Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Βίντεο - Δήλωση - επιφοίτηση του Πάιατ: Η Μόσχα προσπαθεί να εμπλακεί στις εκλογές… μέσω Ορθοδοξίας...

Σε μία, άνευ νοήματος, δήλωση προχώρησε o πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, 
ο οποίος έκανε λόγο για απόπειρα ρωσικής εμπλοκής στις επερχόμενες ελληνικές εκλογές.

«Μπορώ να σας πω ότι έχω δει αποδείξεις προσπάθειας (σ.σ. ρωσικής) ανάμιξης στις επερχόμενες εκλογές της Ελλάδας» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, μιλώντας στον «ΑΝΤ1»....

Λίγες ώρες μετά την αμφιλεγόμενη τοποθέτηση για τη Θεσσαλονίκη, κατά την οποία, η συμπρωτεύουσα θα έχει τα μεγαλύτερα οφέλη από τη Συμφωνία των Πρεσπών, ο Αμερικανός διπλωμάτης προχώρησε σε ακόμη μία δήλωση, τονίζοντας ότι η Μόσχα «απειλεί» τις ελληνικές εκλογές εξαιτίας των… ρωσικών προσπαθειών για την Ορθόδοξη Εκκλησία.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι υπάρχουν αποδείξεις, οι οποίες επιβεβαιώνουν την προσπάθεια της Ρωσίας να εμπλακεί στις επικείμενες εκλογές.

Επιχειρώντας να αιτιολογήσει την άποψή του, μάλιστα, παρέπεμψε στις «ρωσικές προσπάθειες σχετικά με την Ορθόδοξη Εκκλησία», αλλά και «στις προσπάθειες (σ.σ. της Μόσχας) να υποσκάψει τον ρόλο του Οικουμενικού Πατριάρχη».

Εξέπεμψε δε, «sos» για τη ροή πληροφόρησης εν όψει των ευρωπαϊκών εκλογών, προειδοποιώντας ότι «έχουμε δει αποδείξεις αυτού του είδους χειραγώγησης (σ.σ. των πληροφοριών)».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...