Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Για τους ίδιους λόγους που πέρασαν τα μνημόνια, περνάει και η Τουρκική εισβολή

Η Τουρκία έχει εισβάλει σε Κυπριακή επικράτεια και κάνει γεωτρήσεις ενώ ετοιμάζεται να εισβάλει και σε Ελληνική επικράτεια. 

Ο Τσίπρας κάνει «γαργάρα» την εισβολή και τρέχει να κλαφτεί στους διεθνείς οργανισμούς, αντί να απαντήσει στρατιωτικά. 

Η αντιπολίτευση όχι μόνο δεν κατηγορεί τον Τσίπρα για υποχωρητικότητα και εκχώρηση κυριαρχικών....
 
δικαιωμάτων, αλλά τον κατηγορεί για δραματοποίηση της κατάστασης ενόψει βουλευτικών εκλογών. 

Δηλαδή για τη Νέα Δημοκρατία η εισβολή των Τούρκων στην Κυπριακή ΑΟΖ είναι μικρής σημασίας και δεν χρειάζεται αντιδράσεις. 

Όλη αυτή η στάση έχει εξήγηση αφού οι Έλληνες λεφτάδες τα έχουν βρει με τους Τούρκους λεφτάδες και το μόνο που απομένει είναι η έγκριση του Ελληνικού λαού για συνδιαχείριση του Αιγαίου.

Όσο για πολλούς η Τουρκική εισβολή πρέπει να μείνει αναπάντητη, όπως έπρεπε να περάσουν τα μνημόνια για να γλιτώσουν, προς το παρόν, οι μικρές καταθέσεις τους, το εξοχικό τους και το αυτοκινητάκι τους. 

Όσο για πολλούς η Τουρκική εισβολή πρέπει να μείνει αναπάντητη , όπως έπρεπε να περάσουν τα μνημόνια ώστε να συνεχίσουν το αραχταλάν στον καφενέ, τσιγάρο, πρέφα και καφέ, βρε δε βαριέσαι αδελφέ. 

Άλλωστε το καλοκαίρι έφτασε. Δεν θα τραβήξουμε, αντί για την παραλία, στον πόλεμο, επειδή κάποιοι είναι βαρεμένοι. 

Ευτυχώς υπάρχουν και οι Λακεδαιμόνιοι που μόνοι τους έμειναν να φωνάζουν για ενδοτικότητα και υποχωρητικότητα απέναντι στην Τουρκική επιθετικότητα, αλλά απ’ ότι φαίνεται «φωνή βοώντος εν τη ερήμω»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...