Σάββατο 4 Ιανουαρίου 2020

Ιρανικό drone δολοφόνησε τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα...

Ιρανικό drone, που απογειώθηκε από την Ιρανική πρεσβεία στην Αθήνα, επιτέθηκε πριν από μία ώρα στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον Αμερικανό πρέσβη στην Ελλάδα και με χειρουργικό χτύπημα, εκτοξεύοντας πύραυλο, τον εξόντωσε. 

Αμέσως μετά το χτύπημα ο ίδιος ο Ιρανός Πρόεδρος επιβεβαίωσε ότι έδωσε προσωπική εντολή για την....

επίθεση αφού ο Αμερικανός πρέσβης στην Ελλάδα ήταν, σύμφωνα με τους Ιρανούς, υπεύθυνος για χιλιάδες θανάτους μουσουλμάνων.

Η παραπάνω παράγραφος δεν είναι τίποτα άλλο παρά η είδηση της Αμερικανικής επίθεσης στον Ιρανό στρατηγό των Φρουρών της Επανάστασης Κασέμ Σουλεϊμανί με προσωπική διαταγή του Τραμπ, αλλά αντεστραμμένη. 

Εάν η παραπάνω είδηση ήταν αληθινή, υποθέταμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση θα μιλούσε για τρομοκρατικό χτύπημα και για παραβίαση της Ελληνικής κυριαρχίας. 

Για την παραβίαση όμως της Ιρακινής κυριαρχίας, αφού οι Αμερικάνοι επιτέθηκαν και δολοφόνησαν σε Ιρακινό έδαφος τον Ιρανό στρατηγό, το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών μίλησε μόνο για αυτοσυγκράτηση. Δεν μίλησε ούτε για παραβίαση κυριαρχικών δικαιωμάτων, ούτε για δολοφονική επίθεση, ούτε πολύ περισσότερο την καταδίκασε.

Εάν λοιπόν οι Ιρανοί επιτεθούν σε Ελληνικό έδαφος εναντίον Αμερικανικών στόχων, υποθέτουμε ότι η Ελληνική κυβέρνηση τελικά απλά θα ζητήσει αυτοσυγκράτηση των εμπλεκομένων μερών…

Σ. Σηρούς


agkida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...