Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Πρόκληση πρώτου μεγέθους: Μιλάει για "παρακράτος της Αριστεράς" ο πρώην ΚΥΠατζής Σάββας Κελεντερίδης!

Βγήκε λοιπόν σεργιάνι το φασιστότσουρμο …
Είναι κάποιες φορές που και η στερεότυπη έκφραση "με θράσος χιλίων πιθήκων", δεν μπορεί να αποδώσει....

σωστά την αναίδεια και την προκλητικότητα της συμπεριφοράς κάποιων ατόμων.

Να μας μιλάει τώρα για "παρακράτος της Αριστεράς" ο πρώην ΚΥΠατζής και μόνιμος αρθρογράφος ακροδεξιών ιστοσελίδων και εφημερίδων, Σάββας Καλεντερίδης, είναι κάτι που μας ξεπερνάει.

Να επικαλείται τέτοιους ισχυρισμούς ένα πρόσωπο που ουσιαστικά είναι συνώνυμο της λέξεις "παρακράτος" και αυτό το είδαμε άθλιο ρόλο του, στην παράδοση του Οτσαλάν από το ελληνικό κράτος στην Τουρκία, είναι ένα γεγονός που σε δυσκολεύει να βρεις λέξεις για να σχολιάσεις με ευπρέπεια τα γραφόμενα του πρώην παρακρατικού.

Αντί για οποιοδήποτε δικό μας σχολιασμό παραθέτουμε ένα απόσπασμα από το βιβλίο του Αμπντουλλάχ Οτζαλάν: «Το τίμημα της φιλίας των λαών. Η συνωμοσία της 15ης Φεβρουαρίου».

«Θα πρέπει να αποσαφηνιστεί πολύ καλά η στάση του ταγματάρχη Σάββα Καλεντερίδη (ειδικός υπεύθυνος του ΝΑΤΟ, αποσπασμένος στην Ελληνική Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών), ο οποίος, χρησιμοποιώντας κυρίως τη φιλία, διαδραμάτισε τον βασικό ρόλο στην εκτέλεση της συνωμοσίας. Είναι το άτομο που έπαιξε τον επικίνδυνο ρόλο, από τις πρώτες επαφές μαζί μου μέχρι και την παράδοσή μου στους προδότες Κενυάτες».

Ας πει, λοιπόν κάποιος, στο Καλεντερίδη, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...