Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει δυνάμεις στη Λιβύη!!!

Και όπως είπε και ο Υπεξ μας κ. Δένδιας προς τον στρατάρχη (!) Χάφταρ, Η Ελλάδα είναι έτοιμη να στείλει δυνάμεις στη Λιβύη!!!
Ούτε που να το σκέφτεστε Λιμπροντορέτε μας!

Εντωμεταξύ αυτός ο Χαλίφα Χάφτάρ, τον οποίο υποδέχθηκε η ελληνική κυβέρνηση με τιμές αρχηγού κράτους και στον οποίο έχει επενδύσει τα μέγιστα για την υπεράσπιση των "εθνικών μας δικαίων" στην διάσκεψη του Βερολίνου:

1) μετά παρέλευση κάποιων ετών αφότου ήρθε ο Καντάφι στην εξουσία και επειδή δεν ταίριαζε στην αισθητική του, αυτοεξορίσθηκε στις ΗΠΑ....

 
2) έλαβε την αμερικανική υπηκοότητα, εκπαιδεύτηκε κατάλληλα και μετά την ανατροπή και δολοφονία του Καντάφι, επέστρεψε στη ρημαγμένη Λιβύη για να πάρει τη θέση για την οποία τον προόριζε η μοίρα. Έφτιαξε στρατό, και κατέχει τμήματα της χώρας.

3) προελαύνει εδώ και μήνες προς την Τρίπολη, αλλά Τρίπολη ακόμα δεν έχει καταλάβει

4) αντίπαλός του είναι ο Χάρατζ, πρωθυπουργός της Λιβύης, ο οποίος αναγνωρίζεται ως νόμιμη κυβέρνηση από τον ΟΗΕ και τις υπόλοιπες χώρες (πάλι σε λάθος άλογο, μάλλον, ποντάρουν οι δικοί μας άριστοι, όπως με τον 3 φορές αυτοανακηρυχθέντα Γκουαϊδό)

5) έχει και τις επαφές του με τον αρχηγό του Ξανθού Γένους από το Βορρά, τον Πούτιν

6) είναι παλληκαράκι μόλις 76 ετών, αλλά έχει ζωντάνια μικρού παιδιού και σπινθηροβόλο μάτι.

7) τη δουλειά του πάντως την έκανε και αυτός, μαζί με τα άλλα τσιράκια και φυλάρχους:
ισοπέδωσαν μια χώρα, την βύθισαν στο μεσαίωνα, την μετέτρεψαν στο μεγαλύτερο σύγχρονο σκλαβοπάζαρο στον κόσμο, αλλά οι πετρελαιοπηγές καλά κρατούν.

Εκεί θέλει να στείλει ο Δένδιας δυνάμεις..

(Φωτό από τις παλιές εποχές του Καντάφι με τις γυναίκες σωματοφυλακίνες του)

Της Αλέκας Ζορμπαλά


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...