Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

28 μήνες φυλακή παραλίγο να έτρωγε πρώην διπλωμάτης, για ασέλγεια σε ανήλικους έναντι αμοιβής

Ακόμα μια τυπική μέρα ήταν για την αστική Δικαιοσύνη η σημερινή, αφού για ακόμα μια φορά δικάστηκε ένας πολύ καθώς πρέπει κύριος που φοράει κοστούμι, καταδικάστηκε και στάλθηκε σπίτι του ώστε να τον βασανίζουν οι Ερινύες.

Σήμερα, η υπόθεση αφορούσε το Νίκο Γεωργιάδη, πρώην διπλωμάτη και συνεργάτη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την....

κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση ασέλγεια εις βάρος ανηλίκων άνω των 15 ετών έναντι αμοιβής στη Μολδαβία.

Το δικαστήριο στάθηκε αμείλικτο, δεν του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό, τον καταδίκασε σε 28 μήνες φυλακή, του έκοψε και ένα πρόστιμο 20,000 ευρώ και τον έστειλε σπίτι του με αναστολή.

Αν αναρωτιέστε πως υπολογίζει ένα δικαστήριο τη βλάβη για ασέλγεια σε έναν ανήλικο, ενημερώνουμε πως ο Νίκος Γεωργιάδης καταδικάστηκε σε 16 μήνες φυλάκιση για ένα από τα θύματα και σε 12 μήνες φυλάκιση για κάθε ένα από τα άλλα δύο. Κατά συγχώνευση δηλαδή, 28 μήνες. Αντίστοιχα, επιδίκασε 10,000 ευρώ για κάθε ένα από τα τρία θύματα, και κατά συγχώνευση 20,000 ευρώ.

Μόλις χτες, ο πρώην πρόεδρος του Ερυθρού Σταυρού Ανδρέας Μαρτίνης, καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας, σε ποινή κάθειρξης 7 ετών χωρίς ελαφρυντικό επειδή νοσήλευε τσάμπα πλούσιους φίλους στο Ερρίκος Ντυνάν, με λεφτά που προορίζονταν για απόρους.

Δε θα το μαντέψετε! Και αυτός οδηγήθηκε με συνοπτικές διαδικασίες σπίτι του. Αμφότεροι αναμένεται να δώσουν σκληρό αγώνα με τις Ερινύες στα ντουβάρια των σπιτιών τους, ενώ θα πρέπει να παλέψουν πολύ σκληρά και με τη ντροπή που σίγουρα θα νιώθουν.

Σε περίπτωση που είστε καθαρίστριες και πλένετε τίποτα πατώματα με πλαστογραφημένο απολυτήριο Δημοτικού, μπορείτε να παραδειγματιστείτε από τις παραπάνω περιπτώσεις και να μάθετε πως ο μόνος τρόπος να μη φάτε 15 χρόνια πραγματικής φυλακής, είναι κάνετε πραγματικά ειδεχθές και όχι τίποτα ψιλολόγια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...