Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Σουρωτήρι η Ήπειρος 11.000 εκρήξεις μόνο στο "οικόπεδο" Ιωαννίνων... Βίντεο

Ζυμώσεις και υποψηφιότητες, εκλογές και προγράμματα... 
 
Ένα από τα καυτά θέματα πού θα πρέπει να απασχολεί τον κάθε Ηπειρώτη αλλά και όλους όσους διεκδικούν την διακυβέρνηση τού τόπου για τις επόμενες εκλογές ετοιμάζοντας προγράμματα και "θαύματα" για την ανάπτυξη τής τοπικής οικονομίας είναι "οι έρευνες για υδρογονάνθρακες και οι εξορύξεις"....


Ας έχουμε λοιπόν υπόψιν εμείς σαν πολίτες πώς από τις 18 χώρες που διαθέτουν τα πλουσιότερα κοιτάσματα στον κόσμο μόνο δύο έχουν καλύτερο επίπεδο ζωής από τη χώρα μας: οι ΗΠΑ και ο Καναδάς. 

Οι περισσότερες από τις υπόλοιπες χώρες που βάσισαν την οικονομία τους στις εξορύξεις, έχουν από τους χαμηλότερους δείκτες δημοκρατίας, υγείας, ποιότητας περιβάλλοντος, εκπαίδευσης και τους υψηλότερους σε διαφθορά, ανεργία, φτώχεια, ανισότητες, βία και συγκρούσεις. 

Επιτακτικό αλλά και ωφέλιμο και όχι "ευχής έργον", είναι ο καθένας από τούς υποψήφιους να πάρει δημοσίως θέση στο θέμα αυτό και όχι σε όλα τα υπόλοιπα πού θα μείνουν στο ράφι αν τελικά τα γεωτρύπανα αρχίσουν να δουλεύουν. 

Το "ΝΑΙ" ή "ΟΧΙ" στις εξορύξεις αποτελεί μία βασική προϋπόθεση για την επιλογή μας και είμαι σίγουρος ότι όλοι μας το καταλαβαίνουμε αυτό. 

Ας μιλήσουν λοιπόν οι ενδιαφερόμενοι...!!!
 

Charis Siontis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...