Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

Καλή χρονιά με όνειρα και ουτοπίες...

Το μπλοκ και η σελίδα «Άνεμος Ελευθερίας», εύχονται σε φίλους/ες, συντρόφους/ες χρόνια πολλά, αγωνιστικά, που θα συνοδεύονται με δυναμικούς αγώνες και εργατικές νίκες.

Το μπλοκ που δεν είναι αδέσμευτο, ανεξάρτητο, αντικειμενικό και τα παρόμοια, αλλά στρατευμένο στην υπόθεση της εργατικής τάξης και παλεύουμε, όλοι οι συντελεστές του, και απ’ αυτό το μετερίζι....

 

ενάντια στην βαρβαρότητα της αστικής δικτατορίας που βιώνουμε.

Δεν έχουμε αυταπάτες. Υποδεχόμαστε τον καινούργιο χρόνο με μια κυβέρνηση των "αρίστων" που βαδίζει ακάθεκτη στην παλινόρθωση ενός κράτους της σκληρής δεξιάς.

Και εκτός απ' αυτό, η υγειονομική, συνοδευόμενη από την καινούργια οικονομική κρίση που μας προέκυψε, κατάντησε την καθημερινότητά μας εντελώς προβληματική.

Μπροστά μας έχουμε να αντιμετωπίσουμε και ένα κρεσέντο αστυνομικής καταστολής.  

Παρακολουθούμε ένα όργιο κρατικής βίας, που παρόμοιο του μόνο σε αφηγήσεις και αναγνώσματα που αναφέρονται στα πρώτα μετεμφυλιακά χρόνια έχουμε συναντήσει.

Η ιστορία όμως δεν γράφεται ευθύγραμμα με το μελάνι των εξουσιαστών. "Ετσι κι αλλιώς η γη θα γίνει κόκκινη ή κόκκινη από ζωή ή κόκκινη από θάνατο. Θα παλέψουμε εμείς γι' αυτό".

Είναι ο μόνος τρόπος να μην αφήσουμε να υλοποιηθούν οι επιδιώξεις μιας κλίκας κοινωνικών παρασίτων, που καθορίζουν πολιτικές χωρίς εμάς και εναντίον μας. Και από την άμυνα, να περάσουμε στην επίθεση διεκδικώντας να πάρουμε πίσω όσα μας έχουν λεηλατήσει.

Να παλέψουμε ώστε ο καινούργιος χρόνος να σημαδευτεί με δυναμικούς αγώνες, με μορφές πάλης που θα ανταποκρίνονται στην ολομέτωπη επίθεση που δεχόμαστε από τις δυνάμεις του κεφαλαίου και το υπηρετικό πολιτικό προσωπικό τους.

Να αποτελέσει το 2021 αφετηρία ώστε να ανοίξουμε λεωφόρους ελπίδας και προοπτικής, για ταξική ανασυγκρότηση του εργατικού και λαϊκού κινήματος.

Τις ευχές μας σε όλους/ες που αγωνίζονται για να απαλλαγούμε από την δικτατορία των αστών…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...