Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Υπάρχει η πιθανότητα Πολέμου μεταξύ Ελλάδας-Τουρκίας;

Το ερώτημα αυτό πλέον απασχολεί όχι μόνο το στρατιωτικό κατεστημένο και τα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια που από το πρωί μέχρι το βράδυ "πουλάνε" πολεμοκαπηλεία και εθνοκαπηλεία...

Η Απειλή Διακρατικής σύγκρουσης έχει να κάνει με τις ΑΟΖ τα ενεργειακά κοιτάσματα και τον έλεγχο....


εμπορικών - ενεργειακών ροών στρατηγικής σημασίας.

Όμως υπάρχουν άλλοι πόλεμοι που Διεξάγονται και στους οποίους υπάρχει αγαστή Συνεργασία Ελληνικού και Τουρκικού κράτους.

Οι ελληνικές και τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις, αλλά και οι Μυστικές Υπηρεσίες δρουν από κοινού στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, στον Πόλεμο Τρομοκράτησης των λαών και κατά των Προσφύγων Μεταναστών!

Είναι χαρακτηριστικό το τελευταίο επεισόδιο αυτής της βρόμικης συνεργασίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα το καθεστωτικού τύπου "ΜΚΟ οργανώνει πορεία 40.000 μεταναστών από Κωνσταντινούπολη προς τον Έβρο".

Η τουρκική ΜΙΤ που παρακολουθεί το Διαδύκτιο, συγκεκριμένα δίκτυα και ιστοσελίδες, ανακάλυψε ότι τους τελευταίους μήνες οργανώνεται ένα καραβάνι μεταναστών και προσφύγων, με σκοπό να ταξιδέψει στις 15 Απριλίου από την Κωνσταντινούπολη στην Κεντρική Ευρώπη, μέσω Ελλάδας.

Το συντονισμό αυτού του τεράστιου εγχειρήματος έχει αναλάβει αμερικανική ΜΚΟ, χρησιμοποιώντας πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης, μέσω των οποίων επικοινωνούν οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, κατά τη διάρκεια της μετακίνησής τους από τις χώρες τους προς την Ευρώπη, προκειμένου να ενημερώνονται για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να περάσουν χερσαία και θαλάσσια σύνορα.

Η αποκάλυψη αυτή κοινοποιήθηκε άμεσα στις κεντρικές υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, στη Europol, στη Frontex αλλά και σε διμερές επίπεδο στις ελληνικές αρχές, καθώς η πρώτη στάση αναμένεται να είναι τα σύνορα του Έβρου.Μάλιστα, η πληροφόρηση των ελληνικών αρχών από τις τουρκικές υπηρεσίες για το ύποπτο σχέδιο της ΜΚΟ, εντάσσεται στο πλαίσιο της ελληνοτουρκικής συνεργασίας για την αντιμετώπιση του προσφυγικού, της οποίας οι βάσεις τέθηκαν με τη συνάντηση Τσίπρα – Ερντογάν το Φεβρουάριο στην Άγκυρα.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση κορυφαίων αξιωματούχων των αστυνομικών αρχών των δύο χωρών, για την ανταλλαγή πληροφοριών, την κατάρτιση κοινού σχεδίου αντιμετώπισης... 

Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας και κατά των προσφύγων φέρνουν κοντά τα δύο κράτη του Αιγαίου. Ταυτόχρονα, παρά τις υπερφίαλες δηλώσεις της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την Προστασία των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων..., αποδεικνύεται ότι η ελληνική κυβέρνηση συμβάλλει στην κατάπνιξη της όποιας αμφισβήτησης προς το αυταρχικό καθεστώς Ερντογάν!

Ουσιαστικά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο κλείνει τα σύνορα στους Πολιτικούς Πρόσφυγες, αλλά συνεργάζεται με το καθεστώς Ερντογάν ώστε και να υπερασπίσει τα σύνορα της Ευρώπης Φρούριο και να καταπνίξει κάθε διαφωνία.
Διαβάζουμε:

"Αξίζει να σημειωθεί ότι, ένας από τους λόγους ξαφνικής αλλαγής στάσης της Τουρκίας για την εξάρθρωση του κυκλώματος διακίνησης, είναι το γεγονός ότι μέσω αυτού έχουν διαφύγει από την ημέρα του πραξικοπήματος, από την Τουρκία προς την Ελλάδα χιλιάδες οπαδοί του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν (οι λεγόμενοι “Γιουλανιστές”). Για αυτό το λόγο η Τουρκία έχει ήδη ζητήσει από τις ελληνικές αρχές την έκδοση των διακινητών που συλλαμβάνονται σε ελληνικό έδαφος από την ΕΛ.ΑΣ. , καθόσον επιθυμεί όσο τίποτε άλλο, να δικάσει τα άτομα που βοηθούν τους Γιουλενιστές να διαφύγουν στην Ελλάδα'.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑΤΟ - ΕΕ - Ελληνικής Κυβέρνησης κατά των Προσφύγων. Δεν Υπηρετούμε στα Στρατόπεδα Συγκέντρωσης προσφύγων - μεταναστών. 

Δεν εφαρμόζουμε εμείς τα Δόγματα Πολέμου Καταστολής που στρέφονται εναντίον των εργαζομένων. Δε θα Υπακούσουμε σε καμιά για να σπάσουμε Απεργία. Δε θα εφαρμόσουμε καμιά διαταγή Καταστολής Πλήθους! 

ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ - ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ 
για Ελληνική Ολιγαρχία - ΝΑΤΟ - ΕΕ

Κίνημα Μαζικό, Μέσα και Έξω από τον στρατό ενάντια στην κυβέρνηση της αντεργατικής λαίλαπας και των Μνημονίων, των πολεμικών τυχοδιωκτισμών.

Κοινός αγώνας των εργαζομένων σε Ελλάδα-Τουρκία-Κύπρο-Βαλκάνια-Μεσόγειο ενάντια στις κυβερνήσεις του πολέμου, στον εθνικισμό και το φασισμό, στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ

ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...