Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Πώς φτάσαμε να αποκλείεται η Ελλάδα από μια Διεθνή διάσκεψη που την αφορά

Πώς φτάσαμε να αποκλείεται η Ελλάδα από μια Διεθνή διάσκεψη για τη Λιβύη που την αφορά και στην οποία λαμβάνουν μέρος τέσσερις διεθνείς οργανισμοί και δέκα χώρες με πρώτη και καλύτερη την Τουρκία; 

Πώς φτάσαμε οι σύμμαχοί μας να καλούν την Τουρκία με πρόσχημα ένα παράνομο σύμφωνο για τη θάλασσα, το οποίο υπέγραψε με τη Λιβύη, και να αποκλείουν την Ελλάδα με πρόσχημα ότι στη Διεθνή διάσκεψη δεν....
 
θα συζητήσουν γι’ αυτό το σύμφωνο, αλλά στην πραγματικότητα την αποκλείουν γιατί αυτό απαίτησε Ερντογάν; 

Πώς αλήθεια φτάσαμε μέχρι σ’ αυτό το σημείο;

Τα τελευταία έντεκα χρόνια οι Ελληνικές κυβερνήσεις με το μόνο πράγμα που ασχολούνταν σοβαρά ήταν οι τρόποι με τους οποίους θα επιβάλουν στον Ελληνικό λαό τα μνημόνια, ήταν οι μέθοδοι με τις οποίες θα επιβάλουν στον Ελληνικό λαό τις βουλές των ξένων και ντόπιων τοκογλύφων, ήταν η διαχείριση που έπρεπε να κάνουν προκειμένου να κοροϊδέψουν, να απογοητεύσουν, να χειραγωγήσουν και τελικά να τσαλαπατήσουν τον Ελληνικό λαό, όπως και έκαναν.

Αντίθετα τα τελευταία έντεκα χρόνια η Ελληνική εξωτερική πολιτική ήταν ένα «yes sir» και μια άθλια δουλικότητα προς τους συμμάχους. 

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις έδωσαν γη και ύδωρ στους συμμάχους με το πρόσχημα ότι αυτοί υπερασπίζονται τα Ελληνικά δίκαια, μετέτρεψαν την Ελλάδα σε μια τεράστια Αμερικανική στρατιωτική βάση, επέτρεψαν στους Αμερικάνους να κουβαλήσουν στην Ελλάδα μέχρι και πυρηνικά!

Τα τελευταία έντεκα χρόνια η στάση των Ελληνικών κυβερνήσεων ήταν μια συνεχής υποχωρητικότητα απέναντι στις Τουρκικές προκλήσεις και διεκδικήσεις. 

Οι Ελληνικές κυβερνήσεις δεν υπεράσπισαν τα Ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα, αλλά και σ’ αυτόν τον τομέα προσπάθησαν με πολλούς τρόπους, άλλοτε ταχυδακτυλουργικούς κι άλλοτε ευθείς, να πείσουν τον Ελληνικό λαό πως η μόνη λύση για να έχουμε την ησυχία μας με την Τουρκία είναι να αποδεχτούμε τη διαχείριση του Αιγαίου. 

Η έγνοια των Ελληνικών κυβερνήσεων των τελευταίων έντεκα, αλλά και των προηγούμενων, χρόνων ήταν να γίνει αποδεκτή από τον Ελληνικό λαό η συνδιαχείριση του Αιγαίου για να αρχίσουν να τσεπώνουν οι Έλληνες βιομήχανοι τα λεφτά από την εξόρυξη των υδρογονανθράκων που θα έκαναν μαζί με τους Τούρκους βιομήχανους και φυσικά με τους διεθνείς μονοπωλιακούς ομίλους.

Έτσι φτάσαμε στη σημερινή ημέρα και όποιος πιστεύει τις ηλιθιότητες που λένε όσοι κυβέρνησαν και κυβερνούν την Ελλάδα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα, απλά τους επιβεβαιώνει που τον θεωρούν ηλίθιο και ως τέτοιον τον αντιμετωπίζουν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...