Τρίτη 19 Δεκεμβρίου 2017

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Μην πιστεύετε Πολάκη και Σταθάκη

"Ψεύτες, κλέφτες, υποκριτές που δεν έχουν καμία σχέση με την αριστερά που υπογράφουν το ξεπούλημα της χώρας", σχολίασε η κ. Κωνσταντοπούλου για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ

Άστραψε και βρόντηξε από τα Χανιά η τ. πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής του κόμματος «Πλεύση Ελευθερία» κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου κατά κυβερνητικών βουλευτών  και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΣ, όσον αφορά την παραχώρηση των περιφερειακών αεροδρομίων στη Fraport αλλά και γενικότερα της πολιτικής αποκρατικοποιήσεων που ακολουθείται....


Η κ. Κωνσταντοπούλου, στο περιθώριο εκδήλωσης πρωτοβουλίας πολιτών, κατά της εκχώρησης των αεροδρομίων στον γερμανικό κολοσσό, χαρακτήρισε "ψεύτες, κλέφτες και υποκριτές" μέλη της κυβέρνησης,  παρομοίασε την σύμβαση της Fraport με εκείνη της Siemens, ενώ καταφέρθηκε μεταξύ άλλων, κατά των δύο κυβερνητικών βουλευτών των Χανίων κ. Παύλο Πολάκη και κ. Γιώργο Σταθάκη, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Μην πιστεύετε ούτε τον κ.Σταθάκη, ούτε τον κ. Πολάκη, ούτε όλους αυτούς που κλαυθμυρίζουν την ώρα που ξεπουλούν τη χώρα μας. Μην πιστεύετε κανέναν από αυτούς που σας λένε οτι δεν έχετε επιλογή. Η επιλογή είναι μια, η επιλογή είναι η ελευθερία" σημείωσε η κ. Κωνσαντοπούλου, ενώ ερωτηθείς για τις υποσχέσεις των πρώην συντρόφων της τον Ιανουάριο του 2015 είπε:

"Όπως αποδεικνύεται κάποιοι παλεύαμε για τη διαφύλαξη του δημόσιου χαρακτήρα και της δημόσιας ιδιοκτησίας όλων αυτών των πολύτιμων, ανεκτίμητων περιουσιακών στοιχείων και άλλοι άλλα έλεγαν και άλλα εννοούσαν. Οι ίδιο οι οποίοι έλεγαν οτι το ΤΑΙΠΕΔ είναι εκτροφείο σκανδάλων, οι ίδιοι υπέγραψαν την σκανδαλώδη σύμβαση με την Fraport... Οι ίδιο οι οποίοι έλεγαν οτι δεν θα ξεπουληθεί η ΕΥΔΑΠ και η ΕΥΑΘ υπογράφουν για το ξεπούλημά τους, υπογράφουν κλαίγοντας δήθεν για το ξεπούλημα των λιμανιών, της ΔΕΗ το ξεπουλημα συνολικά της χώρας. Είναι ξεκάθαρο πως μιλάμε για κλέφτες, για ψεύτες για υποκριτές που καμία σχέση δεν έχουν με την αριστερά"


Δείτε βίντεο με τις δηλώσεις της κ. Κωνσταντοπούλου






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...