Παρασκευή 21 Ιουνίου 2019

Γιατί δεν κηρύσσεται γενική επιστράτευση;

Γιατί δεν κηρύσσεται γενική επιστράτευση; 

Γιατί η Ελλάδα δεν απαντάει στρατιωτικά στη νέα εισβολή της Τουρκίας στην Κύπρο; 

Γιατί η Ελλάδα ανέχεται την γεώτρηση που κάνει η Τουρκία σε Κυπριακά κυριαρχικά δικαιώματα; 

Που είναι όλοι εκείνοι που φώναζαν «η Μακεδονία είναι....
 
Ελληνική» και ζητούσαν να καταπιούμε τους Σκοπιανούς οι οποίοι μας έπαιρναν το όνομα της Μακεδονίας, να ζητήσουν τώρα να «καταπιούμε» τους Τούρκους οι οποίοι μας κλέβουν τους υδρογονάνθρακες;! 

Που είναι όλοι εκείνοι οι Παπαδάκηδες που μετρούσαν και έβρισκαν τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία εκατομμύρια, να κάνουν κάλεσμα στους Μακεδονομάχους να ξανακατεβούν στους δρόμους; 

Που πήγε ο πατριωτισμός όλων εκείνων που διαδήλωναν χαρακτηρίζοντας τη συμφωνία των Πρεσπών προδοτική, να βγουν τώρα στους δρόμους και να φωνάξουν για προδοσία;! 

Που είναι ο Άνθιμος, ο Αμβρόσιος και οι υπόλοιποι Μακεδονομάχοι δεσποτάδες να ζητήσουν πόλεμο, γιατί όταν ο εχθρός εισβάλει στην επικράτειά σου, δεν προστρέχεις στους διεθνείς οργανισμούς παρά τον τσακίζεις, γιατί στους διεθνείς οργανισμούς τρέχεις αν ηττηθείς, εκτός κι αν παραδεχόμαστε ότι στρατιωτικά είμαστε ηττημένοι. 

Τέλος πάντων που είναι όλοι αυτοί που βάφονταν με τα χρώματα του πολέμου για την Μακεδονία, να βαφτούν τώρα με τα χρώματα του πολέμου για την Κύπρο;! 

Που είναι όλοι αυτοί οι πολεμοκάπηλοι που θα έφταναν με μία ίλη αρμάτων στα Σκόπια, να φτάσουν τώρα στην Άγκυρα γιατί αυτή εισέβαλε ξανά στην Κύπρο; 

Που είναι όλοι αυτοί που έκαναν πολιτική και ζήτησαν την ψήφο του Ελληνικού λαού στις ευρωεκλογές επενδύοντας στην επίθεση εναντίον της συμφωνίας των Πρεσπών;! 

Που είναι όλοι αυτοί;! 

Γιατί «έκατσαν στ’ αυγά τους» και ζητούν από τον Ελληνικό λαό να κάνει το ίδιο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...