Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019

“Μην παραχαράζετε την Ιστορία Οι δεξιοί τραβάνε μαλάκια” - (Βίντεο)

Απόλαυση
Τα ΜΜΕ της ΝΔ λένε τη χώρα Βόρεια Μακεδονία. Πχ η Καθημερινή προπαγάνδα έχει τίτλο “Στήριξη σε Βόρεια Μακεδονία για την Ε.Ε”.

Είδατε βρε; Δεν πάθατε τίποτε που λέτε τη χώρα με το όνομά της.
 
Ούτε “Σκόπια”, ούτε τίποτε άλλο.

Έχει όμως και πολύ καλύτερο: Συνάντηση Κούλη με....

πρωθυπουργό της Β. Μακεδονίας. Όπου ο Κούλης είπε πως “Η εφαρμογή της συμφωνίας των Πρεσπών, είναι προϋπόθεση για την ευρωπαϊκή προοπτική της Β. Μακεδονίας”.

40 λεπτά κράτησε η συνάντηση κι ούτε μια οδηγία για τα ενδυματολογικά της Μαρέβα! Πολύ κρίμα. Θα ήθελα να δω τι φοράει, όταν ο Κούλης κατουρά τα μούτρα των ηλιθίων με τις περικεφαλαίες, που τον ψήφισαν για να καταργήσει δήθεν την “προδοτική – καταστροφική κλπ” Συμφωνία.

Η οποία τώρα δεν είναι απλά καλή, είναι
προϋπόθεση για να μπούνε οι Βόρειοι Μακεδόνες στην ΕΕ! Καλύτερα δηλαδή δε γίνεται!

Καθόλου τυχαία τώρα βγάζουν και το σήμα για το Μακεδονικό σανό. Είναι το σήμα της ΝΔ αφού έγινε κυβέρνηση. Τα τρίγωνα πανοράματος φαγώθηκαν, ενώ το διαλυμένο Μ σημαίνει “Μάσα”, καθώς τα βαφτιστήρια κάνουν τρελές μάσες με το δημόσιο χρήμα. Μπορεί βέβαια να σημαίνει και “Μαλάκες” και μάλιστα “Μεγάλοι Μαλάκες”.

Μακεδονικό κουτόχορτο είναι μόνο made in Greece. Μόνο Ελληνικό! Όλα τα άλλα είναι φτηνές απομιμήσεις. Προσοχή λοιπόν στο τάισμα του γαλάζιου γιδιού.

Ο Μπουτάρης μας λέει πως ο ίδιος και ο Ζάεφ είναι ευχαριστημένοι με το Μητσοτάκη. Το ξέρω, έχουν μετρήσει ήδη τη γνώμη τους στα νέα γκάλοπ. Ο Ζάεφ εξάλλου θα ψηφίσει στις επόμενες εκλογές ΝΔ δαγκωτό μέσω επιστολικής ψήφου. Μπορεί να συμπαθεί και τον Αλέξη, αλλά ο Κούλης δίνει περισσότερα.



Το βασικό ατού του Μητσοτάκη είναι η ταπείνωση, ο απόλυτος εξευτελισμός του εθνικιστική βλάκα με περικεφαλαία. Από τη γελοιοποίηση των απογόνων του Βουκεφάλα στα καρναβάλια, στον διασυρμό τους από τα ΜΜΕ του Κούλη και το άδειασμα τους από την κυβέρνηση.

Οι παπαγάλοι, που μιλούσαν για “εκατομμύρια” (ανόητους) συγκεντρωμένους κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, τώρα μιλάνε για το πόσο καλή, πόσο γλυκιά είναι η “προδοτική” Συμφωνία.

Μην παραχαράζετε την Ιστορία
Οι δεξιοί τραβάνε μαλάκια”.

Πάντως ο Κούλης δεν συμπαθεί ούτε τους Βόρειους ούτε τους Νότιους Μακεδόνες. Θέλει Ελλάδα και Βόρεια Μακεδονία στην παγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. “Είναι υπέρ της ενταξιακής προοπτικής της Β. Μακεδονίας”. Γιατί τόσο μίσος βρε παιδάκι μου; Άσε και κανένα λαό να γλυτώσει!

Οι καλοί λογαριασμοί κάνουν τις καλές off shore”. Αυτό πρέπει να είπε ο Μητσοτάκης, κι εκεί στο SSKAI μην παραχαράζετε την κάθε παροιμία. Διότι τι λογαριασμό να έχει ο Κούλης με το Ζάεφ; Ο Κούλης με τη γυναίκα του το καταλαβαίνω, αλλά με το Ζάεφ;

Πάνε να κατηγορήσουν άδικα τον πρωθυπουργό οι ακροδεξιοί στο SSKAI. Να υπονοήσουν πως έχει κοινό λογαριασμό και επομένως οικονομικές συναλλαγές, τις οποίες μάλιστα δεν δηλώνει στο πόθεν αίσχος του, πράγμα σχεδόν πρωτοφανές για το Μητσοτάκη.

Καλοί φίλοι όμως είναι με το Ζάεφ. Ίσως και κάτι παραπάνω, γιατί πολλά σορόπια βλέπω, όμως αυτά δεν μας αφορούν, αφορούν τη σύζυγο. Του Κούλη πάντως παίζει το ματάκι, αυτό το γουρλωμένο, έτσι πότε καλοβλέπει το Ζάεφ πότε τον Αλέξη.

“…και με τον ένα ενώ μιλάς, τ’ αλλουνού χαμογελάς…”

Μας βγήκε λοιπόν επιβήτορας και πρόκειται να μας πηδήξει όλους. Αυτό να εννοούσε η νεοδημοκράτισσα που τον έλεγε γκόμενο;
 
Τους απογόνους του Βουκεφάλα πάντως τους πήδηξε άγρια. Τόσο πολύ που το ευχαριστήθηκα κι εγώ!

Γράφει ο mitsos175


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...