούγονται πυροβολισμοί.

Το αναμφισβήτητο γεγονός, και αυτό δεν το αρνείται κανένας είναι ότι ο Κατσιφάς πυροβόλησε εναντίον των Αλβανών μπάτσων και σε όσους αστυνομικούς επέβαιναν σε πυρπολικό της αστυνομίας, το οποίο δέχτηκε τουλάχιστον τρεις σφαίρες (υπάρχουν και φωτογραφίες), ενώ στο σημείο βρέθηκαν 17 κάλυκες που φέρεται να έχουν ριχθεί από το όπλο του.

Είναι δηλαδή οξύμωρο να διαβάζουμε σε ακροδεξιές ιστοσελίδες για "δολοφονία εν ψυχρώ". Δηλαδή π.χ., τί θα έκαναν οι Ελληνες μπάτσοι αν έβλεπαν κάποιον να πυροβολεί εναντίον τους;






tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...