Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

Η μπλε μάστιγα...

Ψέμα ήταν η είδηση πως τάχα οι Αθηναίοι εγκατέλειψαν μαζικά την πρωτεύουσα, ώστε η δικαιολογηθεί η εξάπλωση του ιού στην επαρχεία.

Λιγότεροι πέρασαν φέτος τα διόδια από πέρυσι.

Έπρεπε να το είχαμε καταλάβει....
 
Φεύγεις, όταν στοκάρεις μακαρόνια, κονσέρβες και κωλόχαρτα;

Κι εκεί που θα πας, νομίζεις πως δεν πήγαν πρώτα Ευρωπαίοι τουρίστες; 

Μένουμε σπίτι, για να κυκλοφορούν άνετα όσοι έρχονται από την Ιταλία.

Κι αν γίνει σεισμός, τη βάψαμε! Θα μας έρθει το ταβάνι καπέλο. Επιδημίασεισμόςμαύρη αγορά... Πότε λέει το πρόγραμμα της ΝΔ για έκρηξη ηφαιστείου; Πριν ή μετά το τσουνάμι; Σιωπάτε καλέ, που είναι γκαντέμης ο Μητσοτάκης. Απλά είναι βλάκες με περικεφαλαία, όσοι τον ψηφίσαν.

Άσχημα νέα για τους νεοδημοκράτες Το γλείψιμο πισινών μεταδίδει τον ιό, λένε οι ειδικοί. Και η κοπρολαγνεία επίσης. Πάει, όλοι οι δεξιοί έχουν τον ιό! Τους κόλλησε ο Μαρινάκης. Δεν είναι πια ορφανά τα κρούσματα. Έχουν μπαμπά. Και κουμπάρο, νονό...

Πριν ήθελαν να διώξουν ιατρούς τώρα εκπαιδευτικούς. “Κάνουν διακοπές”! Βρε ζωντόβολα, οι εκπαιδευτικοί έκλεισαν τα σχολεία; Η κυβέρνηση μετά το κράξιμο που έφαγε, τα έκλεισε.

Να διώξουν τους δασκάλους να κρατήσουν τους παπάδες. Να αναλάβουν αυτοί τη μόρφωση. Να βγάλουν δήθεν επιστήμονες να μας λένε “δεν κολλάς στην Εκκλησία”. 

Και στην επόμενη πανδημία να γίνει χαμός! Να αφανιστούν όλοι. Ή πιστεύουν πως οι γιατροί γεννιούνται με το πτυχίο στο χέρι; Κάποιοι τους δίδαξαν γράμματα. Το ότι οι νεοδημοκράτες είναι τούβλα είναι δικό τους θέμα.

Όταν κάνεις κοπάνα από το μάθημα, γιατί ο γονιός έχει βύσμα βουλευτή, οπότε θα σε βολέψει, έχεις όντως ατομική ευθύνη.

Θα κοπούν συντάξεις. Εκτός αν πεθάνουν αρκετοί συνταξιούχοι. Να υποθέσω τώρα πως ξεχάσαμε τα αναδρομικά; Αναδρομικές μειώσεις. Εδώ έχουν τρέλα κέρδη οι μαυραγορίτες, όμως μειώνουν το μισθό των σκλάβων! 

Πολύ “ευτυχής” ο κόσμος, που είναι καραντίνα, που δεν βρίσκει τα απαραίτητα, που στους περισσότερους τέλειωσαν τα χρήματα μαζί με τα αντισηπτικά!

Οικονομία; - Διαλυμένη!

Υγεία; - Διαλυμένη!

Παιδεία; - Διαλυμένη!

Η χώρα κατεστραμμένη. Αλλά ο Κούλης “καταλληλότερος”. Φαραώ! Έχει περισσότερες πληγές.

Δεν τους αρέσουν οι δάσκαλοι, γιατί κάνουν τα παιδιά να σκεφτούν. Γιατί η γνώση είναι εχθρός τους.

Αν δεν κράζαμε τους παπάδες, η κυβέρνηση θα έκλεινε τα πάντα εκτός από τις Εκκλησιές.

Κάντε εικόνα, τι θα γίνονταν σε μια - δυο βδομάδες μετά το Πάσχα.

Θέλουν κούτσουρα να τα ελέγχουν. Να λένε την Ιστορία όπως γουστάρουν αυτοί, όχι όπως έγινε.

Αποκρούσαμε εισβολή των Τούρκων το 2020”. Σκοτώσατε αθώους, πνίξατε μωρά! Κι αν υπάρχει Θεός, αυτή είναι η τιμωρία!

Η Ευρωπαϊκή Ένωση διαλύθηκε. Έδειξε πως είναι εντελώς απροετοίμαστη στο παραμικρό πρόβλημα. Για τον ίδιο τον ιό δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι τους γίνεταιΜιλάνε για κρούσματα στο περίπου!

Και τους λιβανίζουν τα πουλημένα ΜΜΕ, αντί να τους κράξουν!

Πήραν μάσκες και τις πληρώσαμε χρυσάφι! 5 φορές η τιμή τους! Γιατί δεν πήραν πριν ένα μήνα; Που άρχισε το κακό στην Ιταλία; Έλλειψη σε όλα τα απαραίτητα ακόμα και τα νοσοκομεία. Γιατροί και νοσοκόμοι είναι φορείς εξ αιτίας των λαθών του ΕΟΔΥ και των άγριων περικοπών στην Υγεία.

Αυτοί που σήμερα βρίζουν τους καθηγητές, πριν λίγες μέρες ήθελαν να γκρεμίσουν τα δημόσια νοσοκομεία! Φαντάζεστε, να το είχαν κάνει; Στο πρόγραμμά τους είναι. Σε ποια κατάσταση θα ήμασταν τώρα;

41.000 απολύσεις σε 18 μέρες! Μόνο υποσχέσεις και ψέματα για τους εργαζόμενους.

Μείωση μισθού, ελαστικό ωράριο, δουλειά και την Κυριακή!

Δε θα πεθάνουν από ιό οι συνταξιούχοι, από πείνα θα πάνε. Κι οι εργαζόμενοι από εξάντληση! Οι γαλάζιοι απατεώνες συνεχίζουν να λεηλατούν το κράτος. Πιο πολύ από ότι πριν καθώς είμαστε απασχολημένοι με την Πανδημία.

Απαγορεύσεις και μπάτσοι! 

Δικτατορία που ούτε ο Χίτλερ δεν μπόρεσε να κάνει! Κατανοείτε πως, αντί να δώσουν τα απαραίτητα σε όλους, έκαναν τα σπίτια μας φυλακές; Στρατόπεδα συγκέντρωσης; Και στα Στρατόπεδα συγκέντρωσης πεθαίνει κόσμος, δεν ζει.

ΥΓ Από το twitter:
Ξέρω το τουι θα πάει άπατο αλλά θυμάστε μια ευχάριστη στιγμή με Μητσοτάκη κυβέρνηση;;;”



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...