Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Ο πρόστυχος του facebook!

Ο πρόστοιχος του facebook έχει μπλοκάρει δημοσιεύσεις από το μπλοκ του Άνεμου Ελευθερίας.

Για πολλοστή φορά τόσο απλά και "Δημοκρατικά" το Facebook μας λέει: 🔺 "caution (προσοχή) ➤ Αυτή η δημοσίευση δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας, συνεπώς δεν μπορεί να την δει κανένας άλλος."....


Ο πρόστυχος του facebook έχει μπλοκάρει τις δημοσιεύσεις του Άνεμου Ελευθερίας π.χ. για Υδρογονάνθρακες, Ευρωστρατό του Κεφαλαίου, για το Διαδίκτυο, Διαδηλώσεις στη Γαλλία, και άλλες πολλές δημοσιεύσεις που αναδεικνύουν τις τρισάθλιες, μνημονιακές πολιτικές, της αέναης λιτότητας και ξεπουλήματος του δημόσιου πλούτου της χώρας μας.

Ο πρόστυχος του facebook δεν ερυθριά με δημοσιεύματα και σχόλια σεξιστικά, φαλλοκρατικά, μισογύνικα, φιλοναζιστικά, χουντικά, χρυσαυγίτικα…

Ο πρόστυχος του facebook έχει μπλοκάρει τον Άνεμο Ελευθερίας το τελευταίο τριήμερο με αφορμή δημοσιεύματα και συνδέσμους την ιστοσελίδα Άνεμος Ελευθερίας στο Google. (Τους συνδέσμους που παραπέμπει εκεί δεν τον επιτρέπει) ενδεικτικά κάποια με τίτλο:



 
Ο πρόστοιχος του facebook δεν επέτρεψε μέχρι σήμερα παρά τις αναφορές μας καμιά δημοσίευση έστω για ξεκάρφωμα. 

Εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα, θα "Φυσάμε κόντρα, ώσπου να διώξουμε τα μαύρα σύννεφα" για την απελευθέρωση της χώρας μας και του λαού της από τα μνημονιακά, Ευρωγερμανοκατευθυνόμενα δεσμά, και παλεύουμε, όλοι οι συντελεστές του, και απ’ αυτό το μετερίζι, ενάντια στην βαρβαρότητα της αστικής δικτατορίας που βιώνουμε.... σας προτείνουμε να αναζητάτε και να κοινοποιείτε το blog του Άνεμος Ελευθερίας.

Πρέπει να σπάσουμε τους τοίχους που υψώνει απέναντί μας η αστική τάξη με τα συρμάτινα, αγκυλωτά της (δια)δίχτυα.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...