Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

Επικίνδυνες προσεγγίσεις από τον ΣΚΑΪ για τα δίκια της Τουρκίας

Ο ΣΚΑΪ πριν από λίγο φιλοξένησε διάφορους «ειδικούς» Τουρκολόγους, Κυπρολόγους ή όπως αλλιώς θέλει να τους ονομάσει κανείς. 

Ένας από αυτούς, δικηγόρος στο επάγγελμα, θέλησε να προσεγγίσει την εισβολή της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ από την πλευρά των Τούρκων και να βρει τα δίκια τους. 

Αυτός ο απίστευτος λοιπόν άνθρωπος, αφού πρώτα ευλόγησε τα γένια του για τα σχετικά με την Τουρκία....
 
θέματα στα οποία έκανε προβλέψεις και επιβεβαιώθηκε, δόμησε ένα σκεπτικό άκρως επικίνδυνο για τα Ελληνικά και Κυπριακά κυριαρχικά δικαιώματα.

Τι είπε αυτός ο απίθανος; 

Ότι η Τουρκία είναι εγγυήτρια δύναμη, ότι υπάρχει Τουρκοκυπριακός πληθυσμός αναγνωρισμένος, ότι η Κύπρος μπήκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση διχοτομημένη, ότι ο Τουρκοκυπριακός πληθυσμός δεν έχει τα μέσα για να κάνει γεώτρηση, ότι η Τουρκία παρέχει τα μέσα στον Τουρκοκυπριακό πληθυσμό για να κάνει τη γεώτρηση, ότι η Ελληνική πλευρά ισχυρίζεται ότι θα κάνει γεώτρηση και θα δώσει στους Τουρκοκύπριους το μερίδιό τους αλλά αυτό δεν το δέχονται οι Τουρκοκύπριοι γιατί δεν υπάρχει συμφωνία για το Κυπριακό!

Στο σκεπτικό αυτού του απίθανου ανθρώπου δεν υπήρχε πουθενά το δεδομένο ότι δεν υπάρχει Τουρκοκυπριακό κράτος αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ! 

Ο απίστευτος αναλυτής του ΣΚΑΪ παρέλειψε ότι δεν υπάρχει Τουρκουκυπριακό κράτος. 

Το πρόβλημα είναι ότι οι άλλοι πέντε νοματαίοι που βρίσκονταν στην ίδια συζήτηση δεν έβγαλαν άχνα γι’ αυτήν τη σοβαρή και επικίνδυνη παράλειψη του Τουρκολόγου δικηγόρου και μάλιστα κάποιος από αυτούς έψαχνε να βρει τα δίκια του δικηγόρου και τα δίκια της Τουρκικής πλευράς.

Την Κύπρο τη διχοτόμησε η Τουρκία. 

Στην Κύπρο υπάρχουν Τουρκικές δυνάμεις εισβολής και κατοχής. ΔΕΝ υπάρχει Τουρκοκυπριακό κράτος και δεν μπορεί ανύπαρκτο κράτος να ασκήσει δικαιώματα. Κάποιος ανύπαρκτος δεν μπορεί να ασκήσει κανένα δικαίωμα. Προφανώς υπάρχει Νομική Σχολή που διδάσκει κάτι άλλο…

Τάκης Φ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...