Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Habemus Mpogdanus (Έχουμε Ρουφιάνο)

"Το ΚΚΕ θα πάει να ρίξει λάδι στον τενεκέ, που λέγεται Μπογδάνος, είπαν κάποιοι σύντροφοι, για να πάρει κάτι για το ότι κατέδωσε τον Κομμουνιστή που έσωσε τους διαδηλωτές από τους μπάτσους".

Ο Ιούδας πήρε 30 αργύρια, ο Εφιάλτης χρυσό, οι προδότες στην Κατοχή ένα τενεκέ λάδι. Υποτίμηση.

Βέβαια ο
σύγχρονος Γερμανοτσολιάς το κάνει κυρίως για τη χαρά της Ρουφιανιάς. 
Την ανακούφιση που νιώθει κάθε δοσίλογο....
 
παλιοτόμαρο, όταν προδίδει αυτούς που ζηλεύει. Βλέπετε, τα υποταγμένα γλοιώδη ανθρωπάκια, που έρπονται στα πατώματα, σκάνε από το κακό τους, όταν βλέπουν όρθιους τους υπόλοιπους.

Δεξιός προδίδει Κομμουνιστές. Παλιά τους τέχνη κόσκινο. Από την Κατοχή. Και πιο πριν μπορώ να πω, αλλά στην Κατοχή ήταν της μόδας ανάμεσα στα καθίκια.

Δε βαριέσαι, το
σκουλήκι δεν γίνεται ποτέ άνθρωπος. Τότε λοιπόν ήταν το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ και η ΟΠΛΑ. Οπότε μερικά παράσιτα έπαιρναν αυτό που τους άξιζε. Όταν λέμε ότι χρειάζεται ξανά η ΟΠΛΑ αυτό εννοούμε.
 
Όσο υπάρχουν
σκουπίδια, χρειάζονται κάποιοι να τα καθαρίσουν. Κοινωνικό έργο προσφέρουν. Θέλετε δηλαδή να γεμίσουμε σιχαμένα παράσιτα;

Αλλά το
Κόμμα είπε πως αυτά ανήκουν στο Παρελθόν. Το ένδοξο παρελθόν, συμφωνώ με το Κόμμα.

Όμως Σύντροφοι, κάποια φασισταριά, κάποιοι δοσίλογοι καταδότες, επανέφεραν τη μόδα της Προδοσίας.
Κάποιοι μας γύρισαν στον Εμφύλιο! Μήπως - λέμε μια πρόταση - να κάνουμε ότι παλιότερα σε τέτοιες περιπτώσεις; Ότι πει η πλειοψηφία. Πάντως μην αφήσουμε αναπάντητη την αισχρή αυτή πράξη. Γιατί ο φασίστας, όσο βρίσκει, τόσο κάνει.

Μόλις τις
φάει, τότε σταματά και πάει να κρυφτεί.

Να λοιπόν που η ΝΔ
έριξε τις μάσκες. Κι έβαλε ξανά την κουκούλα. Έτσι, για να μάθουν κι οι νεότεροι, γιατί εμείς οι παλιοί τους ξέρουμε. Τώρα θα τους μάθουμε;

Στην
Κατοχή τους προμήθευε κονσέρβες ο Χανς ο Γκεσταπίτης. Παιδιά του ήταν, τι να κάνει; Να αφήσει τα μούλικα να πεθάνουν;
 
Μετά, ξανά
ρουφιανιλίκι. Στρατοδικεία, φυλακίσεις, εξορίες οι Κομμουνιστές. Όσους δεν σκότωσαν, τους βασάνιζαν οι κρατικοί και παρακρατικοί τραμπούκοι. Στη χούντα επίσης θυμόμαστε.

Μα να
αντιγράφει σε όλα τον Παπαδόπουλο αυτός ο Μητσοτάκης; Ας είναι. Ξέρουμε πως έληξε η Ιστορία. Χάθηκε η μισή Κύπρος, ενώ οι χουνταίοι εξασφάλισαν σουίτα στον Κορυδαλλό. Και ποιος θα βγάλει το Μητσοτάκη έτσι και μπει μέσα; Ο Σαμαράς πάντως θα φάει και το κλειδί! Χούντα καρδιά μου. Λάου - Λάου αλλά την ξαναφέρνουν την Επταετία. Αυτή τη φορά μπορεί να κρατήσει λιγότερο. Πάλι αιώνας όμως θα μας φανεί.

Αλλά η
γελοιότητα - γελοιότητα κι αυταρχισμός - αυταρχισμός. "Να συλληφθούν οι Κομμουνιστές. Να συλληφθούν όσοι ακούνε Θεοδωράκη". Όπα! Μίλησε στο Συλλαλητήριο κατά των Πρεσπών. Δεν πειράζει, τώρα δεν έχουν ανάγκη, βγήκαν επάνω κι άρχισαν το φαγοπότι.

Αχ Μίκη! Στα λέγαμε. Πρόσεχε τις κακές παρέες. Μικρός είσαι, άμαθος, θα σε παρασύρουν.

Άντε και τον
βρήκατε το Σύντροφο. Πάτε τώρα να τον πιάσετε, αν σας βαστάει. Θα σας περιμένουμε όλοι. Θα είμαστε στο δρόμο. Και θα είμαστε περισσότεροι από κάθε άλλη φορά.

Δεν θα περάσει ο Φασισμός, ας το πάρουν χαμπάρι, οι Εφιάλτες, οι Ιούδες, και οι Μπογδάνοι.

Γράφει ο mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...