Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019

Δεν ξαναεπιτρέπω στον εαυτό μου να έχει παρόμοιες αυταπάτες

Μπορεί χτες να ήταν η μοναδική φορά στην ζωή μου, που αισθάνθηκα την επιθυμία να βρίσκομαι σε μπλοκ του ΚΚΕ/ΠΑΜΕ και να συμμετέχω στην λαϊκή αντιβία που έδειξαν οι διαδηλωτές του στους πάνοπλους άνδρες των ΜΑΤ.

Δεν "χορταίνω" να βλέπω την εικόνα του διαδηλωτή, που με μια απίστευτη κίνηση του, θέτει "εκτός μάχης" τον μπάτσο, ο οποίος με....
 
παρατεταμένο το κλομπ ετοιμάζεται να επιτεθεί στους συντρόφους του.

Κι ενώ μέχρι τώρα έλεγα για ελεγχόμενα τζαρταρίσματα του ΚΚΕ με τους μπάτσους και η χθεσινή του ενέργεια με οδήγησε να προβληματιστώ μήπως επιτέλους "ξύπνησε" και αποφάσισε να ορθώσει δυναμική αντίσταση απέναντι στην κυβέρνηση της δεξιάς, ήρθε ένα δημοσίευμα ιστοσελίδας που εκφράζει την γραμμή του ΚΚΕ για να με προσγειώσει ανώμαλα.

Είναι τόσο άθλιο που μόνο προβοκάτορες δεν ονομάζει τους διαδηλωτές που αντέδρασαν δυναμικά στις προκλήσεις των μπάτσων.

Υπάρχει στην ιστοσελίδα atexnos και στην εισαγωγή του αναφέρει:
 
Πολλές φωτογραφίες, πολλές αναφορές σε χημικά, επεισόδια, επίδειξη λεκτικού τσαμπουκά, παιδιά του καράτε (!!!!!!) και η χαρά του κάθε άκαπνου …επαναστάτη, μαζί με τις κλασικές αναφορές των ΜΜΕ σε επεισόδια, έρχονται να επισκιάσουν ένα μαζικό και μαχητικό συλλαλητήριο που και συμβολικά (με τις μπογιές στο άγαλμα του μακελάρη) έδειξε ότι δε θέλει καμιά εμπλοκή στο ματοκύλισμα των λαών, ότι οι ιμπεριαλιστές είναι ανεπιθύμητοι.

Όλος αυτός ο λεκτικός και φωτογραφικός τσαμπουκάς είναι αφορμή για δυσφήμιση των διαδηλωτών, περισσότερη καταστολή και απαξίωση των κάθε μορφής κινητοποιήσεων.


Συμπέρασμα:
Δεν ξαναεπιτρέπω στον εαυτό μου να έχει παρόμοιες αυταπάτες... 

Του Σ. Λ. 


tsak-giorgis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...